Hannah Opulence Serum & Hydro mask

Hannah Opulence Serum

Met de wisseling van de seizoenen was het ook tijd om mijn skincare routine om te gooien. Ik heb de afgelopen periode producten van Hanna gebruikt om mijn huid voor te bereiden op de koude wintermaanden.

Hoewel de zomer voor mijn gevoel al weer mijlenver achter ons ligt kan het goed zijn dat je huid door de Uv-stralen, chloor en zeewater nog steeds droger dan normaal is. Of misschien heb je last van hyperpigmentatie? Om die problemen aan te pakken en je huid voor te bereiden op de koudere maanden heeft Hannah het Hannah Opulence Serum & Hydro mask ontwikkeld.

Hannah Opulence Serum

Het eerste product van Hannah waar ik kennis mee heb gemaakt is het Opulence Serum. Dit serum zit in een chique glazen flesje van 30 ml met een pipetje. Ik vind het er prachtig uit zien! Voor deze verpakking van 30 ml betaal je trouwens €79,00, niet goedkoop dus.
Hannah Opulence Serum
Hannah Opulence Serum
Hannah Opulence Serum
De ingrediëntenlijst van dit serum is kort, precies zoals ik het graag zie! Geen overbodige ingrediënten maar alleen goede, werkzame stoffen, zoals je ook mag verwachten van een luxe serum. Het Hannah Opulence Serum staat bekend om haar hoge concentratie stabiele vitamine C en bevat een mix van hoogwaardige werkstoffen die de teint van je huid verheldert zoals dode zeealgen.
Hannah Opulence Serum

Ik gebruik ongeveer drie tot vier druppels van mijn hele gezicht, die ik aanbreng voordat ik ga slapen. Het serum is namelijk behoorlijk rijk dus voor overdag is het voor mijn huid iets too much. In de avond is dit juist perfect, het serum kan de hele nacht intrekken. Het voelt net na het aanbrengen een beetje vet aan maar de volgende ochtend merk je daar niets meer van. Mijn huid is heerlijk zacht en lijkt (ondanks de korte nachtjes die ik momenteel maak haha) zelfs een beetje te stralen.
Hannah Opulence Serum

Hannah Hydro Mask

Het tweede product van Hannah dat ik de afgelopen periode heb getest is het Hannah Hydro Mask. Dit masker zit in een strakke, langwerpige verpakking met een pompje. Erg hygiënisch in gebruik en voor een verpakking van 50 ml betaal je €35,50. Ook niet goedkoop maar je doet hier wel super lang mee. Je hebt maar een paar pompjes nodig en de verpakking is zo afgesteld dat er ook niet meer uit komt dan je nodig hebt.
Hannah Hydro Mask
Hannah Hydro Mask

Het Hydro Mask bevat hyaluronzuur, diverse vet- en aminozuren, tarwekiemolie en vitamine E die je huid hydrateren. Ik gebruik dit masker ongeveer één keer per week als ‘gewoon’ masker dat ik er na een minuut of 10 weer afhaal. Heb je een heel erg droge huid in de koude wintermaanden? Dan kun je dit masker ook prima ‘s nachts gebruiken en lekker in laten trekken. Doordat het masker een crème textuur heeft merk je er helemaal niets van. Het is dan een extra voedende nachtverzorging.
Hannah Hydro Mask
Hannah Hydro Mask

BeautyOpinie

Ik vind het altijd leuk om nieuwe pareltjes te ontdekken en dat is het Hannah Opulence Serum voor mij absoluut! Het is een heerlijk serum dat mijn huid super goed voedt en laat stralen zonder dat het de volgende ochtend vet aanvoelt. Hij is helaas niet goedkoop maar bevat voor dat geld dan wel weer goede ingrediënten die ook echt toegevoegde waarde hebben. Het Hannah Hydro Mask vind ik iets minder bijzonder maar is wel gewoon een fijn masker. Het maakt mijn huid lekker zacht doet wat ‘ie belooft, mede ook weer door de goede werkzame stoffen die dit masker bevat. Ja, ik ben fan!
Hannah Hydro Mask

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Comments

 1. 28 oktober 2016 / 06:37

  Klinkt super goed! Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe producten en ben recent zelf een serum beginnen gebruiken, dan wel van een ander merk, maar ik vind echt goed werken dus ik wil dit ook zeker eens proberen!

 2. 28 oktober 2016 / 06:39

  Hannah is echt een heel fijn merk! Ben er zelf al jaren dol op

 3. Babs
  28 oktober 2016 / 09:43

  Wat fijn dat je hebt kennisgemaakt met hannah! Ik ken bovenstaande producten en was dol op hun detox masker.

  • Natascha
   Auteur
   30 oktober 2016 / 15:22

   Het detoxmasker ken ik nog niet maar alleen de naam klinkt al goed Babs 🙂

 4. Sanne
  29 oktober 2016 / 08:27

  Wat een leuke review! Lijken echt super fijne producten.

 5. 29 oktober 2016 / 09:54

  Ik gebruik het serum nu ook, ik test of het mijn pigmentvlekken laat afnemen ook. Ben benieuwd! Fijne review 🙂

  • Natascha
   Auteur
   30 oktober 2016 / 15:18

   Ik ben benieuwd naar je ervaringen Hilde, ik ga je blog in de gaten houden!

 6. Anna Gerrie
  29 oktober 2016 / 17:21

  Dat serum klinkt erg fijn en voedend! Hannah is een mooi merk♡

 7. foryourstyle.nl
  30 oktober 2016 / 09:03

  Lijken me zeer fijne producten!

 8. Gonny
  5 november 2016 / 22:01

  Het serum is heerlijk!
  Het maskeert ken ik niet. Maar zal vast ook een weldaad voor je huid zijn