Aanrader! | Gliss Kur 7 seconden haartreatments

Gliss Kur 7 seconden haartreatments

De Gliss Kur 7 sec treatments zie ik de afgelopen weken regelmatig voorbij komen. Na elke tv-commercial die ik zag dacht ik; ”Handig!” Noem me een sucker voor mooie praatje maar natuurlijk wilde ik dit proberen. Inmiddels gebruik ik de Gliss Kur Ultimate Repair 7 Sec Express Repair treatments al een aantal weken en in deze review vertel ik je er meer over.

Gliss Kur 7 sec | review

In slechts 7 seconden je haar een boost geven waardoor het herstelt en glanst zonder dat het zwaar wordt? Dat is wat het nieuwste product van Gliss Kur belooft. Het merk verkoopt drie verschillende treatments waarvan ik er twee heb gekocht. Één speciaal voor gekleurd haar en één voor droog haar. Alle treatments kosten rond de 9 euro per stuk en daarvoor krijg je 200 ml product waarmee je (afhankelijk van je haarlengte) ongeveer 10 keer doet.

Gliss kur 7 sec review

Gliss Kur oil nutritive 7 sec express repair treatment

Het Gliss Kur oil nutritive 7 sec express repair treatment is een herstellende haarkuur waar oliezuur en marula-olie aan is toegevoegd. Het is speciaal ontwikkeld voor lang en droog haar en heeft een bijzonder lekkere geur. Zodra je de dunne flacondop open draait komt je eerst een lichte alcohol walm tegemoet, er zit best veel alcohol denat. Vervolgens valt direct de lekkere geur me op. Zoet maar niet té overheersend.

Gliss Kur oil nutritive 7 sec express repair treatment review

Zoals je op de foto hieronder kunt zien is de substantie erg waterig en ik kan me goed voorstellen dat sommigen daar even aan moeten wennen. Zelf vind ik het inmiddels wel handig. Ik zet de dunne dop van de flacon op mijn haar, druk er een flinke hoeveelheid uit en masseer dit in. Langzaam voel ik de waterachtige structuur veranderen in een olie (geen cremeachtige, zoals Gliss Kur zelf aangeeft) en voel ik de olie in mijn haar trekken. In letterlijk nog geen zeven seconden is mijn haar mega zacht en ontward. Bizar!

7 seconden haartreatments

Gliss Kur Color perfector 7 sec express repair treatment

De andere flacon die ik heb geprobeerd is de Gliss Kur Color perfector 7 sec express repair treatment. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar of haar met highlights en bevat als extraatje hyaluronzuur en cranberry-extract. Je brengt wat van de waterachtige substantie aan op je haar en, ook bij deze, verandert de textuur als het in aanraking komt met water. Zeven seconden in laten trekken, klaar!

Gliss Kur Color perfector 7 sec express repair treatment

Mijn ervaring met deze 7 seconden haartreatments

WAUW! Ik vind de Gliss Kur 7 sec producten fantastisch. In het begin is het misschien even wennen omdat de structuur zo waterachtig is. De hoeveelheid alcohol denat en parfum in de ingrediëntenlijst deden mijn wenkbrauwen even fronzen maar het effect vind ik verbluffend. Eenmaal op mijn haar aangebracht voel ik mijn lokken onder m’n handen zacht worden. Mijn haar is véél beter doorkambaar en pluist véél minder.

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit product precies doet wat het belooft. Je haar voeden, in slechts zeven seconden. Want serieus, binnen een paar seconden kun je het alweer uitspoelen en voelt je haar hetzelfde als wanneer je een (goed!) haarmasker een half uur hebt laten intrekken. Ik ben fan!

Ken jij de Gliss Kur 7 sec producten al?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 24 juni 2021 / 12:11

    Oh, ik had deze nog niet zien passeren, maar nu ben ik echt wel benieuwd geworden!!

  2. 25 juni 2021 / 19:45

    Nee, ik kende ze nog niet. Maar ben nu ook benieuwd geworden. Denk dat ze niet CGM proof zijn vanwege de alcohol.. Misschien volg jij deze methode inmiddels niet meer.