Het geboortekaartje van Lucas

Ervaringen kaartje2go

Vandaag is het alweer 2,5 week geleden dat onze zoon Lucas is geboren en dus hebben we zijn geboortekaartje inmiddels verstuurd. Iets waar ik de afgelopen weken druk mee ben geweest dus ik laat ‘m je vol trots zien.

Op zoek naar hét geboortekaartje

Waar ik tijdens mijn eerste zwangerschap maanden druk was met het uitzoeken van geboortekaartjes, het opvragen van proefdrukken en maar niet kon kiezen, was dat deze keer compleet anders. Na wat googlen kwam ik vrij snel uit op de website van Kaartje2go en op de eerste pagina was het al raak.

Iets waar ik me in het begin trouwens wel een beetje schuldig over voelde. Bij Tess duurde de zoektocht dagen, nu was het serieus binnen 5 minuten klaar. Voor de vorm heb ik daarom nog een paar proefdrukken opgevraagd van andere kaartjes maar dat sloeg natuurlijk nergens op. Als het liefde op het eerste gezicht is, waarom dan moeilijk doen?

Lucas | 03.02.2020 | 50 cm | 3672 gram

Dit is ‘m dan! Hét kaartje waarbij we meteen wisten dat dit het geboortekaartje van Lucas zou worden: clean en zacht maar ook stoer en lief. Precies wat we zochten.

Ervaringen kaartje2go

Met aandacht voor Tess want zij verdient het natuurlijk om als trotse zus in de spotlights te staan.

Het strakke design van dit kaartje past goed bij ons maar ik wilde graag ook een persoonlijke touch aan het kaartje meegeven. Daarom heb ik hartjesconfetti besteld via Aliexpress die matcht met het design van het kaartje. Zodra je het kaartje opende, sprong de confetti eruit. Het is immers feest!

Om het feest compleet te maken bestelde ik ook bijpassende sluitstickers. Handig want daardoor hoef je niet al die enveloppen dicht te likken (yak!) en het ziet er natuurlijk extra leuk uit. En voor de kosten hoef je het ook niet te laten, de prijs viel me reuze mee (€4,95 voor 24 stuks). Voor mij maakt dit een kaartje echt af.

Onze ervaringen met het bestellen

Mocht jij trouwens zelf nog op zoek zijn naar een geboortekaartje, dan kan ik je de service van Kaartje2go zeker aanraden. Ik ben super tevreden over de service en het gemak van de website.

Ideaal is dat je gratis een proefdruk kunt opvragen, je je kaartje helemaal zelf kunt ontwerpen (ook met foto als je wilt!), je gratis verschillende papiersoorten ontvangt om uit te kiezen en je er ook zowel sluitstickers als enveloppen kunt bestellen. Die laatste waren in ons geval trouwens gratis, omdat we voor wit kozen. Ik bestelde ze ruim van te voren zodat ik alle tijd had om de adressen erop te schrijven, kon het kaartje van te voren klaarzetten en daarom was het versturen na de geboorte van Lucas in no time gedaan.

Wij zijn er in elk geval erg blij mee!

Wat vind jij van het geboortekaartje van Lucas?

Dit kaartje hebben wij ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. VWillemse
  19 februari 2020 / 09:07

  Begrijp dat jullie meteen vielen voor dit kaartje, het is onwijs mooi.
  Strak maar feestelijk, en de kleur combi is super.
  Leuk bedacht van d hartjes confetti en d sluit sticker, dat geeft het inderdaad iets extra persoonlijks n feestelijks.
  Volgens mij waren wij ook bij de tweede en derde X sneller klaar, je weet immers beter wat je wilt als je wat ouder word.

 2. 19 februari 2020 / 11:04

  Dit vind ik echt een heel mooi geboortekaartje! Niet teveel poespas maar toch de nodige details en afwerking. Zeer goed gekozen vind ik!

 3. Lieke van Veen
  19 februari 2020 / 14:45

  Een eenvoudig, maar mooi geboortekaartje.
  Gefeliciteerd met de geboorte van Lucas!

 4. 22 februari 2020 / 16:18

  Wat een mooi kaartje en wat een leuk detail en goed idee van de hartjesconfetti. Geeft toch wat extra’s vind ik. Sluitstickers zijn inderdaad leuk en handig. Ik kocht vorig jaar matchende sluitstickers voor bij de Kerstkaarten.