De nieuwe Hooked collectie van Cowboysbag

Cowboy bag rugzak

Hooked collectie van Cowboysbag. Vandaag wil ik je graag mijn nieuwste liefde uit de Hooked collectie van Cowboysbag laten zien. De mama business bag die mij elke dag vergezeld. Kijk je mee? Want hij is zo mooi!

My New Mama Business bag

Een nieuwe baan, een nieuwe tas? Yep! Goede reden lijkt me toch? Nee hoor, zo erg is het ook niet met mij gesteld haha. In mijn nieuwe functie moet ik elke dag op pad mét laptop. Dat is trouwens een groot feest, want de laptop mega snel en heel fijn om mee te werken. Wat ik iets minder vind is het gesleep met zo’n standaard laptoptas. Een sprintje trekken naar de trein bijvoorbeeld? Met een 15 inch laptop aan je schouder bungelend? Mehhh.

Ik was dan ook super blij dat ik van Bagegeonline een leren backpack ontving waarin ik mijn nieuwe laptop mee kan nemen zonder rugpijn. En het is er niet zomaar eentje!
Cowboysbag Hooked collectie

De nieuwe Hooked collectie van Cowboysbag

Mijn nieuwe liefde heet Backpack Doral kost €169,95 en komt uit de Hooked collectie van Cowboysbag. Een collectie die net vorige maand op de markt is gebracht en waar veel van wordt verwacht. Cowboysbag is hiermee een nieuwe weg ingeslagen en wil zich meer richten op de trends van vandaag. Dus niet meer alleen de grote schoudertassen en luiertassen (die ik overigens ook tof vind!) maar veel meer van nu.
Cowboysbag laptoptas

De tassen uit deze collectie hebben een opvallende antiekzilverkleurige haaksluiting en zijn gemaakt van full grain buffel leer. Dit is natuurlijk gelooid leer wat naarmate het ouder wordt alleen maar mooier wordt.  Ik vind dit soort tassen die al tientallen jaren oud zijn vaak juist veel mooier, en het ruikt nog lekker ook.
Hooked collectie Cowboysbag

Mijn tas is trouwens het paradepaardje van de Hooked collectie. De bovenkant van de tas kan namelijk omgevouwen worden, waardoor dit de flap vormt om de tas af te sluiten. Deze wordt vervolgens vastgezet met de haak op de tas. Zo is de tas niet makkelijk meer open te maken door mensen die niets in jouw tas te zoeken hebben. Handig!
cowboysbag-bag-doral-laptop-rugzak

Ik heb deze tas nu een week of twee in gebruik en er al enorm veel plezier van gehad. Hij voelt super luxe en zwaar aan, alles past erin en elke dag gaat ‘ie trouw mee als ik op mijn fietsje naar mijn nieuwe werk rijd. Best wel zielig want in het weekend krijgt ‘ie ook geen rust. Dan gaat ‘ie gewoon mee de stad in, lekker samen shoppen!

Wat voor soort laptop tas gebruik jij?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf of merk. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Comments

 1. 10 januari 2018 / 05:38

  Wat een super leuke tas! Snap dat hij ook erg praktisch is, maakt het de beste combi!

 2. VWillemse
  10 januari 2018 / 06:22

  Mooie tas ik vind Cowbosbag sws een super fijn merk en heb wel wat tassen uit hun collectie.
  Misschien kan je de prijs van deze tas er nog bij vermelden, of heb ik hier overheen gelezen?
  Ik snap dat je hier blij mee bent hoor, mooie kleur ook.

  • Natascha
   Auteur
   10 januari 2018 / 07:35

   De tassen blijven lang mooi he? Deze kost trouwens €169,95 haha. Staat NU in de blogpost 🙂

 3. bychristiana
  10 januari 2018 / 06:29

  Oh wat heerlijk lijkt me dat, werken met zo’n super snelle laptop. Die van mij begint nu écht oud te worden…Een prachtige tas heb je uitgezocht, heel stijlvol en praktisch tegelijkertijd.

 4. 10 januari 2018 / 11:51

  Erg mooi! Cowboysbag vind ik sowieso een prachtig merk! Ik ben nog op zoek naar een mooie luiertas, ik ga eens kijken op de website!

 5. 10 januari 2018 / 21:07

  Ik koop zelf geen leer meer, maar het lijkt me een handige tas. En ik denk dat je er wel heel lang mee zult doen!

 6. 11 januari 2018 / 11:00

  Mooi zeg! Ik wil ook nog een mooie en tevens sjieke rugzak! Mijn zus heeft van dit merk al jaren een tas, word alleen maar mooier!

 7. 12 januari 2018 / 10:49

  Wat een prachtige tas! Ik kreeg van het werk een nieuwe rugtas bij mijn laptop, een saaie zwarte (laptop en tas overigens, haha). Maar ben er super blij mee, want ik vind het echt heel erg fijn dat de laptop op mijn rug kan (ondanks dat ik met de auto naar kantoor ga). Ik gebruik ‘m in het weekend niet, want die tas is niet te vergelijken met die mooie van jou uiteraard!

 8. 19 januari 2018 / 16:53

  OMG! Deze is echt fantastisch! <3 love it! Ik zou er zo weer 1 bestellen; oeps.