Tip voor de droge huid | G.M. Collin Sensiderm Cream

G.M. Collin Sensiderm Cream review

Heb jij last van een rode, gevoelige huid? Onlangs ontdekte ik een nieuw, salonexclusief merk waar jij dan waarschijnlijk erg enthousiast van wordt. In deze G.M. Collin Sensiderm Cream review vertel ik je er alles over.

Last van een gevoelige huid?

Als je last hebt van je huid, kun je het best zo mild mogelijke producten gebruiken. Smeersels zonder ingrediënten die kans geven op irritatie, zoals parfum, alcohol of menthol bijvoorbeeld. Grote kans dat je een product zoekt dat jouw huidprobleem oplost, want een gevoelige huid is niet prettig.

G.M. Collin Sensiderm Cream review

De G.M. Collin Sensiderm Cream is daar een voorbeeld van, het is een zijdezachte crème die erg geschikt is voor de gevoelige huid. Het vermindert zichtbare roodheid en het brandende gevoel dat daar vaak bij komt kijken. Ook verzacht het onmiddellijk. Hij beschermt de vocht barrière van je huid, zonder vet te zijn. Deze flacon bevat 50ml inhoud en kost €52,90.

G.M. Collin Sensiderm Cream review

Als ik de ingrediëntenlijst van deze creme bekijk valt mijn oog op een hele lange lijst. Een aantal bestanddelen die me opvallen zijn meerdere verzorgende ingrediënten, glycerine, jojoba esters, siliconen, sheaboter, squalane, de goede alcoholsoort Cetyl alcohol, hyaluronzuur, allantoin, en meerdere natuurlijke extracten. De werkzame ingrediënten in deze crème zijn waterplankton-extract, ceramidecomplex en artemia-extract.

G.M. Collin Sensiderm Cream ingredient

De G.M. Collin Sensiderm Cream is volledig geurloos en trekt heel snel in. De substantie is vol maar absoluut niet vet. Het is echt zo’n ‘zachte basic’ crème waarvan ik me bijna niet kan voorstellen dat iemand hier slecht op reageert, hij kalmeert de huid echt. Ik heb maar een paar kleine rode vlekjes in mijn gezicht maar deze lijken de laatste weken wel veel minder zichtbaar.

G.M. Collin Sensiderm Cream ervaringen

De is mijn eerste kennismaking met het merk G.M. Collin maar ik denk dat er zeker meer gaat volgen! Naast dat dit een hele fijne creme is die roodheid vermindert en de huid kalmeert is zijn alle producten van dit merk ook nog eens vegan, dierproefvrij, duurzaam gemaakt en microbead-vrij. Wil je zelf wat van G.M. Collin proberen? Dit merk wordt verkocht bij salons die met het merk werken maar je kunt de producten ook online bestellen in de webshop van het merk.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 7 november 2022 / 15:31

    Dit merk ken ik nog niet, klinkt heel erg fijn!

  2. 8 november 2022 / 12:48

    Van dit merk heb ik nog niet eerder gehoord. Ik heb zelf ook een (eczeem) gevoelige huid dus dit lijkt me zeker ook een interessante crème voor mij.