Gaston Luga | Klassieke rugtassen gemaakt met vegan leer

gaston luca rugtassen review

Ik kan er niets aan doen. Ik ben oprecht een sucker voor mooie tassen. Vooral als ze ook nog eens eerlijk gemaakt worden en tijdloos en klassiek zijn. Zijn ze ook nog eens praktisch? Dan ben ik om. Zoals bijvoorbeeld de rugtassen van het Scandinavische merk Gaston Luga. Love it!

Rugtassen van Gaston Luga uit hartje Stockholm

Gaston Luga is een Zweeds rugtassenmerk dat gevestigd is in Stockholm. Het merk verkoopt in totaal 3 verschillende soorten rugtassen voor vrouwen, in meerdere kleuren en stijlen. Één ding hebben die tassen gemeen: ze zijn vegan. Het merk gebruikt vegan leer, gemaakt van polyurethane, ook wel bekend als PU leer.

Dit materiaal lijkt op en voelt als echt leer en staat bekend om zijn duurzaamheid en als makkelijk te reinigen. Daarnaast is het materiaal ook nog lichter dan echt leer, wat het heel geschikt maakt voor een rugtas waar je dagelijks je spullen in meeneemt. Handig!
Classy black rugtas van Gaston Luca

Nog een reden waarom ik fan ben; de rugtassen zijn zo ontworpen dat je ze naar vrijwel elke gelegenheid kunt dragen. Dat geldt zeker voor het model dat ik koos, de Clässy. Ik vind dit de meest chique tas uit de collectie en hij past bovendien goed bij mijn kledingstijl. Sportief maar toch klassiek en van nu. Deze tas kan ik prima meenemen naar kantoor maar ook naar een festival, feestje of shopsessie misstaat ‘ie niet!
Review Gaston Luca rugtassen

Bovendien is deze tas super praktisch. Door middel van twee stevige kunstlederen koordjes sluit je het hoofdvak, dat een 13” laptopvak en twee kleinere vakjes bevat. Aan de achterzijde zit een handig vakje voor een paspoort of andere belangrijke items. Super praktisch, deze tas gaat mee op onze reis door Amerika!
Ervaring met tassen van Gaston Luca

Kortingscode Gaston Luga

Ben jij net zo’n fan van Gaston Luga geworden als ik? Dan heb ik tof nieuws voor je! In de webshop van het merk krijg je met de kortingscode BeautyOpinie maar liefst 15% korting. Scheelt toch mooi weer.

Wat vind jij van mijn nieuwe rugtas?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. ByChristiana
  13 februari 2019 / 10:45

  Ja, echt prachtig natuurlijk. Ik vind het sowieso wel leuk om te zien hoe de rugtas echt een soort van come back gemaakt heeft!

 2. petracupcake
  13 februari 2019 / 13:01

  Ik ben ook dol op het merk. Ik heb er zelf ook een zwarte gekozen, maar een iets groter model. Was wel aan het twijfelen, want deze van jou vind ik ook supermooi!

 3. 13 februari 2019 / 19:17

  Wat een prachtige tas. Veel plezier er mee

 4. 14 februari 2019 / 16:15

  Geweldige tas! ik was net in de stad aan het shoppen en had spijt dat ik Tom zijn oude schooltas (rugzak) niet mee had genomen. Je hebt met een handtas toch je handen niet vrij en als ik een shopper over mijn schouder hang dan blijft ie naar beneden glijden, zo onhandig! Dit is een mooie tas en super praktisch!

 5. 1 maart 2019 / 13:10

  Wat een toffe rugtas zeg. Ik vind hem echt super classy. mooi materiaal.