Haarroutine | Hoe ik mijn haar style met producten van Osis+

Haarroutine

Ik laat je regelmatig producten zien waarmee ik mijn haar verzorg maar wat gebruik ik om mijn haar te stylen? Vandaag vertel ik je over mijn haarroutine en de producten van Osis+ die ik momenteel gebruik.

Hoeveel producten gebruik jij in je dagelijkse haarroutine?

Ik tegenwoordig maar een paar, vroeger heel veel haha. Een paar jaar geleden haalde ik namelijk letterlijk zo veel mogelijk producten uit de kast. Ik gebruikte zo 3 verschillende stylingscremes, haarlak, wax en producten voor volume. Aan de ene kant maakte ik mijn haar lekker zwaar zodat het minder pluisde en aan de andere kant gooide ik er producten in voor meer volume. Zo stom hihi!

Producten die ik gebruik om mijn haar te stylen hebben altijd twee dingen gemeen: ze beloven volume en minder pluis. Dat zijn namelijk dé twee dingen die mijn haar nodig heeft. Tegenwoordig gebruik ik veel minder producten en kies ik bovendien voor meer kwaliteit. Hoe minder ik namelijk gebruik, hoe meer volume mijn haar behoudt. De afgelopen weken heb ik het merk Osis+ herontdekt, en dan vooral deze drie producten:

Schwarzkopf Osis Dust It Volume Poeder

Dit poeder is één van die producten waarmee ik volume in mijn haar creëer. Het is één van mijn favorieten omdat ‘ie sterk is, lang blijft zitten en je dat VAVAVOEM haar geeft. Dit potje bevat 10 gram en kost €8. Ik doe ruim een jaar met zo’n potje dus het is ook nog eens harstikke betaalbaar. Ik breng altijd een beetje aan op de haaraanzet en wrijf het dan in. Wil je nog meer volume? Probeer dan eens je hoofd ondersteboven te houden en breng dan het poeder aan op de haaraanzet. Dan krijg je een nog heftiger effect!
review Schwarzkopf Osis Dust It Volume Poeder

Schwarzkopf Osis Freeze Hairspray

Na het volume poeder gebruik ik ook altijd nog een beetje freeze hairspray. Dit is geen gewone haarlak maar een hele subtiele mist die je haar extra stevigheid geeft zonder dat het hard wordt. Je haar blijft dus gewoon zacht en doorkambaar. De formule van deze spray bevat trouwens ook nog eens bescherming tegen vocht en Uv-straling, super fijn! Bovendien is ‘ie ook betaalbaar want deze bus van 500 ml kost ongeveer €8.
Ervaringen Schwarzkopf Osis Freeze Hairspray

Schwarzkopf Osis Magic Shine Serum

Tot slot, some magic! Het magic shine serum van Osis is een heerlijk product om wat extra glans aan mijn haar te geven. Let wel goed op dat je niet te veel van dit product gebruikt, één klein pompje is voldoende. Hierdoor doe je lekker lang met het serum maar voorkom je ook dat je haar vet wordt. Het serum bestaat namelijk voor een groot deel uit glycerine. Dit ingrediënt zorgt voor glad aanvoelend haar en maakt het makkelijk doorkambaar. De combinatie van glycerine en siliconen bestanddelen zorgt voor de glans in je haar maar maakt het ook snel vet. Ik let daarom goed op dat ik weinig gebruik want dan krijgt mijn haar juist die mooie glans en blijven eigenwijze plukjes op hun plek! Deze tube van 50 ml kost nog geen €7.
Ervaringen Schwarzkopf Osis Magic Shine Serum

Hoeveel producten zitten er in jouw haarroutine?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Comments

 1. 27 mei 2018 / 05:07

  Volume en pluis .. zelfde problemen hier. Thx voor de tips ☺

 2. 27 mei 2018 / 12:47

  Toevallig heb ik net mijn haar gewassen en geföhnd. Ik heb er een foam versteviger in gedaan, maar iets tegen pluis zal wel fijn zijn. Kappers kunnen het altijd zo lekker glad föhnen en dat zou ik ook wel willen!
  Die magic shine serum klinkt goed, glans is ook altijd iets wat ik nastreef!

 3. 27 mei 2018 / 13:33

  De Dust It Volume Poeder is geweldig! Echt heel fijn spul.

 4. 27 mei 2018 / 13:58

  Oooh ja, ik heb pas ook weer nieuwe haarproducten gekocht. Die poeders zijn erg fijn! Ik heb die van Balea.

 5. 27 mei 2018 / 20:38

  Klinkt erg goed, ik vind die volume poeder echt awesome!

 6. 28 mei 2018 / 08:58

  Ik wil ook wel VAVAVOEM haar;-) Ga dus een kijken voor deze volume poeder!