Review | Hannah Touch of Colour voor een zomerse gloed

HANNAH Touch of Colour

Hoe is het met jullie zomerse tintje? Is die ook net zoals bij mij ver te zoeken? Zodra de ‘R’ in de maand zit grijp ik naar een product dat mijn gezicht een natuurlijk vleugje kleur geeft. De HANNAH Touch of Colour bijvoorbeeld, die gebruik ik momenteel en vind ik super fijn!

Hannah Touch of Colour review

Hannah’s Touch of Colour is een nieuw product dat een vervolg is op de Hannah brilliant touch die ik je anderhalf jaar geleden liet zien. Ik was enthousiast over dit product, dat je huid instant zachter en gladder maakt. Touch of Colour van Hannah gaat nét even een stapje verder. Deze creme bevat kleurpigmenten die je een door de zon gekuste gloed beloven waardoor je het hele jaar een stralende teint hebt.
ingredienten HANNAH Touch of Colour (1)

Mijn ervaringen met Hannah Touch of Colour

Hannah Touch of Colour gebruik ik deze nazomer als laatste stap in mijn skincare routine, net voordat ik mijn foundation aanbreng. De creme geeft je een instant kleurtje en maakt je huid egaal en zacht. Gebruik je weinig foundation? Dan kun je deze stap misschien wel helemaal weglaten. Het kleurtje dat de Hannah Touch of Colour mij geeft, plus het gladmakende effect, zorgen ervoor dat ik mijn foundation regelmatig laat staan. De flacon bevat 30 ml en kost €59,90.
Hannah Touch of Colour

Als ik kijk naar de ingredientenlijst zie ik een mix van siliconen die er voor zorgen dat kleine oneffenheden op je huid worden opgevuld en dat de teint mooi egaal en gematteerd achterblijft. Door de hoeveelheid siliconen gebruik ik dit product niet elke dag, omdat ik er dan puistjes van krijg maar de substantie voelt absoluut niet vet aan. Verder valt me op dat dit product een redelijke hoeveelheid parfum bevat. De Touch of Colour heeft de typische poederachtige ‘Hannah’ geur. Ik vind ‘m heerlijk.
Review HANNAH Touch of Colour

De kleur lijkt op het eerste gezicht misschien wat donker maar smelt heel mooi in je huid als je de crème aanbrengt op je gezicht. Handig, daardoor kan bijna iedereen deze crème gebruiken.
HANNAH Touch of Colour review

Op deze foto zie je precies hoe de kleur in mijn huid ‘weg smelt’. Als je beide foto’s afzonderlijk bekijkt zie je nauwelijks verschil maar zet je ze naast elkaar? Dan zie je die mooie zomerse gloed waar ik zo van onder de indruk ben. Ik draag op de rechter foto alleen de Touch of Color, geen bronzer of blush. Dat is precies de reden dat ik fan ben!

Gebruik jij een product dat je in de herfst- en winter een zomerse gloed geeft?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 4 oktober 2018 / 07:24

  Wat een mooi resultaat! Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik merk nu ook dat mijn huid wel weer wat kleur kan gebruiken. Zelf gebruik ik graag de Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator voor een gezonde gloed.

 2. 4 oktober 2018 / 14:17

  Ik was al benieuwd hoe dat eruit zou zien, heel mooi met die poederachtige finish. Het ziet er echt uit alsof je net terug bent van vakantie!

 3. 5 oktober 2018 / 05:31

  Ik lees heel veel goede dingen hierover en vind het effect erg mooi.

 4. ByChristiana
  5 oktober 2018 / 10:44

  Ik vind het resultaat erg mooi. Ik gebruik eigenlijk altijd ‘gewoon’ een foundation.

 5. 5 oktober 2018 / 13:57

  Oh wow, wat een mooi resultaat. Dit lijkt me een super fijn product, maar alleen jammer dat er toch best wel wat parfum in zit. Dat had ik van Hannah niet verwacht. Ik gebruik zelf graag Skin Feels good van Lancôme, maar vind de bronzing fluid van Dr.Hauschka ook een mooi en zonnig resultaat geven en die is ook nog eens helemaal op natuurlijke basis.

 6. 5 oktober 2018 / 17:49

  Oh wat een mooi resultaat! Ik ben altijd bleek, dus dit kan ik wel goed gebruiken 🙂

 7. 5 oktober 2018 / 19:56

  Ik ben enorm benieuwd naar de producten van Hannah. Lees er altijd zulke goede verhalen over dat ik zelf ook echt is iets wil gaan proberen van dit merk!

 8. sonja6668
  6 oktober 2018 / 14:46

  Deze staat bij mij ingepland. Ik voel mij er een stuk gezonder uitzien, leuk is dat he? Dat je door een minimale kleur er weer anders uitziet.

 9. 8 oktober 2018 / 11:23

  Ja dit product is een favoriet van mij! Op jouw huid pakt die wel wat bruiner uit dan bij mij x

 10. My Little Happiness
  11 oktober 2018 / 19:15

  Wat een prachtig product zeg! Ik snap dat je er enthousiast over bent