Uitgebreide decembermaand kleding shoplog

Uitgebreide decembermaand kleding shoplog

Eindelijk is ‘ie daar dan, zoals beloofd: een uitgebreide eindejaars kleding shoplog!

Kleding shoplog

Een uitgebreide kleding shoplog, dat is lang geleden zeg! De laatste kleding shoplog die ik jullie liet zien was afgelopen voorjaar, toen ik flink wat zwangerschapskleding had ingeslagen. Ik had mezelf voorgenomen dat ik ongeveer 3 maanden na m’n bevalling weer eens lekker mocht shoppen. So i did hihi! Ik heb mijn aankopen van de afgelopen maand bij elkaar verzameld en ik laat ze graag aan je zien.

H&M

De eerste winkel waar ik na mijn zwangerschap naar binnen liep was H&M. Omdat ik mijn figuur natuurlijk nog niet helemaal terug heb wil ik niet al te veel geld uitgeven aan kledingstukken waarvan ik niet weet hoelang ze passen. H&M heeft fijne skinny jeans in haar vaste collectie voor €9,99. Dat is nog eens leuk toch?! Net zoals deze twee wijde blouses, perfect om dat buikje te verhullen.
kleding shoplog
kleding shoplog

Een simpele basic sweater is nooit weg…
dsc02888
Mijn sjaals koop ik ook vrijwel altijd bij H&M, deze is zó fijn omdat ie lekker groot en warm is.
Huge eindejaars shoplog

Een nieuwe sjaal? Dan hoort daar ook een nieuwe jas bij toch? Deze lange mantel is helaas niet warm maar hij staat zo stijlvol. Wie mooi wil zijn moet kou lijden. En met die sjaal is het best te doen hoor.
Huge eindejaars shoplog

Mango

Nog een jas! Tsja, als je een jas koopt die prachtig is maar niet warm, moet je natuurlijk óók nog een jas kopen die dat wel is hihi. Deze parka kocht ik bij Mango en hij is heerlijk. Gevoerd met schapenwol en helemaal winddicht, daar kan ik wel wat fietstochtjes mee maken.
dsc02923

Someday

Kennen jullie het merk Someday? Wat een super tof merk is dit zeg! Ik ben gek op die minimalistische, Scandinavische stijl. Someday is niet goedkoop maar ze hadden een enorm goede sale, een fijn voordeel van shoppen in de december maand. Zo heb ik dit jurkje met een perfecte a lijn gescoord voor 35 euro. En deze broek met ritsjes voor nog geen 27 euro. Hij is van joggingstof dus zit super comfy.
dsc02871
dsc02894

Costes

Dit shirt heb je misschien al op mijn Instagramaccount voorbij zien kopen: rrrrr! Ik had nooit zoveel met panter of tijgerprint motiefjes maar dit shirtje is zo tof! Ik draag hem het liefst met een okergeel colbert.
dsc02884

Hema

Kleding van Hema? Ja hoor. Ik was al een tijdje op zoek naar een langer, beige vest zonder wol. Ik heb genoeg gave vesten gezien (misschien wel mooier dan die ik nu gescoord heb) maar 9 van de 10 keer zat er wol in. En laat ik daar nu allergisch voor zijn 🙁 Dit vest van Hema is helaas niet fotogeniek maar ik krijg wel veel complimentjes als ik hem aan heb en hij is lekker warm.
dsc02896

Schoenen van Ziengs & Zalando

Tot slot de shoes. Nu mijn opgezwollen zwangerschapsvoetjes weer normale maten hebben aangenomen was het tijd om laarsjes te kopen. En dan niet één maar twee paar hihi. Deze stoere cowboy boots kocht ik bij Ziengs. Ik vond ze gelijk super tof maar ik heb ze amper aan…. hmmmm zonde of miskoop? Wat vind jij?
dsc02907
Deze stoere platte boots zijn in elk geval geen miskoop! Ik kocht ze bij Zalando en liet ze al op Instagram zien omdat ik twijfelde. De reden? Jarno vond ze niet vrouwelijk genoeg. Jullie zeiden unaniem dat ik ze moest houden en aangezien ik liever naar jullie luister deed ik dat ook 😉 Sinds dat ik ze in huis heb draag ik ze bijna elke dag, ze lopen zo fijn! En Jarno is ook bijgedraaid hihi.
dsc029811

En nu beloof ik dat ik dit jaar geen kleding meer koop. Zo, dat hoge woord is eruit! En dat kan ook best want dit jaar duurt nog maar drie daagjes haha. Heb jij nog wat items gescoord in de sale?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. 27 december 2016 / 06:06

  Super leuke items heb je gekocht, ik vind dat zwarte jurkje prachtig!

 2. 27 december 2016 / 06:51

  Prachtige kleren! Vooral dat Costes shirtje vind ik mooi.

  • Natascha
   Auteur
   28 december 2016 / 18:15

   Thnx meis, ik ben er ook nog steeds super blij mee!

 3. 27 december 2016 / 08:03

  Super leuk! Die jas van de Mango is helemaal mijn smaak, prachtig!

  • Natascha
   Auteur
   28 december 2016 / 18:16

   Dank je wel, hij is sportief en ook heerlijk warm!

 4. Babs
  27 december 2016 / 12:23

  Leuke kleding heb je gekocht!Zo ook die sjaal, past helemaal bij jou om de een of andere reden. Ik ben benieuwd hoe een tijgerprintje bij mij staat, nooit geprobeerd. Ik koop dit jaar ook niks meer, hihi 🙂

  • Natascha
   Auteur
   28 december 2016 / 18:17

   haha wat een leuke opmerking Babs! Ik ben het helemaal met je eens 😛

 5. 27 december 2016 / 13:07

  Oeh die laatste laarsjes vind ik érg leuk!

 6. 27 december 2016 / 15:11

  Even zonder grappen, echt ALLE kledingstukken die je hebt gekocht zou ik ook kopen, haha. Mooie en tijdloze items zijn het! Ik ben alleen niet zo’n laarzendrager 🙂

  • Natascha
   Auteur
   28 december 2016 / 18:14

   Leuk om te horen Iris! Ik ben ook gek op tijdloze items, daar hangt mijn hele kast ongeveer vol mee hihi

 7. 27 december 2016 / 18:53

  Wat heb je leuke items gekocht! Vooral de parka vind ik erg leuk. xx

 8. Lonneke
  28 december 2016 / 13:24

  Wat ben je goed geslaagd zeg, heerlijk! Zo’n soort sjaal had ik laatst ook gekocht.