Ik heb zwangerschapsverlof!

Zwangerschapsverlof

Precies 245 dagen geleden leek het nog mijlenver weg: zwangerschapsverlof. En nu is het ineens zover! Wat ik precies ga doen? Hoe BeautyOpinie er de komende tijd uitziet? En of ik al klaar ben voor de komst van de kleine dame? Ik praat je vandaag bij.

Ik kan me amper voorstellen dat het alweer 245 dagen geleden is dat ik zwanger werd. De eerste weken konden me niet snel genoeg gaan en kon ik me eenvoudigweg niet voorstellen dat er een heus ienieminie mensje in mijn buik zat. En dan heb ik het nog niet over die vervelende misselijkheid waar ik de HELE dag last van had. Bij de meeste vrouwen gaat dit na een week of 12 over maar bij mij leek het alleen maar erger te worden. Net toen ik daar he-le-maal klaar mee was, in week 28, was de misselijkheid als donderslag bij heldere hemel ineens véél minder. Eindelijk voelde ik me weer normaal! Vanaf die dag kwam de tijd ook in een stroomversnelling. Wat gaan die laatste weken hard zeg.

Zwangerschapsverlof

Al vrij snel wist ik dat ik 6 weken voor mijn uitgerekende datum met verlof wilde gaan. In eerste instantie omdat ik me zo beroerd voelde, al heb ik na die 28 weken ook vaak gedacht dat een paar weken doorwerken ook wel handig zou zijn. Maar die zes weken zijn wel errug lekker hoor! Nu kan ik écht genieten en heb ik alle tijd om de laatste dingen te regelen. Stiekem ben ik al een paar dagen eerder gestopt met werken want zoals je misschien op mijn blog hebt gelezen hebben Jarno en ik er ook nog een paar daagjes vakantie aan vastgeplakt.

Kortom: ik hoef niet vroeg meer op te staan, op tijd naar bed te gaan of me druk te maken over deadlines. Bang dat ik me ga vervelen? No way! Mijn agenda voor de komende week is ruimschoots gevuld met alleen maar LEUKE dingen. Zo ga ik uitgebreid naar de kapper, neem ik de tijd voor een zwangerschapsmassage en ga ik met mijn ouders een dagje naar Duitsland. De kinderwagen staat klaar, de gordijnen in de babykamer hangen en alle kleertjes zijn gewassen en gestreken. Zelfs de vluchttas staat klaar. Zijn er trouwens nog dames die hier tips voor me hebben? Wat is echt onmisbaar?

BeautyOpinie

En dan natuurlijk mijn andere kindje, BeautyOpinie.nl! Nu mijn zwangerschapsverlof is ingegaan en alles voor de beeb is geregeld, kan ik extra tijd aan mijn blog spenderen. Met een fulltime baan lukt dat namelijk niet altijd zoals ik het graag zou willen. De komende periode wilde ik in eerste instantie elke dag gaan bloggen maar ik heb toch besloten dat niet te doen. Als control freak kan ik me namelijk wel bedenken dat ik nog alle tijd heb voor de kleine beed zich aandient, wie weet denkt zij daar wel heel anders over 😉

Als de beeb voorlopig lekker blijft zitten heb ik alle tijd om vast wat vooruit te werken. Het idee is dan ook dat er (zoals jullie van me gewend zijn) om de dag een artikel verschijnt. Lekker veel reviews van beautyproducten maar ook persoonlijke artikelen over deze bijzondere laatste weken. Of het me lukt om jullie nog zwangerschapsoutfits te laten zien weet ik niet want mijn buik is inmiddels zó groot dat bijna niets meer past! Alhoewel? Schoenen en accessoires bestellen vanaf de bank kan nog wel hoor 😉

Mocht madame besluiten dat het morgen wel genoeg is geweest, dan kan het natuurlijk compleet anders lopen. Ik heb geen flauw idee hoe ik de bevalling mag ervaren en hoe lang het duurt voordat ik weer back in business ben. Hoe ons leventje er straks uit gaat zien en hoe ik dit ga combineren met een baan en een blog? Ik laat het maar op me afkomen. Time will tell!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 Reacties

 1. 18 september 2016 / 05:41

  Wauw, wat gaat dat snel! Probeer er lekker van te genieten!

  • Natascha
   Auteur
   18 september 2016 / 17:30

   Ja he, ik kan het soms ook niet beseffen hoor! Ga ik zeker doen 🙂

 2. Melike
  18 september 2016 / 08:20

  Geniet er van!

 3. 18 september 2016 / 13:38

  Geniet maar lekker van je verlof. Het is een bijzondere tijd.

 4. Babs
  18 september 2016 / 16:36

  Heerlijk, ga inderdaad lekker doen wat je allemaal wil doen zoals veel me-time. Daarna is het veel beeb-time! (overigens het mooiste wat er is :))

  • Natascha
   Auteur
   18 september 2016 / 17:28

   Daar heb je als ik iedereen mag geloven inderdaad gelijk in Babs haha, daarom geniet ik er nu nog even dubbel van!

 5. 18 september 2016 / 19:50

  Oh lekker genieten! Dit is de enige keer dat je volledig kan chillen tijdens een zwangerschapsverlof. ;-).

 6. 19 september 2016 / 13:18

  Geniet van al die leuke dingen meid! Veel plezier!

 7. Astrid
  19 september 2016 / 19:46

  Verlof van de eerste is echt hemels! (Ik lag de hele dag te netflixen en shopte tussendoor wat of dronk ergens een kopje thee…) Geniet er maar lekker van. Voor je het weet, zit je middenin de achtbaan die een baby heet 😉 (En ook dat is hemels, vond ik dan.)

  • Natascha
   Auteur
   19 september 2016 / 20:12

   Netflixen kan mij inderdaad ook heel erg bezighouden hahaha. Dank je wel lieve Astrid!

 8. 20 september 2016 / 15:44

  Hey Natascha,

  Ow wat gaat het toch snel zeg! Geniet lekker van je verlof! 😀
  Ik moet nog twee maandjes en dan kan ik ook eindelijk, tussendoor nog wel vakantie haha.
  En sowieso hopen dat ik het volhou met die bekkenpijn…

  Liefs!

  • Natascha
   Auteur
   20 september 2016 / 18:39

   Dank je wel lieve Astrid! Twee maandjes is ook onwijs snel! Ik hoop echt voor je dat de bekkenpijn niet erger word, goed aan jezelf denken he 🙂 Take care! x

 9. Jennifer
  21 september 2016 / 19:51

  Geniet ervan Natascha!