Losse krullen maken met mijn nieuwe warmteborstel

Losse krullen maken met mijn nieuwe warmteborstel

Vandaag laat ik je zien hoe ik losse krullen maak met de bijzondere Diva Pro Radiant Shine Keramische warmteborstel en vertel je wat ik van deze krulborstel vind. Kijk je mee?

Review | Diva pro radiant shine keramische warmteborstel

Sinds kort krul ik mijn haar met mijn nieuwe Diva keramische warmteborstel, waarvan de webshop van John Beerens officieel verkooppunt is.

Op het eerste oog lijkt dit een gewone krulborstel van 30mm met maar niets is minder waar. In de cilinder ziten macadamiaolie, arganolie en keratine geperst. Dat klinkt misschien iets interessanter dan het is, maar ik merk dat mijn haar hierdoor veel gladder en glanzender wordt. Bijzonder dus!
haren krullen met een krulborstel

Deze warmteborstel heeft een temperatuur van 180ºC en is daardoor voor alle haartypen geschikt. Het fijne aan deze borstel vind ik dat het uiteinde van de cilinder koel blijft waardoor deze kluns eindelijk geen brandwonden meer oploopt bij het krullen van haar haar. Want oeh, dat kan pijn doen! De Diva heeft een diameter van 30mm maar is ook verkrijgbaar in een 40mm variant. Daarmee wordt de slag in je haar wat grover, wat ik persoonlijk ook erg mooi vind.
Review Diva Pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel

Ook bijzonder is de stekker. In het begin dacht ik dat de webshop een verkeerde had gestuurd omdat dit natuurlijk niet in een Nederlands stopcontact past.
Diva Pro Radiant Shine Keramische Warmteborstel review

Maar als je beter kijkt zie je dat je de stekker kunt ombouwen zodat ‘ie in Nederland gebruikt kan worden. Handig systeem, je kunt deze borstel wereldwijd gebruiken en is dus ideaal om mee op reis te nemen.
Hoe krul je je haar met een krulborstel

How to | Hoe krul je je haar met een krultang?

Leuk en aardig allemaal, maar hoe krul je je haar met deze warmteborstel dan wel krultang? Het was al een tijd geleden dat ik een borstel gebruikt als deze, want ik gebruik al jaren een roterende krulborstel van het merk Babyliss. Binnen 5 seconden was ik om, deze krultang van Diva is écht fijn!

Je kunt een warmteborstel gebruiken op 2 manieren; voor meer volume of echte krullen. Wil je meer volume? Draai dan de borstel naar binnen. Wil je krullen? Draai dan de borstel naar buiten. Verwacht trouwens geen extreme krullen maar een mooie slag. Dit is precies wat ik mooi vind, zó classy!
krullen maken in je haar how to

Om ervoor te zorgen dat mijn losse krullen lang blijven zitten breng ik na het douchen eerst wat mousse in mijn haar. Daarna verdeel ik mijn haar in dunne lokken. Dat kost je wat meer tijd maar het resultaat is ook mooier. Begin bij de punten en wikkel je haar om de krulborstel naar de haaraanzet toe. Vervolgens blaas je hier ongeveer 5 seconden tegenaan, en wacht dan even.

Zo kan de krul afkoelen en blijft ‘ie beter in model. En dat herhaal je net zolang tot je je hele haar hebt gedaan. In mijn geval duurt dat even maar ben ik dan ook super blij met het resultaat!
Diva pro radiant shine keramische warmteborstel review

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. Laura - I scream beauty!
  6 februari 2019 / 06:05

  Erg mooi! Je haarkleur trouwens ook!

 2. 6 februari 2019 / 17:24

  Leuk, ik heb echt zo slap haar dat zelfs de kapper er geen krul in krijgt haha tot zijn grote frustratie overigens dus ik heb het opgegeven. Nu ik wat overgangsverschijnselen heb heb ik wel ineens wat slag in mijn haar dus wie weet komt die gedroomde krullen bos er vanzelf (ahum)

 3. 6 februari 2019 / 19:05

  Ik heb ook een warmte krul borstel,jajaja heb nog 1 lok die lang genoeg is.

 4. 6 februari 2019 / 21:26

  Mooi resultaat! Ik kocht vorig jaar rond deze tijd een krultang want ik wilde ook met mijn haar aan de slag . Nadat ik me 2x verschrikkelijk had gebrand in mijn nek waar ik brandplekken (het uiteinde werd ook niet warm dus ik ben een hele erge kluns vrees ik hihj) aan over had gehouden heb ik ’em niet meer gebruikt.Misschien toch maar weer eens proberen met een handdoek in mijn nek ofzo want als ik dit zo zie begint het toch weer te kriebelen.