Review | Fresh nude collection oogschaduwpalette van Catrice

fresh nude collection oogschaduwpalette review

Vorige week kreeg ik een heel leuk pakketje van Catrice binnen, met daarin make-up voor mama’s die bloggen. Nu kan ik me voorstellen dat je je afvraagt wat je je daar bij voor moet stellen? Nou, make-up voor vrouwen die er verzorgd uit willen zien maar niet zo veel tijd hebben. Geldt dat niet voor alle mama’s? Volgens mij wel! Één van de producten die ik mocht ontvangen was het fresh nude collection oogschaduwpalette. Een basic en bovendien betaalbaar oogschaduwpalette voor een open en frisse blik. JA, dat had ik nodig!

Review Fresh nude collection oogschaduwpalette van Catrice

Misschien heb je the fresh collection van Catrice wel eens in de winkels gespot, want nieuw is dit palette namelijk niet. Deze serie oogschaduwpalettes heeft Catrice al in meerdere kleuren uitgebracht, waarvan dit de kleur 010 Newly Nude is. Het palette bestaat uit drie kleuren highlighter oogschaduw, één met een metallic en twee met een holografisch effect. Hij kost €4,99.
review fresh nude collection

Dit fresh nude collection oogschaduwpalette bestaat uit meerdere rosé en bruintinten, dus geschikt voor dames die van warme tinten houden. Ik vind ‘m in elk geval erg chique.
Review Catrice the fresh nude collection oogschaduwpalette

Zodra ik de oogschaduw swatch op mijn hand ben ik direct onder de indruk van de pigmentatie, die is meer dan prima! Van links naar rechts zie je de eerste 4 (onderste) kleuren uit het palette.
Ervaringen Catrice the fresh nude collection oogschaduwpalette

Nog meer onder de indruk ben ik van de donkere kleuren en de highlighter.
swatches Catrice the fresh nude collection oogschaduwpalette

Wat vind ik van het Fresh nude collection oogschaduwpalette?

Nadat ik de kleuren geswatcht heb op mijn hand sta ik te popelen om de oogschaduw op mijn ogen aan te brengen. Daar merk ik dat de pigmentatie inderdaad dik in orde is maar de textuur is wel behoorlijk poederig. Éénmaal op mijn oogleden zijn de kleuren dan ook minder sterk maar nog steeds prima voor een basic palette. Prachtige kleuren voor wie gek is op warme rosétinten!

Ben jij team warme kleuren of team koele kleuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. 30 oktober 2018 / 06:26

  Mooi neutraal pallet die je voor dagelijks gebruik prima kunt gebruiken.

 2. sonja
  30 oktober 2018 / 11:13

  Ideaal palette voor elke dag. Ik heb ook zoiets wat standaard klaar ligt.

 3. 30 oktober 2018 / 14:01

  Ik heb het Blossom palette hiervan gehad, ik heb hem weggegeven omdat ik hem toch te weinig gebruikte uiteindelijk maar meestal zijn de palettes van Catrice dik in orde voor het geld.

 4. 30 oktober 2018 / 14:23

  Een mooi, neutraal palet! Dit is fijn als je niet zoveel make-up wilt dragen, maar wel een frisse look wilt creëren.

 5. 6 november 2018 / 20:44

  Mooie tinten vind ik het. Ik heb het paletje ook ontvangen, maar nog niet getest. Binnenkort doen :-), benieuwd.