Favoriet | Hugo Boss Jour Eau de Parfum

Hugo Boss Jour Eau de Parfum

Parfum zie je niet zo vaak op BeautyOpinie maar ik heb een tijdje geleden een geur ontdekt die ik ZO ONWIJS lekker vind dat ik hem je vandaag graag laat zien. Kijk je mee naar Hugo Boss Jour?

Een klassieker

Speciaal voor iedereen die nog op zoek is naar een fijn parfum voor Moederdag; Hugo Boss Jour is een geur die volgens mij héél veel dames aanspreekt. Heb jij je Moederdag cadeautje al gescoord? Dan is het ook gewoon een heerlijk parfum voor jezelf hoor hihi. Ik heb de geur een paar weken geleden ontdekt en ik wilde hem, ondanks dat ‘ie al een tijdje in het assortiment zit, toch aan je laten zien. Hij is niet nieuw, maar wel super lekker! Echt een klassieke geur en nu al mijn favoriet.
Hugo Boss Jour Eau de Parfum

Hugo Boss Jour

Hugo Boss Jour is een parfum dat geïnspireerd is door het eerste daglicht. Volgens Hugo Boss moedigt het aan om kansen te grijpen en elke dag eigen verhalen te schrijven. Zou dat misschien de reden zijn dat ik er zo gek op ben? De geur staat voor evenwichtigheid, elegantie en inspiratie; die aspecten die elkaar perfect aanvullen in dit parfum. En zo ziet de flacon er ook uit. Strak, elegant en tijdloos. Mooi toch?

Het Hugo Boss Jour Eau de Parfum heeft topnoten van limoen en grapefruit bloesem en in het midden witte bloemen, freesia, kamperfoelie, lelietje-van-dalen. De basis wordt gevormd door berkenhout en amber. Het is daardoor een vrouwelijke, bloemige geur. De geur is fris maar hij blijft wel verrassend lang hangen. Een uur of zes uur redt ‘ie makkelijk. Naast mijn all time favoriet J’adore is dit mijn nieuwe geur voor deze zomer, Yum!
Hugo Boss Jour Eau de Parfum
Hugo Boss Jour Eau de Parfum

Wat is jouw favoriete geur aller tijden? En koop jij net zoals ik ook vaak parfum voor feest- of verjaardagen??

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Comments

 1. Kimberley
  13 mei 2017 / 05:42

  Toevallig heb ik deze geur sinds een week in huis! Ik mag hem testen voor het douglas pannel 🙂
  Ik vind hem heerlijk

 2. 13 mei 2017 / 06:35

  Ohhhh ik ben echt zo benieuwd naar de geur nu! Ik heb meerdere favoriete haha, best erg.. La Vie Est Belle van Lancome, Flowerbomb en BonBon van Viktor&Rolf, Lady Million van Paco Rabane, Si van Giorgio Armani.. Nee, ik kan niet kiezen hoor!

 3. Lonneke
  13 mei 2017 / 08:49

  De geur ken ik nog niet maar ben wel benieuwd nu. Ook de flacon zit er mooi en stijlvol uit.

 4. 13 mei 2017 / 11:18

  Wat een mooie flacon zeg! Ik heb eigenlijk nog nooit een geur van dit merk geroken, maar ik ben er nu wel erg benieuwd naar!

 5. Anna Gerrie
  14 mei 2017 / 19:16

  Deze geur klinkt heerlijk! Ik hou van bloemige geuren

 6. 15 mei 2017 / 08:29

  De flacon alleen al is super classy, ben wel benieuwd geworden naar de geur x

 7. 18 mei 2017 / 19:25

  Ik ken deze geur nog niet maar alleen al de flacon ziet er prachtig uit!