Dit zijn de luipaard Heidi Klum pumps van Lidl!

heidi-klum-pumps-lidl

De Heidi Klum collectie van Lidl heeft de Nel Veerkamp in mij wakker gemaakt hoor! Ik wist de pumps te bemachtigen dus natuurlijk laat ik ze je zien.

Esmara by Heidi Klum

Lidl heeft haar marketingafdeling flink aan het werk gezet want voor mijn gevoel werden we de afgelopen dagen echt overspoeld met reclame voor de collectie die Heidi Klum voor Lidl ontwierp. Een collectie die, hoe kan het ook anders, super betaalbaar is. Van schoenen tot broeken, van zwart tot luipaard print, het is best een uitgebreide collectie.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik normaal gesproken niet snel fan ben van dit soort ‘model ontwerpt voor een supermarkt’ acties. Tot ik de Esmara by Heidi Klum collectie zag dan. Mijn inner Nel Veerkamp werd niet alleen wakker, ze werd lyrisch! Dus gisterochtend stond ik bij de Lidl om te kijken of ik iets kon scoren.
Heidi Klum pumps van Lidl

Heidi Klum pumps van Lidl

Toen ik om half 9 kwam aanfietsen, stond de helft van het Lidl filiaal al vol met dames in allemaal dezelfde luipaard colbertjes, luipaard laarsjes, luipaard trenchcoats en luipaard bomberjacks haha. Serieus? Volgens mij stonden die al voordat de winkel open ging in de rij. Één dame had zelfs een mega shopper bij zich met daarin ongeveer alle items! Bizar toch?

Ik ging voor de luipaard Heidi Klum pumps van Lidl met blauwe punt maar die vond ik in het echt wat tegenvallen. Ik kocht daarom alleen de ‘gewone’ luipaard pump, een schoen van echt leer die ook nog eens verrassend lekker zit!
Lidl pumps van Heidi Klum

Is dat alles wat je gekocht heb Natascha Veerkamp? Yes! Ik heb even overwogen om nog een aantal items uit de collectie mee te nemen maar eerlijk gezegd werd ik er niet heel enthousiast van. Van de Heidi Klum pumps van Lidl wel! Ze staan leuk onder een zwarte outfit of spijkerbroek en zien er dan nog classy uit ook. Jaaaa, tof!
Lidl Heidi Klum pumps
Heb jij wat gescoord uit de Esmara by Heidi Klum collectie van Lidl?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties

 1. 19 september 2017 / 04:28

  Oh, kwijl to the max. Ik vind ze prachtig!

  • 19 september 2017 / 13:06

   Ik heb ze ook weten te bemachtigen. Heb er nog niet net om hoeven vechten. En wat je zegt; ze zitten verrassend goed!

 2. bychristiana
  19 september 2017 / 04:44

  haha, jaaaaaaaaaaaa, dan maar Nel Veerkamp. Ze zijn tof! Ik wist dus helemaal niets van deze collectie tot ik een poster in de winkel zag hingen afgelopen weekend. *komt onder steen vandaan*. Nee, ik heb er zelf niets van gekocht.

 3. Yvonne
  19 september 2017 / 05:31

  Nee niets gekocht. Al vond ik sommige items wel heel leuk.

 4. 19 september 2017 / 06:31

  Ohhhh love it!!! Ik heb zelf ook niks gekocht, hoewel ik zag dat ze het hier ook in de lidl hebben! Misschien als ik daar kom..

 5. 19 september 2017 / 07:23

  Geweldige pumps! Love them! Dan maar een veerkampje

 6. Willemse
  19 september 2017 / 07:53

  Oh geweldige marketing he?!
  Ik vind het zo ontiegelijk leuk dat er ineens rijen dik mensen voor Lidl staan te wachten met mensen die zich normaal wel 3X bedenken iets uit deze (of n supermarkt in het algemeen) te dragen.
  Puur door de manier hoe het gepresenteerd word.
  Allen omdat een bekende haar naam hier voor veel geld aan verbonden heeft wil Jan & alleman het ineens wel kneiter graag hebben.
  Ik vind de kleding niet zo heel spannend, maar de reclame stunt en de hele opzet van deze kleding lijn vind ik dan weer wel heel tof gedaan.

 7. 19 september 2017 / 08:11

  Ik heb niks uit deze collectie gescoord, maar vind het wel ontzettend tof! Hele leuke items.

 8. 19 september 2017 / 08:14

  Ik ging gisterenmiddag pas naar de Lidl, maar ze hadden nog best veel liggen. Wel was alles zo een beetje uit de verpakkingen gescheurd… Ik heb de blauwe trui meegenomen, eigenlijk ging ik voor een zwarte broek maar zelfs maat 42 was te klein. Zo klein gesneden…Voor de slanke dames gemaakt 😉
  Die schoenen zijn geweldig! Maar ik kan daar met de beste wil op de wereld niet (meer) op lopen, dan trek ik vast ook zo een mal gezicht als onze “Nel” 😉

  • Natascha
   Auteur
   19 september 2017 / 08:28

   Die blauwe trui vond ik ook heel mooi! Ik was het gegraai alleen zo zat dat ik geen zin meer had om daar naar te kijken haha. Hoe valt de trui? Misschien ga ik als ik toch boodschappen doe nog wel even ga kijken 🙂

 9. 19 september 2017 / 08:18

  Ik ben niet zo’n panterprint fan maar wel echt een supergoede en leuke zet van Lidl! Ben benieuwd naar de december collectie!

 10. 19 september 2017 / 09:58

  Ohh wat zijn ze leuk!! Bij ons was helaas niet veel meer over en kon ik niks scoren wat ik echt wou hebben en in überhaupt de juiste maat maar wie weet komt het nog een keertje! Ik vind het ieder geval geweldig dat Lidl deze samenwerking heeft gedaan!

  Liefs Laura Louise

 11. 19 september 2017 / 13:30

  Leuke pumps! Ik houd zelf van een wat ‘kleinere’ panterprint, maar deze staan vast leuk onder een boyfriend jeans (:

 12. 19 september 2017 / 16:30

  Ik ben niet echt van de luipaard print, maar ik vind deze wel gaaf!

 13. 19 september 2017 / 17:06

  Ik vond het al heel bijzonder, Heidi Klum en de Lidl. Maar dat zijn toffe pumps zeg!

 14. 19 september 2017 / 17:40

  Daarom bestelde ik online. Ik hoop dat het past. Ik kan niet op hoge hakken lopen (wel blokhak) anders had ik de laarsjes heel graag gehad.
  En Veerkamp? Nee, ik ben opgegroeid met een oma (95) met liefde voor printjes en ja… ik ben haar opvolgster!

 15. 20 september 2017 / 12:35

  Ik vind ze geweldig! Bepaalde items vind ik sowieso tof uit die lijn! De colbertjes mochten er ook zijn haha

 16. 22 september 2017 / 19:10

  Jazeker enkel laarsjes en een jurk. De enkel laarsjes zijn ook echt een aanrader! Ze zitten bij mij in ieder geval erg fijn.