Nieuw van Hannah | primum elixer en brilliant touch

Nieuw van Hannah | primum elixer en brilliant touch

Sinds vorige maand heeft het luxe huidverzorgingsmerk Hannah twee bijzondere nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd en die laat ik je vandaag graag zien want ik heb ze uitgebreid getest. Kijk je mee?

Hannah skincare

Hannah is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1979 bestaat en verkrijgbaar is bij salons waar zogenaamde huidcoaches werken. Voor die naam is gekozen omdat de coaches gericht zijn op het verbeteren van de huid en niet alleen huidverzorging. Eén keer eerder heb ik een review geschreven over het Nederlandse Hannah skincare want ik was behoorlijk enthousiast over het Hannah Opulence Serum en het Hydro mask.

Hannah brilliant touch

Het eerste nieuwe product is de Hannah brilliant touch. Een product dat inspeelt op de perfecte selfie die iedereen tegenwoordig lijkt te willen maken. Hannah belooft namelijk dat je huid er mooi en glad uit gaat zien, alsof er als het ware een filter overeen is geplaatst. Het product zit in een hygienische pompflacon die heel fijn in gebruik is. Lekker clean en simpel, past perfect bij het merk! Voor 30 ml betaal je €55,00.
Hannah brilliant touch

De Hannah brilliant touch bestaat uit een mix van siliconen. Ik kan me voorstellen dat je daarvan schrikt, want ik weet dat veel meiden (net als ik) liever geen siliconen gebruiken. Toch zijn siliconen niet altijd foute boel. Het helpt bij het behouden van het juiste vochtgehalte in je huid. De olie wordt gebruikt om littekens beter te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel gladder te maken. Daarnaast zie ik ook witte Diamond Core Powder Global Lumière. Dit is een poeder met een licht weerkaatsende en vermindert zichtbare poriën te verminderen en matteert een glimmende huid te matteren. Ongeveer halverwege de lijst staat parfum.
Hannah brilliant touch

Dat er vrij veel parfum in zit blijkt wel uit de poederachtige geur. Hij is aanwezig maar zó lekker! Ik gebruik de Hannah brilliant touch als laatste stap in mijn dagelijkse routine en merkte al vanaf dag 1 verschil. Zodra ik de crème aanbreng is mijn huid zachter en ziet er stralender uit. Make-up blijft mooier zitten en mijn gezicht ziet er smoother uit. Op de lange termijn merk ik wel dat ik hier en daar kleine mee-eters krijg. Ik gebruik ‘m daarom niet elke dag maar op dagen dat ik nét even wat extra’s kan gebruiken.
Hannah brilliant touch

Hannah primum elixer

Het tweede nieuwe product is de Hannah primum elixer. Dit is een milde peeling op basis van amandelzuur dat je gebruikt bij de behandeling van, of het voorkomen van onzuiverheden. De verpakking ziet er net zo strak uit als de brilliant touch en voor deze pompflacon van 30 ml betaal je €59,00.
Hannah primum elixer

Het hoofdingrediënt van het Primum Elixer is amandelzuur en als tweede ingredient terug te vinden in de ingrediëntenlijst. Dit is een extract van 10% en valt onder de AHA’s. Amandelzuur dringt minder diep door in de huid dan bijvoorbeeld glycolzuur, waardoor je huid minder rood wordt en er géén extra gevoeligheid voor UV-straling ontstaat. Je kunt deze peeling dus ook prima in de zomermaanden gebruiken.
Hannah primum elixer

Het elixer ruikt net zo heerlijk als zijn voorganger, vanwege de relatief grote hoeveelheid parfum. De substantie is alleen compleet anders. Het Hannah primum elixer is een soort gel die warm wordt als je het inmasseert op je huid, heel bijzonder! Ik gebruik het elixer als een soort kuur. Een paar dagen achter elkaar, als nachtverzorging en dat werkt prima. Mijn huid voelt gladder en zachter aan.
Hannah primum elixer

BeautyOpinie

Mijn eindoordeel over deze nieuwe producten van Hannah? Beide producten vind ik erg bijzonder en doen wat ze beloven. Het primum elixer vind ik een prettige peeling, vooral omdat je hem ook goed in de zomer maanden kunt gebruiken. De brilliant touch geeft mijn huid letterlijk een instant touch up en mijn huid ziet er zeker beter uit op foto’s. Vanwege de grote hoeveelheid parfum en siliconen gebruik ik ‘m alleen liever niet elke dag want dat is voor mij nét even iets te veel.

Heb jij ervaring met huidverbeteringsproducten van Hannah?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 26 april 2017 / 06:54

    Mooie foto’s. Ik ben ze momenteel aan het testen en bevallen tot nu toe weer erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *