Luxe | Global cocooning soft sugar scrub van Cenzaa

Soft sugar scrub van Cenzaa

Ik heb weer eens een Cenzaa pareltje ontdekt! Vandaag laat ik je de Global cocooning soft sugar scrub zien.

Cenzaa Global Cocooning

Daar is ze weer hoor! Met een product van Cenzaa. Ik kan er gewoon niets aan doen, dit merk heeft mijn hart gestolen. Ruim vier jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met dit Nederlandse merk dat te koop is bij schoonheidssalons en me een instant luxe gevoel gaf. Sindsdien heb ik bijna altijd iets van het merk in huis. 

Een paar maanden terug was ik bij de lancering van de nieuwste collectie Global cocooning. De collectie onder de collecties van Cenzaa; de meest populaire producten van de afgelopen 10 jaar in een prachtig nieuw jasje. Ik heb daar een aantal producten gespot die ik je de komende tijd wil laten zien. Één van die producten is de Global cocooning soft sugar scrub. Hij staat alweer een tijdje te pronken in mijn badkamer en is hemels.
Mijn ervaringen met de Global cocooning soft sugar scrub

Mijn ervaringen met de Global cocooning soft sugar scrub

De Soft Sugar Scrub is een revitaliserende bodypolish op basis van mango, en bevat natuurlijke scrubdeeltjes die je huid polijsten en dode huidcellen verwijderen. Hierdoor krijg je direct een frissere teint en blijft je zomerse kleurtje een stuk langer mooi. Mango werkt ook nog eens vitaliserend, verkleint UV schade en werkt ontstekingsremmend. De scrub zit in pot met 150 ml inhoud en kost €29,95.

Volgens Cenzaa geeft deze scrub je een zijdeachtig gevoel en dat kan ik alleen maar beamen. Het is als het ware een voedende crème met een lichte scrubkorrel. Ik vind dit heerlijk omdat de deeltjes versmelten met je huid als ze nat worden. Houd je van een stevige, harde scrubkorrel? Dan ben je waarschijnlijk niet zo’n fan als ik. De korreltjes zijn namelijk heel subtiel.
Global cocooning soft sugar scrub

Op deze foto kun je goed de structuur zien. Het is een volle crème met hier en daar een zachte scrubkorrel.
Cenzaa scrub

Wil je weten waar de Cenzaa producten bij jou in de buurt te koop zijn? Bekijk dan de salonfinder op de website van Cenzaa voor een overzicht van alle salons.

Wat heeft jouw voorkeur; een grove of milde scrub?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 24 juni 2018 / 07:26

  Ik wissel een grove en milde scrub graag af. Deze klinkt sowieso weer geweldig.

 2. ByChristiana
  25 juni 2018 / 09:00

  Oef dat klinkt goed;-) De geur ken ik inmiddels en qua scrub geef ik altijd de voorkeur aan suikertexturen. mmmmmm;-)

 3. YuSt SoMe
  25 juni 2018 / 09:41

  Oh ik krijg gelijk zin in een Spa momentje!

 4. 25 juni 2018 / 13:34

  Wat ziet dit er geweldig uit, ik hou eigenlijk van een wat grovere scrub maar deze van Cenzaa zou ik ook willen proberen. Stom, ik had op de beurs toch om informatie moeten vragen, maar iedereen was in gesprek dus maar doorgelopen. Vooral de geur lijkt mij op en top zalig. En dat alleen al door de omschrijving en de foto!

 5. 25 juni 2018 / 14:34

  Ik vind beide erg fijn, een grove en een fijne scrub! Vaak maak ik hem ook zelf met een beetje olijfolie en wat suiker. Wil ik die hard dan kies ik voor wat zout erbij, dat is iets grover. Ook erg fijn als je wat puistjes heb. Cenzaa lijkt me een heel fijn merk!