Review | Guhl Herstel & Balans producten

Review Guhl Herstel & Balans

Guhl Herstel en Balans. Heb jij de Herstel & Balans haarverzorging van Guhl al gespot? Deze heerlijk geurende producten liggen alweer een tijdje in de winkels en ik heb alle producten uitgebreid voor je kunnen testen.

Guhl Herstel en Balans met Manuka honing en melk

De nieuwste producten van Guhl zijn speciaal gemaakt voor iedereen met overbelast, beschadigd of droog haar. De producten bevatten honing en melk en hebben daardoor een heerlijke zacht zoete geur. De producten beloven ook je hoofdhuid te verzorgen en het haar sterker te maken. Klinkt goed toch?

Mijn haar is enorm droog en beschadigd door al het verven, stijlen en föhnen dus ik heb mezelf maar gebombardeerd tot ideale proefpersoon haha, tijd voor de test!
Guhl herstel en balans

Mijn ervaringen met de Guhl herstel en balans producten

De herstel en balans lijn van Guhl bestaat uit een shampoo, een conditioner en een haarmasker dat je onder de douche kunt gebruiken. Wat ik zo fijn vind aan deze producten is dat ze allemaal dezelfde (heerlijk!) geur hebben, die je door alle producten te gebruiken, nog eens versterkt. Zowel de shampoo als de conditioner kosten €7,99 en bevatten 250 en 200 ml. De shampoo bevat SLES en Coco-Glucoside, een hele milde reiniger. Verder zie ik ingrediënten als glycerine, suikeralcohol, verschillende vette alcoholsoorten, parfum, salycilzuu, siliconen en melkeiwit. De conditioner bevat soortgelijke ingrediënten maar dan zonder de reinigers.Ervaringen Guhl Herstel & Balans

Het haarmasker is mijn favoriet! Ik vind het ideaal dat je hem onder de douche kunt gebruiken, na een minuutje inwerktijd kun je hem in principe alweer uitspoelen. Een keer of twee in de week laat ik de conditioner voor wat ‘ie is (gaat ‘ie gelijk langer mee!) en gebruik ik dit masker. Ook dit product heeft weer die heerlijke zoete geur en maakt mijn haar bovendien zacht, zonder dat het slap wordt. Als ik in het weekend meer tijd heb laat ik hem ook nog wel eens wat langer zitten, voor mijn gevoel is het effect dan nog wat sterker.
Guhl Herstel & Balans ervaringen

BeautyOpinie

Ik vind de Guhl herstel en balans lijn heerlijk! Ik gebruik regelmatig producten van Guhl (vooral de zilvershampoo en vochtherstelspray kan ik je aanraden) en ook deze producten zijn fijn. Vooral de geur is fan-tas-tisch, alleen daarom al gaan deze producten tot de laatste druppel op. Wil je liever geen SLES gebruiken? Dan zou ik de shampoo skippen maar dat is dan ook direct het enige minpuntje dat ik kan bedenken. Echt mild voor je hoofdhuid is dit ingrediënt is dit niet. Vooral het haasmasker vind ik een aanrader, mijn haar wordt er lekker zacht van zonder dat het zwaar wordt. En m’n lokken ruiken ook nog eens heerlijk!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 13 april 2018 / 04:34

    Ik ben deze nu aan het testen en de geur is idd heerlijk

  2. 13 april 2018 / 06:09

    Zoals jij de producten omschrijft klinken ze in ieder geval heerlijk. ‘Vroeger’ was Guhl mijn favoriete haarverzorgingsmerk, ik kocht niets anders dan dat!