Hilla skincare | Je eigen dagcrème samenstellen

hilla skincare review

Je eigen dagcrème samenstellen, dat klinkt toch super tof?! Toen ik las dat Hilla Skincare dit mogelijk maakt MOEST ik dat natuurlijk uitproberen. Inmiddels heb ik mijn gepersonaliseerde skincare een tijdje in gebruik en in deze review vertel ik je er alles over.

In 2 klikken de juiste crème die past bij jouw huid

Veel vrouwen stappen een drogisterij binnen en kopen het eerste beste potje dagcrème dat ze zien. Niets geks aan maar zó zonde als je het mij vraagt. De juiste crème, afgestemd op de behoeften van jouw huid, kan namelijk ontzettend veel verschil maken in de conditie van je huid. De zoektocht naar dat ene juiste product vind ik erg interessant maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen.

Daarom werd ik erg enthousiast toen ik hoorde over het concept van Hilla Skincare. Hier kun je eenvoudig je eigen dagcrème samenstellen. In twee simpele stappen. Zodat je iets koopt met ingrediënten die bij jou passen.

ervaringen met hilla skincare

Hilla Skincare review

Het idee is heel simpel. Op de website van Hilla Skincare doorloop je een stappenplan waarbij je een basiscrème en een booster kiest. Er zijn drie verschillende basiscrèmes: balancing, hydrating en sensitive. Daaruit kiezen lijkt misschien moeilijk maar de stappen zijn zo uitgebreid beschreven dat het een fluitje van een cent is. Ook als je weinig verstand hebt van huidverzorging.

Ik koos de hydrating base die ingrediënten als hyaluronzuur, zonnebloemolie en macademiaolie bevat. De crème is absoluut niet vet maar wel voedend en smeert fijn uit. Bovendien ruikt ‘ie heerlijk luxe, yum!

Als extraatje bovenop je basiscreme kies je een serum booster. Mijn oog viel direct op de glow boost omdat deze mooie ingrediënten bevat die een vermoeide huid tegengaan. Van alle boosters van Hella Skincare is dit de boost waarmee je het snelst resultaat ziet. Mijn viel dat al na een paar dagen op, mijn huid leek minder dof!

ervaringen hilla skincare glow boost

Hoe werkt Hilla Skincare?

Heel simpel. Nadat je jouw stappenplan hebt doorlopen ontvang je twee losse producten die je bij het aanbrengen zelf mengt. Dat is direct ook het enige minpuntje dat ik kan bedenken. Lazy me had graag gezien dat dit al voor mij gemengd was. Toch is het een kleine moeite en na een paar dagen ben je niet anders gewend. Je pakt één pompje basiscrème en één pompje booster en mengt dit op je handen.

je eigen dagcreme samenstellen

Wat me opviel is dat de basiscrème vrij wit is en dat je hem dus weg moet smeren. Dat komt doordat Hilla Skincare gebruik maakt van een minerale zonnefilter, één die ik graag terugzie in mijn crèmes. Hij laat gelukkig geen witte waas achter en je favoriete dagcrème beschermt je dus ook nog eens tegen uv-straling. Top!

Hoe werkt hilla skincare

Mijn ervaringen met Hilla Skincare

Ben je fan van de door jou gekozen combinatie? Dan kun je een herhaalservice instellen. Dat betekent dat je niet meer elke keer opnieuw je crèmes hoeft te bestellen maar elke twee of drie maanden je favoriete smeersel thuisbezorgd krijgt. Opzeggen kan op elk moment, maar een éénmalige bestelling kan natuurlijk ook.

Ik ben in elk geval groot fan en vind het erg tof dat ik de mogelijkheid kreeg om dit uit te proberen. Hilla Skincare maakt het heel eenvoudig om de juiste dagcrème te kopen en de mijne bevalt erg goed. Dit zou ik zeker zelf ook kopen, een aanrader dus!

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 1 april 2021 / 08:55

    Wat een leuk concept zeg! Ik heb wel eens gehoord van een onderzoek onder Nederlandse vrouwen over hun skincare rituelen en daar kwam uit dat Nederlandse vrouwen over het algemeen niet heel trouw zijn aan merken, maar letten op aanbiedingen. Dus als bepaalde producten / merken in de aanbieding zijn stappen ze makkelijk over. Ik ben zelf wel trouw aan bepaalde merken, zo gebruik ik altijd graag Sisley en L’Occitane.

  2. 3 april 2021 / 11:26

    Wat een ontzettend leuk concept. Had ik nog niet eerder van gehoord. Hier ben ik heel erg benieuwd naar!