Persoonlijk | Ik ben weer zwanger!

Persoonlijk | Ik ben weer zwanger!

Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen: We verwachten ons tweede kindje, Tess wordt grote zus!

Tess krijgt een broertje of een zusje

Whiehoeee, we willen het wel aan de hele wereld vertellen, ik ben weer zwanger! Terwijl ik dit typ hebben we al twee keer een echo gehad waarbij we een prachtig hartje mochten horen kloppen. Deze extra echo kregen we omdat ik het verleden een vroege miskraam heb gehad en we dus niet zo lang in spanning hoefden te zitten. Inmiddels ben ik 13 weken zwanger en wilde ik dit blije nieuws ook graag met jullie delen.

Ochtendmisselijkheid?

Net zoals bij mijn eerste zwangerschap, vond ik het ook deze keer weer super moeilijk om het geheim te houden haha. Natuurlijk omdat het gewoon allemaal heel bijzonder is maar ook omdat ik al weken mega beroerd ben. Misschien heb je het wel gemerkt? Dit is dus de reden dat er al een paar weken minder blogposts online komen en ik ook op Instagram wat minder actief ben. Ik heb namelijk besloten naar mijn lijf te luisteren. De misselijkheid herken ik uit mijn eerste zwangerschap, toen was ik 25 weken lang de hele dag kots beroerd. Pas toen ik minder ging werken werd het minder.

Wat een wonder

Met een wonder van 13 weken in mijn buik probeer ik het deze keer eerder rustig aan te doen. Met een peuter is dat knap lastig kan ik je vertellen dus ik pak mijn rust waar dat even kan. Ook als dat betekent dat ik dus geen tijd meer over hou om een blogpost te schrijven.

Tot nu toe lukt het me om ongeveer twee blogposts per week te schrijven. Hopelijk hebben jullie daar begrip voor. Ik zal in elk geval mijn best doen om toch mijn leuke beautyontdekkingen te delen, misschien wat meer via Instagram?

Heerlijk om dit nieuws met je te kunnen delen. Kan ik ook eindelijk binnenkort weer zwangerschapsoutfit’s laten zien. Op naar het tweede tremester!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 5 augustus 2019 / 06:52

  Gefeliciteerd met dit mooie nieuws! Hopelijk valt de misselijkheid mee en zul je er minder last van hebben. Heel verstandig om rustiger aan te doen. Belangrijk om goed voor jezelf (en je kindjes) te zorgen. Dan maar wat minder updates, daar heeft iedereen vast en zeker alle begrip voor!

 2. ByChristiana
  5 augustus 2019 / 07:56

  Ah, wat een geweldig nieuws, heel hartelijk gefeliciteerd! Zet lekker jezelf en je gezinnetje op de allereerste plaats!!!

 3. 5 augustus 2019 / 09:43

  Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd! Had wel gemerkt dat je wat minder vaak artikelen schreef, maar het is vakantie tijd (en ben zelf ook wat minder actief) dus dit mooie nieuws zag ik even niet aankomen;-). Super leuk voor jullie en heel veel sterkte met de misselijkheid.

 4. Tessa Bowie
  5 augustus 2019 / 12:11

  Wat een geweldig nieuws. Gefeliciteerd

 5. 5 augustus 2019 / 12:17

  Yay, wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd. šŸ™‚

 6. 5 augustus 2019 / 17:27

  Echt onwijs leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Zo leuk en bijzonder dat er een tweede kleintje onderweg is.
  Pas goed op jezelf en doe het rustig aan. Hopelijk neemt de misselijkheid snel wat af.

 7. Gaby
  5 augustus 2019 / 19:13

  Gefeliciteerd hopelijk voel gauw weer wat beter hoort .

 8. pluseenbeetjenl
  7 augustus 2019 / 08:44

  Jaaa had je al gefeliciteerd op FB maar bij deze nog een keer

 9. petracupcake
  10 augustus 2019 / 15:51

  Proficiat, wat een leuk nieuws!

 10. 18 augustus 2019 / 18:33

  Ja, geweldig nieuws! Wat heerlijk! Natuurlijk ook voor Tess en Jarno! (heb ik zijn naam goed onthouden?). Doe lekker rustig aan, die 9 maanden vliegen vast voorbij. Zorg goed voor jezelf! x