Koreaanse skincare | Verschillende fijne reinigers vergeleken

Koreaanse skincare

Vandaag wil ik je wat tofs laten zien! Ik gebruik al een tijdje Koreaanse gezichtsreinigers op oliebasis waar ik heel enthousiast over ben. Twee hele verschillende producten die ook weer veel gemeen hebben. Kijk je mee?

Life and Beauty bomvol Koreaanse skincare

Iets meer dan een jaar geleden ontdekte ik de webshop Life and Beauty. Een webshop van drie vriendinnen met een voorliefde voor Koreaanse beautyproducten. Ze weten ongelooflijk veel van skincare en testen alle producten die ze verkopen zelf uit. Alleen die producten die echt doen wat ze beloven, vind je terug in de webshop. Kortom; een concept dat perfect bij mij past. Ik testte toen gezichtsmaskers en was het met de dames eens; I love Korean skincare!

Dit jaar kwam ik weer in contact met de dames en weer werd ik perfect geadviseerd bij het uitzoeken van de juiste producten. Dát advies is precies de reden dat ik deze webshop zo geweldig vind. De juiste producten gebruiken om zo gericht huidproblemen aan te pakken. Zo test ik nu al een paar weken 2 hele bijzondere snail bee producten (Yes, het is wat je denkt dat het is!) en ik boek veel belovende resultaten. Ik test producten graag uitgebreid dus je zult nog even moeten wachten op de review maar tot die tijd heb ik iets anders tofs.  Twee bijzondere, oliereinigers, de Magic All kill cleansing oil van April Skin en de Heimish cleansing balm.
Koreaanse oliereinigers

Magic all kill cleansing oil van April Skin

De Magic all kill cleansing oil is een echte traditionele gezichtsreiniger op oliebasis. Hij bevat maar liefst 9 plantaardige oliën (en verder geen overbodige meuk, jeej!) die je make up verwijderen zonder de huid uit te drogen. Wat ik het fijnst aan dit product vind is dat ‘ie geen vette laag op je gezicht achterlaat. Dat komt doordat de cleansing oil in water oplosbaar is. Hij is trouwens geschikt voor alle huidtypes, ook als je een vette huid hebt hoef je echt niet bang te zijn dat je huid hier vet van wordt.
Ervaringen Magic all kill cleansing oil van April

Magic all kill cleansing oil ruikt neutraal (er zitten dan ook alleen maar mooie ingrediënten in) en hij is ook nog eens heel handig in gebruik. Dit pompje werkt perfect en doseert zuinig. Je hebt namelijk maar weinig nodig dus je doet onwijs lang met een fles. Hij kost €29,95.
Magic all kill cleansing oil

Heimish cleansing balm

De Heimish cleansing balm is ook een oliereiniger maar ziet er compleet anders uit. De cleansing balm is een balsem op olie basis. Zodra je de balsem op je huid smeert verandert de textuur in een olie/ melk- achtige reiniger, zo bijzonder. De ingrediëntenlijst van dit product is wat langer maar ook hier zie ik mooie ingrediënten zoals verschillende plantaardige oliën, sheaboter en allerlei natuurlijke extracten. En het voordeel van deze reiniger? Hij verwijdert waterproof make-up.
Ervaringen Heimish cleansing balm

De balsem verandert in een zachte melk zodra je hem op je gezicht inmasseert met een beetje water. Je kunt de balsem met het bijgeleverde spateltje op je handen aanbrengen en vervolgens inmasseren op je gezicht. Zodra je dat doet verandert de balsem in een zachte melk. Trouwens…. Drie keer raden doe ik deze reiniger gebruik. Juist gewoon met m’n handen haha. Niet hygiënisch en zuinig in gebruik maar wel fijn en snel. Deze pot kost €21,95.

And the winner is?

Mijn favoriet is absoluut de Heimish cleansing balm. Deze reiniger doet precies wat ‘ie belooft. Hij zit bomvol mooie ingrediënten, haalt mijn make-up er in mum van tijd af en droogt mijn huid niet uit. Fijn! Is de Magic all kill cleansing oil van April Skin dat niet? Zeker wel! Ook dit product doet precies wat ‘ie belooft. Het zijn allebei fijne reinigers op oliebasis. Ik vind alleen dat de cleansing balm nét even wat beter mijn oog make-up eraf haalt en de balsem met sheaboter maakt mijn huid heerlijk zacht. En het is weer eens wat anders!

Gebruik jij wel eens een reiniger op oliebasis?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 28 maart 2018 / 04:24

  Oei dit klinkt interessant. Gebruik nooit eigenlijk een reiniger op olie basis maar dit vind ik wel interessante producten.

 2. 28 maart 2018 / 05:59

  Oeh, beide producten vind ik echt heerlijk klinken. Alhoewel ik vrijwel geen olieachtige producten meer gebruik om mee te smeren, gebruik ik nog wel graag olie om mee te reinigen. Ik vind bijvoorbeeld de shea olie van L’occitane heel erg fijn.

 3. 28 maart 2018 / 07:16

  Oh ik moet nog een nieuwe kopen! Die van mij van Paula’s choice is bijna op. Ik denk dat ik voor die eerste ga!

 4. 28 maart 2018 / 17:07

  Oh wat een nieuwtjes weer! Leuk om zo weer wijzer te worden!

 5. 29 maart 2018 / 04:22

  Die balm lijkt me echt heerlijk! Vind de verpakkingen ook zo tof! Ik gebruik regelmatig cleansers op oliebasis en mijn huid wordt daar echt blij van.

 6. 30 maart 2018 / 15:30

  Ik ben zelf niet per se van de reinigers op oliebasis maar aangezien we altijd dezelfde mening hebben ben ik nu toch wel erg nieuwsgierig geworden hahaha!