Found! | Betaalbare Hermès look a like slippers

Betaalbare Hermès look a like slippers

Found it: Hermès Oran sandals dupes! Ik ben helemaal weg van de populaire Hermès Oran sandandalen. Die klassieke slip-on sandalen die je even snel en makkelijk aanschiet en die er tegelijk toch gekleed uitzien. Alleen waarom zijn die krengen toch zo ongelooflijk duur!? Daarom ging ik op zoek naar een betaalbaarder alternatief. En guess what: Found it! Betaalbare Hermès look a like slippers

Slippers van meer dan 500 euro?

De Hermès Oran sandals kostten meer dan 500 dollar. Dat betekent dus dat je flink in de buidel moet tasten voor feitelijk een paar simpele slippers. Toch doe ik ze daarmee te kort. De Oran sandalen van het designer merk zijn al sinds 1997 op de merkt en ongekend populair. Ook deze zomer zie je ze weer volop. Dat betekent uiteraard ook dat veel merken met een look-a-like komen.

Hermès Oran sandals dupe

Zo vond ik bij Omoda (die trouwens tegenwoordig naast schoenen ook kleding verkoopt, zoals bekende merken als Josh-V, Na-kd en Fabienne Chapot. Allerlei leuke en luxe merken dus; maar dan weer geen Hermès) meerdere leuke Hermès Oran sandals dupes. Onder andere van het merk Tango, Bibi Lou, Mexx en NOTRE-V.

Bij die laatste slaagde ik voor mijn Betaalbare Hermès look a like slippers. Zoals het merk zelf zegt zijn de elegante Italiaanse ontwerpen van het merk NOTRE-V er voor de verfijnde vrouw die er graag effortless chic uit wil zien. Maar bovendien zijn deze slippers (in tegenstelling tot de meeste merken) ook geschikt als je een wat bredere voet hebt. Ik betaalde voor deze slippers bijna zeventig euro maar mocht ik je interesse hebben gewekt dan heb ik een tip voor je. Ze zijn nu afgeprijsd, maar sssst niet verder vertellen he?

Hermès Oran sandals dupe

Gemak, comfort en stijlvol

De bovenkant van de slipper is metallic goud en gemaakt van leer. De twee halve ‘O’ bandjes vormen samen één geheel en de voering is gemaakt van licht gevoerd leer met een vast voetbed. De zool is van rubber met een klein hakje van ongeveer 1,5 centimeter en daardoor lopen ze ook nog eens super lekker.

Kortom; ik ben klaar voor mijn zomervakantie. Laat die zwoele zomeravonden maar komen!

Wat vind jij van deze Hermès Oran sandals dupe? En ben jij gek op luxe merken of vind je het juist zonde van je geld?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 11 juli 2022 / 19:09

    Deze zien er zeker heel mooi en comfortabel uit. Passen perfect bij elke zomer outfit.