Hoeveel beautyproducten gebruik jij?

Hoeveel beautyproducten heb jij

Vandaag geef ik je een kijkje in mijn badkamer en laat ik je zien hoeveel beautyproducten ik gebruik. Ik ben vooral benieuwd of je dit veel vind of dat jij misschien juist zelf wel veel meer gebruikt?

Een kijkje in mijn badkamer

Het is inmiddels ruim drie jaar geleden dat ik mijn droombadkamer kon samenstellen omdat we gingen verhuizen en een nieuwe badkamer noodzakelijk was. Ik wist direct dat ik een ‘wellness effect’ wilde met alle ruimte voor de beautyrituelen waar ik zo gek op ben.

Een must waren onze grijze tegels van Douche Concurrent waardoor de badkamer een instant rustgevend gevoel uitstraalt. Je make-up doen in zo’n donkere badkamer is alleen wel lastig, dus daarom hebben we talloze spotjes ingebouwd en een spiegel met verlichting boven de wastafel. Daaronder twee kranen waardoor we geen ruzie meer hoeven te maken wie als eerste zijn tanden mag poetsen en kozen we een ruime ladekast voor mijn beautyspulletjes.
Een kijkje in mijn badkamer

Één lade voor mijn beautyproducten

In de onderste lade bewaar ik alle handdoeken en heeft Jarno één klein bakje voor zijn scheerapparaten. In de bovenste lade heb ik enorm veel ruimte omdat deze heel diep is. Drie keer raden hoe dat eruit ziet. Meer dan driekwart staat vol met al mijn spulletjes haha, en Jarno heeft 1 hoekje met daarin zijn crème en reinigingsgel.

Maar zelfs dan heb ik nog niet genoeg ruimte

Dat komt natuurlijk grotendeels doordat ik veel producten test voor BeautyOpinie, anders zou de ruimte in de badkamer wel volstaan. In mijn kantoortje staat dan ook een kast met producten die ik nog wil gaan testen. Toen ik nog geen beautyblog had, had ik veel minder ruimte dan nu nodig. Maar toch gebruikte ik veel meer beautyproducten dan de meeste van mijn vriendinnen.
Welke producten ik allemaal gebruik op een dag

Welke producten gebruik ik allemaal op een dag

Shampoo, conditioner, een ontwarrende crème, serum, waxspray, dagcrème, nachtcrème, een serum, een essence, primer, foundation, blush, bronzing powder, mascara, blush, eyeliner, wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel, highlighter, oogschaduwprimer, oogschaduw, lipstick- of lipgloss, bodyolie, bodylotion, handzeep, handcrème, scrub, reinigingslotion, oogmake-up remover en haarlak. En dan heb ik het nog niet eens gehad over tools als een föhn, warmteborstel of make-up kwasten.

Wauw, dat is best veel!

Binnenkort ga ik mijn koffer in pakken voor onze roadtrip door de Verenigde Staten en dat wordt dus best een uitdaging. Ik wil het liefst op reis met een half lege koffer, en heb veel ruimte nodig voor 3 weken aan kleding. Dat betekent dus dat ik niet al te veel beautyproducten mee kan nemen en eens goed moet gaan nadenken welke producten ik uit mijn routine ga skippen.

Gebruik jij veel beautyproducten?

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. Jolanda
  18 april 2019 / 06:55

  Niet teveel meenemen. Lekker naar Sephora en andere beautywinkels in de States!

 2. 18 april 2019 / 08:07

  Leuk artikel! Ik gebruik op een dag: tandpasta, dagcrème, toner, foundation, concealer, poeder, wenkbrauwpoeder, oogschaduwbasis, oogschaduw, eyeliner, mascara, oogpotlood, blush, contour, highlighter, miccellair water, parfum, deodorant, shampoo, conditioner, haarolie en dan nog alle tools inderdaad. 🙂

 3. 18 april 2019 / 10:48

  Als je dat zo achter elkaar zet, wat gebruiken wij eigenlijk veel! Ik gebruik ongeveer hetzelfde, behalve de wax, de haarlak en lipgloss. De make-up echt alleen als ik een uitje heb, maar huidverzorging iedere dag. En de laatste tijd af en toe parfum, ook als ik gewoon thuis blijf. Gewoon voor het fijne gevoel dat dat geeft. Ik probeer niet meer zo zuinig te doen, anders kan ik de helft weer weggooien omdat het “overtijd” is… 😉

 4. ByChristiana
  18 april 2019 / 11:47

  Haha, ja net zoveel als jij. Als ik op vakantie ga heb ik standaard meer cosmetica bij me dan kleding;-)

 5. 18 april 2019 / 12:36

  Wat een leuk artikel. Ik dacht dat ik niet veel gebruik, maar nu ik er over nadenk is het toch best aardig wat

 6. 18 april 2019 / 15:43

  Ik gebruik op shampoo en conditioner na niets voor mijn haar dus dat scheelt en geen wenkbrauwproduct maar verder ai ai ook hier kastjes vol hoor en vooral als ik naar de DM ben geweest 🙂

 7. 18 april 2019 / 16:26

  Ik denk dat wij vrouwen veel te veel gebruiken! Op vakantie draag ik lipgloss en mascara. Naast een sfp crème met hoge factor!

 8. 21 april 2019 / 14:26

  Ik kijk er niet van op, denk dat ik ongeveer hetzelfde gebruik. Ik heb ook al jaren ruimtegebrek in de badkamer hihi. Wordt inderdaad een uitdaging met kiezen wat je mee op reis neemt.