Het perfecte badpak voor vrouwen met een buikje

badpak voor vrouwen met een buikje

Oké, de kans dat we dit jaar nog op vakantie gaan lijkt klein. Maar gelukkig hebben we een prachtig voorjaar en dat maakt het thuiszitten een stuk gezelliger. Een paar leuke plantjes in de tuin, een nieuwe zonnebril én een badpak om in te flaneren. Instant vakantiegevoel gegarandeerd!

Koop jij dit jaar nieuwe badkleding?

Elk voorjaar vliegen de reclames voor de nieuwste badmode je om de oren maar ik heb het idee dat dat dit jaar een stuk minder is. Waar we normaal gesproken in deze periode ons verheugen op het maken van vakantieplannen, genoeg zonnebrandcrèmes inslaan én een nieuwe bikini, badpak of zonnebril scoren hebben we nu wel andere dingen aan ons hoofd.

Ik wel!

Toch kan ik me ondanks alles ook erg verheugen op een zomer in eigen land. Tot nu toe hebben we een prachtig voorjaar en met een fijne tuin achter het huis en m’n ogen dicht voelt het soms net alsof ik in een vakantiebungalow in Italie zit. Dus besloot ik bij LASCANA online op zoek te gaan naar een nieuw badpak. Want ja, waar ik vroeger altijd bikini’s droeg wil ik dit jaar een badpak!

Mijn zoektocht naar het perfecte badpak

De reden dat ik dit jaar (voor het eerst!) een badpak heb gescoord? Eerlijk is eerlijk; ik ben nog niet zo lang geleden bevallen en het vel van die uitgerekte buik zit nog niet helemaal waar het hoort te zitten. Dus een badpak kleedt nét even wat lekkerder af. Bovendien is het idee dat badpakken suf en ouderwets zijn zó achterhaald. Er zijn zoveel leuke modelletjes te koop dat er voor elk figuur wel een exemplaar te vinden is.

Zo vind je het perfecte badpak voor vrouwen met een buikje

Normaal gesproken duik ik de stad in om badkleding te scoren in maar in deze periode voel ik me er fijner bij om online te bestellen. Om te voorkomen dat ik 100 exemplaren moet bestellen en vervolgens terug moet sturen kijk ik altijd goed wat voor model bij mijn lijf (met klein buikje) past. En die tips deel ik graag met je:

 • Een badpak met een opvallende print op je buikgebied kan je beter links laten liggen
 • Horizontale strepen zijn ook een minder goed idee, dan lijkt je buik optisch groter.
 • Een badpak met meerdere bandjes, ruches of strikjes leidt de aandacht van je buik af.
 • Tot slot kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor een corrigerend badpak als je je daar fijn bij voelt. Er zijn heel veel leuk modellen te koop met een licht shaping effect rond de buik. Die stof is niet al te dik en voelt comfortabel aan.

Het model hieronder is daar een goed voorbeeld van en is voor mij het perfecte badpak voor vrouwen met een buikje deze zomer. Ik ben er zo blij mee! Nu nog hopen dat we in deze ongelukkige tijd wel het geluk hebben dat we de zon vaak mogen zien. Lekker flaneren in je eigen tuin!

tips badpak als je een buikje hebt

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. 29 april 2020 / 14:28

  Ik ben zelf van team bikini (maar net na mijn bevalling was ik dat ook niet ), maar deze vind ik wel heel erg mooi en stijlvol.

 2. 30 april 2020 / 08:54

  Mooi hoor! Ik ben nog altijd team bikini en vind een badpak heel raar bij me staan. Misschien moet ik er gewoon aan wennen…

 3. 30 april 2020 / 17:41

  Ik vind het een leuk badpak. Al moet ik zeggen dat ik al in meer dan 5 jaar geen badpak meer aanhad. Ik behoor ook in het bikini team. Alhoewel net na een bevalling snap ik meer dan goed dat een badpak beter aanvoelt !