Ik geef tot aan Kerst elke dag beauty cadeaus weg

Ik geef tot aan Kerst elke dag beauty cadeaus weg

Nog vijf nachtjes slapen en dan is het Christmas time! De tijd van het jaar om te geven toch? En dus heb ik besloten vanaf vandaag, tot aan eerste Kerstdag, elke dag een mooi cadeau weg te geven aan jullie.

Een week lang vol winacties op mijn Social media kanalen

De afgelopen dagen zag ik de stapel cadeautjes onder onze kerstboom steeds verder groeien, belde de postbode elke dag aan en ben ik enorm verwend met de mooiste producten van mijn favoriete beautymerken.

Dat is iets wat ik het hele jaar door bijzonder vind maar in deze periode waardeer ik het nog meer. Natuurlijk werk ik er hard voor maar ik wil dat speciale gevoel graag met jullie delen. Hoe tof zou het zijn als ik jullie in deze bijzondere tijd van het jaar ook blij mag maken met de tofste producten?

Daarom ga vanaf vandaag, tot aan de Kerst, elke dag één van mijn favoriete beautycadeaus weg geven. Denk dan aan prachtige producten van Maria Nila, Real Techniques, Zarqa, L’oreal Professional en Kneipp.

Meedoen kan via Facebook en Instagram

Wil je kans maken op één van de mooie producten en giftsets? Houd dan mijn Facebook en Instagram account in de gaten, want daar vertel ik je meer. Zie ik je daar?

Afbeelding Shutterstock Man holding Christmas presents laid on a wooden table background

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. ByChristiana
  19 december 2018 / 06:45

  Wat lief van jou kerstvrouw Natascha! Over het algemeen laat ik winacties aan me voorbijgaan, omdat ik als blogger al zo verwend wordt, maar….als ik echt iets heel leuks tegenkom, ben ik van de partij;-)

 2. 19 december 2018 / 08:49

  Wat lief dat je dat doet. Ik ga je instagram goed in de gaten houden!

 3. Marina Korink
  19 december 2018 / 13:15

  Echt leuk . Ik ga ook meedoen

 4. Annemiek
  19 december 2018 / 14:33

  Leuke actie. Ik vind het alleen wel jammer dat het vaak via Facebook en Instagram gaat omdat ik juist ben gaan minderen met Social Media. Laat je het hier ook weten? Kan wel even naar Social Media heen gaan maar kijk er normaal bijna nooit op en dat bevalt prima! Ik lees liever blogs.

 5. 19 december 2018 / 20:07

  Wat een geweldige set, ik maak heel graag kans op wat meer volume in mijn haar!