Haarroutine update | Pluisvrij haar mét volume

Haarroutine update | Pluisvrij haar mét volume

De producten die ik gebruik om mijn haar te stylen wisselen nogal eens en ik probeer regelmatig iets nieuws uit. Het is alweer een tijdje geleden dat ik liet zien welke producten er in mijn badkamer staan, dus in deze haarroutine update laat ik je zien wat ik momenteel allemaal gebruik om extra volume in mijn haar te creëren, zonder pluis!

Shu Uemura Styling tsuyu dry oil spray

Het nieuwste product dat ik onlangs heb toegevoegd aan mijn haarroutine is de Shu Uemura Styling tsuyu dry oil spray. Een bijzonder product dat perfect past bij het luxe merk Shu Uemura. Ik heb het nog nooit eerder gezien; een olie in sprayvorm. Even wennen was het dan ook wel, je gebruikt al snel te veel. Als je eenmaal door hebt wat de ideale hoeveelheid is om aan te brengen werkt het echter perfect! Mijn droge haarpunten pluizen niet meer en ruiken heerlijk De geur is typisch Shu Uemura; één en al luxe. Mijn haar wordt er niet vet van, het enige wat ik een beetje bijzonder vindt is dat er geen verzorgende oliën in de ingrediëntenlijst terug te vinden zijn.

Shu Uemura Styling tsuyu dry review

Redken Wind Blown 05 spray

Mijn favoriete luxe ontdekking van de afgelopen maanden: de Redken Wind Blown 05 spray. Deze spray geeft je haar een messy textuur en daardoor creëer je heel eenvoudig extra volume. Wat ik zo fijn vind aan deze spray, ten opzichte van veel andere producten voor meer volume, is dat je haar natuurlijk blijft aanvoelen. Dus geen extra laag, natural volume zeg maar. Deze spray lijkt me ideaal voor dames met donker haar die normaal gesproken droogshampoo gebruiken voor meer volume want dit laat geen witte waas achter. Een mooie toevoeging aan je haarroutine als je graag meer volume wilt.

Redken Wind Blown 05 review

Kallos KJMN Masker met Melk Proteïnen

Dankzij de CG methode ben ik er achter gekomen dat naast styling, haarverzorging ook een belangrijke rol speelt bij de hoeveelheid pluis in mijn haar. De grootste ontdekking was dat mijn (geblondeerde) haar het fantastisch doet op proteïne! Dit Kallos masker met Melk Proteïnen is daar perfect voor. Het ruikt wel een beetje bijzonder en zurig maar mijn haar gaat er goed op. Het masker maakt mijn haar zacht, direct doorkambaar en minder pluizend. Bovendien kost deze grote pot maar 2,90. Serieus! Helaas alleen voor curly girls, hij is niet CG proof.

Kallos KJMN Masker met Melk Proteïnen review

Biosilk Therapy

Tot slot heb ik een klassieker herontdekt: Biosilk Therapy. Ik geloof dat dit één van de eerste beautyproducten was die ik toen ik een jaar of 15 was voor mezelf kocht. En nu, meer dan 15 jaar later ben ik weer helemaal fan! Mijn haar wordt er namelijk zijdezacht van en zelfs als ik iets te veel gebruik wordt het niet vet. Bovendien is de silk therapy super zuinig, met zo’n klein flesje doe ik járen!

biosilk therapy review

Probeer jij regelmatig nieuwe producten uit of gebruik je liever altijd dezelfde producten in je haarroutine?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties