Moments in life| Pitch & Putt en nog veel meer mooie dingen

Grateful moments

Goodmorning allemaal. Vandaag is het alweer de laatste dag van augustus. What?! Wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Deze maandag sta ik weer even stil bij de mooie dingen die ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt én kijk ik vooruit naar de komende twee weken, want er staat heel wat leuks op het programma!

Grateful for: Pitch & Putt

Afgelopen week hield ik voor het eerst een golfclub vast. De personeelsvereniging van mijn werkgever organiseerde deze hele leuke activiteit. Ik vond het super leuk om eens te doen. Hoewel ik absoluut geen balgevoel heb (tennissen? ik sla gegarandeerd mis!) bleek ik bij het golfen nog best mee te komen met mijn collega’s. Vooral het putten vond ik erg leuk! En niet alleen de activiteit zelf was geslaagd, ook bleek maar weer hoe gezellig mijn collega’s zijn. Een hele fijne club mensen met wie ik een heerlijke avond heb gehad. Zelfs het weer was ons goed gezind!
Grateful moments
Grateful moments

Grateful for: alles wat nog komen gaat

September én oktober lijken wel feestmaanden want er staat hele gave dingen op het programma. Vandaag begint het al! Ik ga een dagje met mijn lieve ouders op stap. Af en toe gaan wij een dagje shoppen in Duitsland, voor ons is dit namelijk net zover rijden als naar bijvoorbeeld Rotterdam. We slaan dan een hoop beautyproducten in, want die zijn in Duitsland vaak een stuk goedkoper. Vandaag gaan we naar Essen, dat betekent dat ik dus ook weer eens een kijkje kan nemen bij Primark! Serieus, ik kom daar echt nooit. Stiekem heb ik echt een grote hekel aan de drukte en rommel daar, maar wie weet scoor ik vandaag nog wat leuks.

Verder duurt het niet lang meer en dan heb ik eindelijk vakantie! Iedereen is alweer terug en ik heb nog wat te goed. Wat een heerlijk gevoel is dat! Inmiddels ben ik druk bezig met koffers pakken en de laatste inkopen doen. En zodra we weer terug zijn staat de jaarlijkse kermis (lees drie dagen feest) weer op het programma. Heerlijke afsluiter van de vakantie. Daarnaast ben ik erg druk op mijn werk met het organiseren van een heel gaaf evenement. Genoeg te doen dus! Zo fijn om even te beseffen dat ik zowel privé als op m’n werk het écht goed heb en helemaal op mijn plek zit! Grateful……

Vandaag staan er even wat minder foto’s online maar met zoveel leuke dingen op het programma volgen er de komende tijd des te meer. Maak er weer een mooie week van!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. Monique | WritingMonique
  31 augustus 2015 / 07:16

  Golfen doe ik niet vaak, maar ik vind het wel heel leuk! Veel plezier in Essen vandaag!

 2. 31 augustus 2015 / 11:47

  Ja zo jammer de laatste dag van augustus 🙁 leuk golfen, ik heb het nog nooit gedaan haha maar mijn man doet het ook graag.

 3. Sanae
  31 augustus 2015 / 17:08

  Veel plezier in Essen! Je kan daar zo leuk shoppen!

 4. 31 augustus 2015 / 18:20

  Golfen is eigenlijk niet iets waar ik nu snel aan zou denken om te gaan doen, maar ik denk dat het best heel leuk en gezellig zal zijn….ik vond het altijd wel heel leuk om je collegas van een beetje andere kant te leren kennen…

 5. melissa
  31 augustus 2015 / 20:59

  Golfen lijk mij leuk om eens te doen! En wat leuk dat je nog op vakantie moet vertrekken. Geniet ervan!

 6. Sofie Katelijne
  1 september 2015 / 06:50

  Leuk om te lezen! Golfen lijkt me fijn!