De perfecte festival rugtas

De perfecte festival rugtas

Sinds een jaar of drie heb ik de rugtas helemaal ontdekt en vandaag wil ik je graag mijn nieuwste aanwinst van Gaston Luga laten zien. Een tas die perfect is om mee te nemen naar een festival of dagje uit.

Verliefd op Gaston Luga

Het is alweer eventjes geleden dat ik mijn eerste rugtas van het Zweedse merk Gaston Luga kreeg, en sindsdien is het één van mijn favoriete tassen. Ik neem ‘m overal mee naar toe, het is de perfecte rugtas tijdens een dagje uit en ook tijdens onze roadtrip door Amerika heb ik er veel plezier van gehad. Naast dat ik de vormgeving prachtig vind, zijn ze handig in gebruik en bovendien gemaakt van mooi materiaal.

De nieuwste rugtas van Gaston Luga: Pärlan

Pärlan is een nieuwe versie van mijn favoriete rugtas. Het verschil? Deze tas is gemaakt van lichtgewicht en waterafstotend nylon en daarmee perfect om mee te nemen op reis, of naar een festival! Hij is verkrijgbaar in zwart/rood, zwart/roze, zwart en bruin.

Stiekem vind ik de zwarte tas het aller mooiste maar omdat ik al een zwarte rugtas heb koos ik deze keer voor brown & sand. Een lekker frisse en tijdloze kleur voor de nazomer.
ervaringen gaston luga Pärlan

De binnenkant van deze tas is vrij compact, maar heeft toch genoeg ruimte voor al je spulletjes. Bovendien zit er een geheim vakje in en is ‘ie niet zomaar door een vreemde open te maken. Maar wel door jou! Dat is iets waar ik altijd erg op let als ik een nieuwe tas koop. Al deze features heeft het merk ontwikkeld op basis van feedback van klanten op hun bestaande collectie.

Bijpassende accessoires bij mijn nieuwe tas

Börs is de naam van de bijpassende portemonnee, om je outfit af te maken. Deze is gemaakt van duurzaam PU leer en heeft een band, waarmee je de portemonnee kunt vast maken aan je rugtas of ‘m om je pols kunt dragen. Echt een handig formaat om mee te nemen als je niet al te veel bagage mee wilt nemen.
Börs portemonnee van gaston luga
gaston luga ervaringen Börs

Als extraatje krijg je momenteel bij je Gaston Luga bestelling gratis de bijpassende Ärlig toilettas. Heel handig voor op reis. Mijn toilettas is bijvoorbeeld inmiddels gevuld met mini’s voor onze vakantie naar Spanje. Kan ik lekker snel door de douane.
ervaringen met Gaston Luga tassen

Gaston Luga kortingscode

Mocht je nu net zo’n fan van Gaston Luga zijn geworden als ik ben, met de code BOXGL krijg je maarliefst 15% korting op je bestelling in de webshop. Bovendien zijn verzending en retour gratis, wel zo fijn!

Wat vind jij van de rugtassen van Gaston Luga?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. Tessa Bowie
  5 september 2019 / 06:53

  wat een prachtige tas. de kleur combinatie is ook erg tof

 2. ByChristiana
  5 september 2019 / 07:17

  Ik zie de laatste tijd steeds meer rugzakken en ik vind het toch eigenlijk wel heel tof. Leuk dat die weer helemaal een comeback maakt!

 3. 7 september 2019 / 07:00

  Prachtige tas! Ik heb er ook eentje van, maar deze zou ik ook nog wel willen! Perfecte kleuren voor het najaar 🙂

 4. 9 september 2019 / 18:38

  Wat een mooie rugzak. Ik vind de kleur ook erg mooi. Meestal ga ik ook voor zwart maar dit is weer eens iets anders