Het geboortekaartje van Tess

Geboortekaartje

Maandenlang heb ik het op mijn blog gehad over het geboortekaartje van Tess want wat vond ik het uitzoeken van een geboortekaartje een klus zeg! Ben je benieuwd wat het resultaat is geworden?

Ik wist al heel lang hoe het geboortekaartje van onze dochter in spe eruit moest komen te zien. Ik heb me suf gegoogled, inspiratie opgedaan en contact gezocht met een vormgever die onze wensen tot uiting kon brengen. Dat ging prima maar bleek wel een duur grapje te worden. Natuurlijk, typisch iets voor mij hihi! Na lang wikken en wegen besloten Jarno en ik mijn idee overboord te gooien en op zoek te gaan naar een alternatief.

Confetti

Er moest dus een kaartje komen dat budgetvriendelijker was. In mijn zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht bij de website Hippe geboortekaartjes. Een website waar je standaard geboortekaartjes kunt bestellen maar die niet 13 in een dozijn zijn. Vooral de kaartjes van ontwerpster ZoJoann spraken mij erg aan. Zij maakt diverse soorten kaartjes die je op de website ook nog eens naar eigen smaak kunt aanpassen. Zo kun je zelf geboortekaartjes maken die toch betaalbaar zijn. Één ding stond voor ons snel vast: wij wilden een kaartje met confetti want de geboorte van Tess moest een feestje worden!

Met of zonder foto?

In eerste instantie wilden we graag een geboortekaartje met een foto van onze newborn. Wat ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb zeg! Fieuw, ik heb geen flauw idee hoe ik dat had moeten regelen na de bevalling. Ik was al blij dat ik überhaupt zelf gedoucht en al weer rechtop in bed zat, laat staan dat ik ook nog foto’s had moeten maken. Een kaartje zonder foto maar mét confetti.

Dit is ‘m geworden!

Geboortekaartje
Geboortekaartjeq
Geboortekaartje
Geboortekaartje

Om het geheel een persoonlijke touch te geven kocht ik tafelconfetti in ongeveer dezelfde kleuren als de confetti op het kaartje. Vooraf had ik namelijk een proefdruk besteld waardoor ik alles rustig bij elkaar kon zoeken. Met een perforator en een groot vel zwart papier maakte ik tot slot nog wat kleine confetti om het geheel af te maken. De confetti heb ik bij het kaartje in de envelop gedaan, precies zo dat het wel uit het kaartje moest vallen als je hem opende 😉

Tess Sophia is geboren! Ze is nu precies twee weekjes oud en nog steeds leef ik op een roze wolk hihi. Als ik naar het kaartje kijk ben ik nog steeds super blij met onze keuze!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. Astrid
  20 oktober 2016 / 05:05

  Prachtig kaartje hoor! Heel stijlvol en feestelijk!

 2. Kimberley
  20 oktober 2016 / 05:48

  Leuk kaartje!

 3. 20 oktober 2016 / 14:16

  Hey Natascha,

  Wat een super lief en mooi kaartje zeg! Groot gelijk om toch geen foto te gebruiken. Dat gaan wij denk ik ook niet doen. Al moet ik nog wel echt onderzoek gaan doen wat we precies willen hehe. Nog maar eventjes de tijd, dus ik mag wel opschieten hihi.

  Geniet van die kleine meid!

  Liefs!

  • Natascha
   Auteur
   21 oktober 2016 / 05:00

   Ja, jij gaat ook snel he? Hoelang moet je nog precies? Ik vind een foto nog steeds heel erg leuk hoor, en had graag een kaartje gemaakt mét…. maar dan zou ik wel iemand inschakelen om de foto te maken want zelf doen was voor mij geen optie;)

 4. Anna Gerrie
  20 oktober 2016 / 15:53

  Erg mooi en leuk met die confetti!

 5. 20 oktober 2016 / 16:19

  Echt een lief kaartje echt een meisjes-kaartje superleuk

 6. 20 oktober 2016 / 17:23

  Wat een mooi kaartje! Wij zijn ook nog bezig met het kaartje. Is toch een heel gedoe

  • Natascha
   Auteur
   21 oktober 2016 / 04:58

   Moeilijk is het he? Vond ik ook. Hoelang heb jij nog de tijd? Veel succes!

 7. 21 oktober 2016 / 10:36

  Oooh, wat een prachtig kaartje is het geworden!

 8. 21 oktober 2016 / 17:00

  Ik vind het kaartje echt heel leuk geworden! Eens heel wat anders dan wat ik meestal zie om mij heen. De kleuren combinatie is ook leuk gedaan.