Happy CBD | Gezichtsverzorging met CBD

Happy CBD review

Wist je dat CBD heel goed is voor je huid? Dat het effectief is tegen acne en rimpels? Onlangs voegde ik twee gezichtsverzorgingsproducten van Happy CBD toe aan mijn skincare routine en daar ben ik erg enthousiast over! Daarom vertel ik je er graag meer over in deze blogpost.

Happy CBD review

Een tijdje geleden ontdekte ik de webshop Happy CBD, mijn eerste kennismaking met CBD. Ik weet dat dit ingrediënt wenkbrauwen doet fronsen omdat veel mensen direct denken aan wiet óf hippies. Maar wist je dat CBD een stof is die véél meer dan dat is? Zo sta ik op het punt om te beginnen met CBD druppels omdat ik hoop dat het me kan helpen bij stress en pijnlijke spieren en reumatische trekjes. Over een paar maanden ga ik daar eens een interessante, uitgebreide blogpost aan wijden.

Voor nu wil ik je graag vertellen over gezichtsverzorging met CBD. Ik gebruik nu een maand of twee een natuurlijke dagcrème en serum van CBD en ben daar erg enthousiast over. Het zijn milde producten en grotendeels op basis van natuurlijke ingrediënten. Een fijne toevoeging aan mijn skincareroutine.

review happy cbd

Gezichtsverzorging met CBD

CBD heeft een ontstekingsremmende, kalmerende en zuiverende werking op de huid en werkt daarom heel goed voor mensen met acne. Er zit vitamine A (retinol) en D in en het bevat omega-3 en omega-6 vetzuren en veel antioxidanten. CBD helpt kortgezegd de aanmaak van collageen te stimuleren, de huid te verstevigen, de elasticiteit te verbeteren en onzuiverheden, pigmentatie en UV-schade te verminderen. Goed voor je huid dus!

Gezichtsverzorging met CBD

Moisturizing Anti Age Crème – €49.95

De anti-age dagcreme van Happy CBD is ontwikkeld voor de verzorging van de 30+ huid, helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen en zorgt voor een stevige, elastische huid. Als ik ‘m moet omschrijven is het eerste wat in me opkomt: dit is een fijne basiscrème! Geschikt voor de gevoelige huid, vol maar zeker niet vet en hij bevat eigenschappen die veel huidtypes kunnen waarderen. Voor deze pot van 50 gram betaal je bijna 50 euro.

Happy CBD Moisturizing Anti Age Crème
dagcreme met CBD ervaringen

Als ik de INCI ingrediëntenlijst bekijk zie ik veel natuurlijke ingrediënten, sheabutter, vitamine C, en natuurlijk CBD. In een percentage van 2% wat ervoor zorgt dat de werkzame stoffen in de crème nog beter worden opgenomen. Er zit geen parfum in wat ik een enorme plus vindt. De geur doet iets natuurlijk aan maar is absoluut niet aards. Zonder parfum, mild.

dagcreme ervaringen met cbd

Happy CBD Fabulous Face serum – €29.95

Overdag gebruik ik onder de dagcrème ook nog het Fabulous Face serum. Dit is een anti-age serum dat gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten en de 30+ huid nog nét een tikkeltje meer ondersteund. Hij is geschikt voor alle huidtypes en het pipet zorgt ervoor dat je het serum heel makkelijk (en zuinig!) aan kunt brengen.

Happy CBD Fabulous Face serum
review Happy CBD Fabulous Face serum

Het serum bevat peptiden, essentiele lipiden en hyaluronzuur wat zorgt voor stevigheid van je huid. Als ik de ingredientenlijst bekijk valt mijn oog ook nog op vitamine E, niacinamide, amandelolie en jojoba-olie. Het CBD (2%) zorgt er weer voor dat de ingrediënten beter hun werk kunnen doen. Ondanks deze natuurlijke oliën is het serum absoluut niet vet. Ik gebruik hem elke ochtend, ook onder mijn make-up. Werkt perfect!

Happy CBD Fabulous Face serum ingredienten

CBD huidolie en wondercreme?

Een wondercreme gaat misschien wat te ver maar wat mij betreft mag er zeker meer aandacht komen voor CBD in huidverzorging! Ik ben erg enthousiast over de producten van Happy CBD en kan je zeker aanraden deze (of andere) producten van het merk eens te proberen. Dit zijn fijne basic smeersels en waar denk ik veel huidjes blij van worden. Mijn huid reageert goed op deze anti rimpel creme, heeft veel minder rode plekjes en oogt rustiger. En de CBD olie zelf? Daar lees je later meer over want daar ben ik nu nóg nieuwsgieriger naar. Wordt vervolgd.

wat doet cbd olie

Wil je meer weten over Happy CBD en hun producten? Klik hier voor de website van Happy CBD, daar lees je alles over dit bijzondere ingrediënt en kun je de producten ook online bestellen.

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 28 juni 2021 / 07:05

    Klinkt interessant! Meestal zien producten met CBD olie er nogal duf uit, op die van The Body shop na die ik ook eens gebruikt heb na, maar deze producten zien er wel echt hip uit;-)