Review | Garnier Micellair Reinigingswater

Garnier Micellair Reinigingswater

Als er één product in mijn skincare routine is waar ik niet zonder kan dan is het wel micellair water. Het is voor mij de meest ideale en milde manier om mijn make-up te verwijderen. En mijn favoriet? By far het Garnier Micellair Reinigingswater.

Hoe werkt een micellair water?

Dat is het eerste wat ik me afvroeg toen ik dit product kocht. En eigenlijk is het best simpel. Micellen, afkomstig uit de farmacie, zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen, zonder dat je hoeft te wrijven of boenen. Als ik de ingrediëntenlijst van m’n favoriet bekijk zie ik helemaal geen ingrediënten in die je gezicht kunnen irriteren, fijn voor de gevoelige huidjes!
Garnier Micellair Reinigingswater

Review | Garnier Micellair Reinigingswater

Het water zit in een mooie fles met roze accenten en ziet er clean uit. Wat gelijk opvalt is dat er een flinke hoeveelheid in zit, de verpakking bevat maar liefst 400 ml inhoud. Daar doe je dus lekker lang mee! Inmiddels gebruik ik dit product al járen en er is nog nooit een fles kapot gegaan, ze zijn lekker stevig.
Garnier Micellair Reinigingswater

Garnier Micellair Reinigingswater

Deze dop zet je makkelijk op je wattenschijfje waardoor je goed kunt doseren.

Garnier Micellair Reinigingswater

Is het Garnier Micellair Reinigingswater fijn?

Absoluut! Ik gebruik Garnier Micellair Reinigingswater nu al een jaar of vier nadat ik mijn oogmake-up verwijderd heb met een reinigingsmilk en nog steeds ben ik groot fan. Ik heb een gevoelige huid en dit product is zeer mild. Je haalt je make-up er zo af, zonder te wrijven en je huid voelt gelijk zacht aan. Als ik kijk naar mijn vorige favoriet; Micellair Reinigingswater van L’Oréal, deze is net zo fijn. Alleen is de variant van Garnier goedkoper. De prijs is ongeveer hetzelfde, maar Garnier geeft je voor dit geld een dubbele hoeveelheid.

Garnier Micellair Reinigingswater is algemeen te koop en kost  €6,99. Wat is jouw favoriete Micellaire Reiniger?

Dit product heb ik zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties

 1. 15 juli 2014 / 06:19

  Ik maak eerst al mijn andere tonics op, dan ga ik deze zeker weten proberen. Ik hoor er zoveel goeds over!

 2. Jasmijn
  15 juli 2014 / 06:29

  Lijkt me een erg fijn product! Ik wil hem graag eens proberen, maar bij de Etos en Kruidvat bij mij in de buurt is ‘ie altijd uitverkocht.

  • 15 juli 2014 / 12:50

   Heb jij dat ook al? Hier is ie ook steeds uitverkocht, gelukkig stond er nog één bij Etos:)

 3. Oum Feerozah
  15 juli 2014 / 06:30

  Ben al gek op garnier maar dit lijkt me een fijne toner!

 4. 15 juli 2014 / 07:55

  Naar deze ben ik ook zo benieuwd, bij ons hebben ze het helaas niet. Althans heb het nog niet kunnen vinden. Gebruik daarom nu het micellair water van Nivea, ook fijn!

  • 15 juli 2014 / 12:50

   Hier was deze ook steeds uitverkocht… Laatst vond ik hem gelukkig bij Etos:)

 5. Nailsbyfml
  15 juli 2014 / 08:11

  Hij lijkt me erg fijn! Ik hb er 1 van nivea en die bevalt me ook best goed 🙂

 6. Eva | Realitijd
  15 juli 2014 / 08:16

  Mijn absolute favoriet! Hij is bijna op en heb nu eentje van diadermine dat ik eerst moet opgebruiken, voor ik opnieuw zo’n grote fles insla!

 7. Melissa
  15 juli 2014 / 15:56

  Dit product staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Je review heeft mij extra overtuigd!

 8. 15 juli 2014 / 16:22

  Welke reiningsmelk gebruik je? Bij mij krijg ik mn mascara er voor geen meter af… er blijft mascara opzitten en om dan de volgende dag opnieuw mascara aan te brengen is lastig. Het ziet er dan meteen klonterig uit. Deze reiningswater klinkt erg aantrekkelijk, gebruik je de melk hiervan of van een ander merk?

  • 15 juli 2014 / 18:25

   Haha ik zag al dat je het had gezien! Ik gebruik Diadermine en vaak voor de laatste restjes nog een micellair water:)

 9. beautybite.nl
  16 juli 2014 / 12:05

  Wauw deze wil ik ook snel uitproberen, het klinkt als een goed product!

 10. Sascha
  16 juli 2014 / 19:10

  Ik gebruik toch liever die van Nivea, omdat daar ook nog eens verzorgende bestanddelen inzitten. 🙂

 11. 17 juli 2014 / 11:33

  Klinkt als een fijn product! En dan ook nog in een mooie verpakking 🙂

 12. 17 juli 2014 / 11:40

  goede review! heb pas die van l’oreal gekocht maar daarna wil ik zeker ook nog ooit deze proberen