Moments in life|Tijd voor leuke dingen, Mac lipsticks & new shoes

#5

Goodmorning lieve ladies; het is alweer maandag! Tijd voor een nieuwe week en even stil te staan bij de leuke dingen die ik afgelopen weken heb gedaan. Het werd eindelijk lente dus natuurlijk plofte ik (net als half Nederland) op het terras. Maar ook deed ik een paar hele gave aankoopjes, die ik je vandaag graag laat zien!

Voordat ik je mijn foto’s laat zien; vraag ik me af hoe jullie dat toch allemaal doen met het maken van foto’s. Afgelopen weken heb ik hele leuke dingen gedaan maar op de één of andere manier vergeet ik foto’s te maken. Vooral van écht leuke dingen. Dan zit ik zo in het moment dat ik het gewoon simpelweg vergeet! Op Instagram zie ik zoveel mensen die hele leuke foto’s maken. Ik kom er alleen altijd aan het eind van de dag pas achter dat ik foto’s ben vergeten te maken. Of misschien wil ik ook wel gewoon niet de hele tijd met mijn mobiele telefoon in mijn hand staan? Herkenbaar? of ben ik de enige haha…

#Grateful for: prachtige natuur

Afgelopen weken bond ik mijn hardloopschoenen weer onder en begon ik met Evy helemaal opnieuw. Het aller lekkerste moment om hard te lopen vind ik toch wel de vroege zaterdagochtend. Wat heerlijk om in het opkomende zonnetje langs de IJssel te lopen, prachtig! In de loop van de zondag ging ik met het pontje de IJssel over. Ik blijf het grappig vinden dat ik me altijd als ik me even een klein kindje voel als ik op dit bootje stap 🙂 De lucht veranderde alleen wel; brr jammer dat je nog niet echt van het mooie weer op aan kunt.
#5

#Grateful for: Het eerste terrasje in de zon

Afgelopen week plofte ik ook met mijn vader op het terras om van de zonnestralen te genieten. Heerlijk! De eerste zonnestralen waardeer ik toch altijd het meest. Ik bestelde gewoon een simpel kopje groene thee, en mensen kijken maar! Zodra ik op het terras zit lijkt de voyeur in mij te ontwaken haha. Vinden jullie dat ook zo leuk?
Grateful moments #5

# Grateful for: New shoes & Mac lipsticks

En stiekem word ik ook heel gelukkig als ik een paar nieuwe items heb gescoord! Want wat ben ik blij met mijn nieuwe sneakers! Ik plaatste al een foto op Instagram, want ik kon niet kiezen. Uiteindelijk zijn het de rechter sneakers geworden, ik vind ze zo gaaf! En ze zijn ook nog eens heel makkelijk te combineren. Ook kwam ein-de-lijk mijn Mac bestelling binnen. Viva Glam Miley Cyrus en Relentlessly Red stonden al heel lang op mijn wenslijstje en in het echt zijn ze nog mooier dan op foto. Natuurlijk laat ik jullie beide items heel binnenkort wat uitgebreider zien.
Grateful moments #5

En komende week? Ik heb vakantie! Heerlijk even tijd om leuke dingen te doen. Zo staan een barbecue en een shopdagje in Duitsland op de planning. En note to myself; ik ga wat beter mijn iPhone en fototoestel in de gaten houden om meer foto’s te maken! Nu maar hopen dat de lekkere temperaturen die ze voor deze week hebben voorspeld doorzetten. Heb jij nog leuke dingen op de planning staan aankomende week?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 13 april 2015 / 05:46

  Allemaal mooie dingen om dankbaar voor te zijn. Hopelijk blijft het deze week weer lekker weer, wens je veel plezier van je vakantie geniet er lekker van xxx

 2. 13 april 2015 / 08:12

  Wat een leuk artikel zeg! Ik word er spontaan ook vrolijk van 🙂

 3. Sanae
  13 april 2015 / 08:43

  Heerlijk artikel! Super leuk dat je gaat shoppen in Duitsland!

 4. Manon
  13 april 2015 / 09:35

  Mooi artikel. Oh je sneakers zijn echt gaaf!

 5. melissa
  13 april 2015 / 12:17

  Ik ben recent ook weer begonnen met lopen. En wat een prachtige schoenen en lipsticks heb je gescoord 🙂