Happy New Hair, uh Year!

nieuw haar

Met het typen van deze blogpost is mijn allereerste blogpost van 2022 een feit. Natuurlijk maak ik daarom gebruik van de gelegenheid om je alle moois voor het nieuwe jaar toe te wensen. In dit eerste artikel van het jaar wil ik je graag mijn nieuwe kapsel laten zien, lucky me had namelijk op de dag van de derde lockdown een afspraak bij de kapper staan. Én ik vertel je direct welke haarverzorgingsproducten ik tegenwoordig gebruik, want ze zijn super fijn!

Nieuw jaar = nieuw haar

Al sinds ik mijn vakantiefoto’s van afgelopen zomer zag wilde ik de schaars in mijn lange lokken laten zetten. En dus plande ik net voor de Kerst een afspraak bij de kapper. Gewapend met een foto van een lob ging er zo’n 20 centimeter van mijn haar af. Als ik de foto hierboven zie vind ik het eigenlijk nog best wel lang, terwijl er een flink stuk vanaf is al. Wat denken jullie, in 2022 nog een stuk eraf?

Mijn favoriete haarverzorgingsproducten van KMS en Redken

Op aanraden van mijn kapper gebruik ik tegenwoordig een volume shampoo. Dat is direct een tip voor wie niet weet welke soort shampoo je moet kopen. Heb je geen specifieke haarverzorging nodig? Ga dan voor een algemene shampoo en kies dan een meer voedende conditioner. Dat maakt je haar minder zwaar.

Met een voorliefde voor kapper exclusieve haarverzorging heb ik een aantal fantastische producten gevonden die ik graag met je wilde delen. Bij LYKO NL bestelde ik een set hele fijne producten van KMS, een fantastisch merk. Naast de Add Volume shampoo bestelde ik een conditioner voor gehighlight haar. Op die manier verzorg je je haarpunten maar behoud je de volume in de rest van je haar.

Als je me al wat langer volgt dan weet je dat de KMS Moist Repair al jáááren mijn favoriete product voor na het douchen is. Hij maakt je haar mega goed doorkambaar en minder statistisch maar is absoluut niet vet. Tot slot gebruik ik de Redken Curvaceous, een balsem met fantastische geur waarmee ik de overgebleven pluis tem.

producten voor meer volume haar

Happy New Year – Happy New Hair!

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 10 januari 2022 / 19:49

    Nog de beste wensen voor jou en je gezin ! Wat een mazzel dat je nog net voor de lockdown naar de kapper ging. Je haar zit prachtig! Het is inderdaad helemaal niet kort. Ik vind het mooi zo, ik zou er niet nog meer afhalen, maar ik houd dan ook erg van lang haar. Ik wil dit jaar ook wat meer met mijn haar doen en mijn stijltang/krultang wat vaker gebruiken waar ik dus totaal niet handig mee ben. In plaats van mooi haar, eindig ik waarschijnlijk met schroeiplekken in mijn nek haha .