Huge Pregnancy Shoplog

Huge Pregnancy Shoplog

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik uitgebreid ben heb geshopt dus natuurlijk is het vandaag tijd voor een huge shoplog! Ik heb namelijk veel leuke dingen aan jullie te laten zien: van een super gave vintage tas tot een hoop accessoires en natuurlijk deel ik de gave merken met zwangerschapskleding die ik tot nu toe ontdekt heb. Kijk je mee naar een lekker uitgebreide shoplog?
Shoplog

Accessoires
Deze shoplog begin ik gelijk met alle accessoires die ik gekocht heb. Of je nu als ik zwanger bent, of gewoon wat dikker bent geworden…. sieraden passen altijd 😉 That’s why I like them! Het eerste item dat ik scoorde was een vintage tasje waar ik slechts 3 euro voor betaalde. Hij is onwijs handig in gebruik en ziet er nog super gaaf uit. Hier ben ik echt héél erg blij mee!
DSC08992
Op de braderie tijdens Koningsdag scoorde ik niet alleen deze tas, ook dit gave armbandje dat perfect bij mijn Daniel Wellington horloge past ging met mij mee naar huis.
DSC08989

Net voordat V&D haar deuren sloot wist ik er nog deze oorbellen te scoren voor slechts 1 euro.
DSC08995

Maar het allermooiste sieraad vind ik, naast de tas, toch wel deze ketting van H&M. Hij doet me een beetje aan koraal denken en ik ben er onwijs blij mee! Ik heb best even getwijfeld of ik ’em zou kopen want €17,95 voor een H&M ketting vond ik best duur.
DSC08986

Nikes
Nog iets dat altijd past hihi: schoenen! Eigenlijk was het Jarno die deze gave kicks zag tijdens ons dagje shoppen. En bedankt 😉 Eigenlijk was ik niet van plan nieuwe schoenen te kopen maar deze Rosheruns kreeg ik niet meer uit mijn hoofd. De safari print in combinatie met het gekleurde randje vond ik zó leuk! Ze komen trouwens uit de junior collectie.
DSC08994

H&M
Hoewel ik (als ik alles zo bij elkaar zie hihi) best veel sieraden heb gekocht de afgelopen maand, ging ik eigenlijk shoppen omdat ik serieus nieuwe kleding nodig had. Ik vertelde vorige week al dat mijn buik enorm groeit! Bijna al mijn gewone kleding pas ik niet meer, het zit niet lekker of staat gewoon niet mooi meer. Tijd dus voor wat nieuws 😉 Nadeel is alleen dat alle kleding die ik nu koop, ik niet super lang zal dragen. Ik probeer daarom online leuke items te scoren, die toch betaalbaar zijn!

Één van die winkels die best leuke zwangerschapskleding heeft vind ik H&M. Zo kocht ik er deze donkerblauwe top. Zit trouwens ook in de gewone collectie, voor de niet zwangere dames onder ons.
DSC09004

Ohja, en alle zwangerschapskleding lijkt per definitie wel drie keer zo duur te zijn! Why?! Ik kocht daarom drie simpele basics van €4,95 uit de gewone collectie, alleen dan een maatje groter dan normaal. Leek me een prima plan, alleen ik heb ze inmiddels toch maar teruggebracht, op de rode na. Ik ben bang dat ze toch niet langer dan een paar weekjes mee gaan voordat ook dit niet meer past…..
DSC09000

Mijn oude broeken? Goodbye, die kan ik zeker niet meer aan! Ik heb een prachtige nieuwe skinnyjeans bij H&M gekocht. Hij zit super comfy alleen ontdekte ik afgelopen week dat een korte buikband helemaal niet handig is omdat ‘ie afzakt. Tegen de tijd dat ik uitgerekend ben, heb ik alle zwangerschapsweetjes denk ik onder de knie hoor 😉 Note to myself: in het vervolg alleen broeken met langere buikbanden kopen. De donker blauwe broek kocht bij Prenatal. Niet mijn favoriete winkel maar ze hebben er fijne en betaalbare skinny jeans.
DSC09006

Tijd voor de leukste items van deze shoplog: jurkjes! En ik wil graag mijn favoriete merken zwangerschapskleding delen voor de zwangere dames onder jullie. Envie de Fraise is zo’n prachtig merk! Envie de Fraise koop je bij Zalando en heeft super veel mooie tops en vooral jurken voor de zomer in haar collectie.
DSC09020

Dit jurkje is zó onwijs mooi! Helaas is ‘ie ab-so-luut niet fotogeniek maar hij valt prachtig. Ideaal voor de zomer, hij is lekker lang en zit als een pyjama. Ik zie me hier wel mee op Ibiza lopen! Door het blauwe lint op de jurk kun je hem wat tailleren en kleed ‘ie heel mooi af. Hij is te bestellen voor €54,95. Niet heel goedkoop maar voor een maxi jurk vind ik dit een prima prijs. Inmiddels heb ik al meer tops en jurkjes van dit merk besteld… oeps.
PicMonkey Collage

Het eigen merk van Zalando is trouwens ook een aanrader! Zo zitten er in het assortiment veel fijne basic tops maar ook jurken. Ik bestelde deze lange zwarte maxidress, ook alvast voor mijn vakantie. Wat ik ervoor betaalde? €19,95
DSC09017

Tot slot het laatste jurkje uit de rij: deze jurk van Anna Field. Een merk met hele betaalbare kleding dat ook te koop is bij Zalando. Ideaal voor naar kantoor en ik kan hem na mijn zwangerschap ook nog prima dragen.
jurkje1

Er is tegenwoordig zoveel leuke zwangerschapskleding te koop! Je moet iets verder zoeken want ik kan helaas niet meer alles bij Zara, Mango of Costes aan. Maar dat vind ik juist leuk hihi, dus er komen binnenkort ongetwijfeld weer nieuwe tips online!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 1 mei 2016 / 08:00

  Hihi wat leuk dat je buik zo groeit! Wel lastig inderdaad met kleding, maar je hebt super leuke items gekocht nu zeg!!

 2. Mirjam
  1 mei 2016 / 08:07

  Die basic tops van H&M in een maatje groter zijn ook goed te doen hoor; ze rekken mee waardoor ze juist mooi strak om je baby bump zitten!
  Leuke outfits gescoord, en ook al schoenen voor eronder (hakjes willen straks niet meer!)?

  • Natascha
   Auteur
   1 mei 2016 / 14:58

   Toch wel ja? Ik was bang dat ze over een paar weekjes niet meer passen haha. Ik heb gelukkig zat sneakers al kan ik die helaas niet naar mijn werk aan. Ik loop nu nog steevast op hakjes maar voor de zomer zit ik te twijfelen of ik een paar TOMS ga aanschaffen. Die zitten heerlijk.

 3. Melissa
  1 mei 2016 / 11:43

  Wat een leuke aankopen! Die jurkjes zijn erg leuk.

 4. 2 mei 2016 / 10:01

  De handtas die je hebt gescoord op een braderie vind ik onwijs tof!! Evenals de Nikes. Leuke print! Deze lijken me heerlijk zitten. Veel plezier met je nieuwe aankopen 🙂 En, fijn dat je buikje zo goed groeit!

 5. Babs
  2 mei 2016 / 10:40

  Leuke spullen heb je gekocht! Die jurken zijn ook onwijs leuk! Vooral die met die stipjes vind ik super cute!
  Positiekleding is inderdaad duurder, vaak is de voorkant langer dan de achterkant zodat als je het draagt alles weer op gelijke lengte zit.
  Ik droeg altijd super wijde kleding (XXXL etc) Nu heb je van die leuke kleding die juist je buik accentueert, geweldig vind ik dat staan!

 6. Kirsty
  2 mei 2016 / 17:28

  Leuke aankoopjes! Wat stom eigenlijk dat zwangerschapskleding duurder is, terwijl je het eigenlijk helemaal niet zo lang aankan, maar het extra shoppen is denk ik wel weer leuk juist. Dat wordt straks nog wat als het kindje er is; dan kan je daar ook lekker voor gaan shoppen 🙂

 7. Lonneke
  2 mei 2016 / 19:29

  Wat ben je goed geslaagd zeg! Toen ik zwanger was kocht ik bijna alles wel op de mama- afdeling van H&M. De accessoires zijn ook mooi en vind het juist mooi als je zwanger bent en het geheel qua kleding mooi afmaakt met mooie sieraden.

 8. 3 mei 2016 / 13:50

  Leuk die jurkjes. Toen ik zwanger was (20 jaar terug 🙂 ) kwam H&M net met zwangerschaps kleding uit. Zo blij want het was allemaal van die oude trutten kleding die ik vond. Gelukkig kun je nu echt hele leuke dingen scoren, helaas dat daar wel een prijskaartje aan hangt dat is dan weer een soort discriminatie van zwangeren toch?! 🙂

  • Natascha
   Auteur
   5 mei 2016 / 16:54

   haha en dan te bedenken dat er nu echt heel veel leuks te koop is he! Inderdaad alleen graag nog een stukje goedkoper 😉