Goedkope sieraden via Miniinthebox; een goede deal of rotzooi?

sieraden via Miniinthebox

Goedkope sieraden via Miniinthebox, AliExpress of andere sites bestellen, doe jij dat wel eens? Ik waagde de gok en vraag me nu oprecht af: scoor je op dit soort sites een goede deal of koop je rotzooi?

Kwaliteit versus kwantiteit

Eigenlijk was het idee voor de blogpost van vandaag een low budgettip. Ik wilde je namelijk 2 fan-tas-tische enkelbandjes laten zien die ik voor nog geen 2 euro per stuk had gescoord via Miniinthebox. Op de afbeeldingen die ik had gezien zagen ze er super mooi en classy uit. En waarom zou je 15 euro neertellen voor een enkelbandje? In plaats van ze over priced te scoren in de stad besloot ik ze te bestellen via Miniinthebox. What was I thinking?!

Kleine kanttekening vooraf…..

Ik roep hier regelmatig dat ik een klaar ben met goedkope troep. Ik investeer liever in kwaliteit dan in kwantiteit. En dat meen ik nog steeds! Hoewel ik ook wel eens bij Primark kom heb ik het over het algemeen niet zo met dit soort ketens. De kwaliteit is vaak om te huilen en als ik denk aan hoe het kan dat deze spullen zo goedkoop op de markt gebracht worden? Hmmm.

Toch kon ik het niet laten om enkelbandjes te bestellen bij Miniinthebox. Een simpel enkelbandje met een pareltje of blauwe steen eraan. Dat was precies wat ik zocht, en via de website vond ik ze voor amper twee euro per stuk. Ik stapte over mijn principes heen en tada!

Sieraden via Miniinthebox bestellen

Dus stond de postbode met de Chinese envelop met enkelbandjes twee weken later voor mijn deur. De verzending ging super snel maar daar is ook alles mee gezegd. Op de originele foto was de kleur van het kettinkje roségoud en zag ‘ie er classy uit. In het echt bleek het enkelbandje MEGA geel. De schakels vielen half uit elkaar en ziet het er gewoon cheap uit. Ik vind dit drie keer niks.
sieraden via Miniinthebox

Op deze foto zie je misschien beter wat ik bedoel. Wat vind jij ervan?
sieraden via Miniinthebox

Gelukkig bleek enkelbandje nummer 2 mooier uit te vallen. Dit goud is iets minder geel en omdat er alleen een pareltje aan hangt valt ‘ie niet zo op. De kwaliteit is ook bagger maar deze ga ik wel dragen.
enkelbandje

Kortom: Ik heb geen goede budgettip voor je vandaag haha. Mijn bestelling maakte me alleen wel nieuwsgierig of jij wel eens sieraden via MIniinthebox besteld? En was dat een succes of goedkope troep?

Ik vind sieraden bestellen op deze manier drie keer niets maar zag zojuist toch wel wat andere spulletjes die me nieuwsgierig maakten….. Will I give it a try?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Comments

 1. 10 juni 2017 / 05:47

  Al deze websites (eBay, Ali of Miniinthebox) zijn websites waar je een miss of hit hebt! Soms heb je geluk, soms niet 🙂

 2. 10 juni 2017 / 06:14

  Daarom bestel ik eigenlijk ook geen sieraden of kleding via dit soort sites. Dan maar liever meer betalen en kwaliteit krijgen.

 3. 10 juni 2017 / 08:45

  Ik heb hier nog nooit iets besteld. Met sieraden vind ik dat altijd erg lastig. Ik wil het vaak gewoon liever passen in de winkel zodat ik kan zien hoe het staat. Jammer dat de sieraden niet zo goed bevallen en dat ze zo geel zijn!

 4. 10 juni 2017 / 08:55

  Je moet het maar net treffen hiermee.Ik bestel er nog maar weinig sieraden, maar zo af en toe koop ik toch iets. Soms heb ik geluk, en soms niet. Maar daarom is het niet zo erg, aangezien het toch goedkoop is. Die met de parel vind ik wel leuk!

 5. 10 juni 2017 / 12:10

  Ik bestel wel eens ringen op Wish.com die draag ik dan een paar maanden en dan gooi ik ze weg omdat ze niet meer mooi zijn maar de kwaliteit valt me tot nu toe echt goed mee. Ik betaal meestal 2 a 3 euro voor een ring met leuke steentjes of vormen. Mij bevalt het goed. Deze enkelbandjes zien er inderdaad niet echt goed uit, jammer.

 6. 10 juni 2017 / 14:30

  Ik heb pas voor het eerst sieraden via Alie besteld. Ik ben erg benieuwd…

 7. 10 juni 2017 / 22:34

  Ik heb daar nog nooit wat besteld, wel vaak op ebay of aliexpres. En over het algemeen ben ik wel tevreden 🙂

 8. 11 juni 2017 / 07:59

  Kwaliteit of niet; ze enkelbandjes zijn wel heel erg leuk! Ik hou er van. En voor die paar euro kun je je er geen buil aan vallen toch?

 9. 11 juni 2017 / 18:34

  Ik vind het wel heel schattig! Ik bestel wel eens via alieexpress of Wish!

 10. 11 juni 2017 / 18:45

  ieh helaas ben ik er mee bekend, die gele sieraden. Altijd weer jammer haha. Voor twee euro meer heb je hele leuke op dit moment bij Kruidvat!

 11. 12 juni 2017 / 10:34

  Ik heb ook gemengde gevoelens de laatste tijd met dit soort websites. Een blouse gekocht maar die stof is vreselijk… Zo een zweet stofje, hartstikke polyester ofzo..
  Het scheelt wel veel geld en als je daar kijkt zie je zoveel leuke en goedkope spullen, heel verslavend.
  Haha, ik had een keer zo een scherm met een bakstenen afbeelding besteld die je op de foto op de achtergrond kan hangen alsof je buiten staat, je hebt ze in allerlei afbeeldingen, super tof.. maar hij bleek heel klein te zijn. Op de foto was het echt zo een studio rol waar je ook op kan lopen bij wijze van spreken. Het blijft tricky.
  En als ik jassen met bont zie dan weet ik gewoon dat dat niet oké is.
  Maar met sommige dingen is het gewoon te voordelig om te laten liggen. Zeker electronica.
  Jammer van dat enkelbandje, ziet er inderdaad heel geel uit. Gelukkig was het niet duur!

 12. Emanuella
  16 november 2017 / 09:35

  Ik maak tegenwoordig gebruik va Facebook-groepen! Hier plaatsen mensen linkjes van dingen die zij al besteld hebben en waar zij tevreden mee zijn. Ze laten zien hoe het er in het echt uit ziet en geven feedback over de kwaliteit en duur van verzending, ik vind het erg handig en koop via deze weg vaak leuke spulletjes. Op deze manier vind ik het wel een aanrader! ;p