IK Skin Perfection EXCM+

IK Skin Perfection EXCM+ serum en cream

Er zijn ontzettend veel mensen die last hebben van eczeem, helaas ik ook. Dan zijn geparfumeerde smeersels vaak niet zo slim, producten met mooie ingrediënten die écht wat doen voor je huid wel. Onlangs ontdekte ik de IK Skin Perfection EXCM+ producten, speciaal voor de eczeemhuid. In deze Ik Skin Perfection EXCM+ review vertel ik je er graag alles over.

IK Skin Perfection EXCM+ review

Wist je dat er op dit moment ruim 375.000 mensen in Nederland zijn die last hebben van eczeem? Voor het verminderen van deze klachten worden vaak hormoonzalven of producten met hydrocortison voorgeschreven. Soms erg slim om te smeren, het heeft mij (en mijn dochter) écht geholpen.

Máár er zijn ook producten zonder hormonen die je kunnen helpen. De IK Skin Perfection EXCM+ producten bijvoorbeeld. Een speciaal serum en crème, gemaakt van huideigen en huididentieke ingrediënten waardoor ze langdurig te gebruiken zijn. Te gebruiken als alternatief maar ook om het gebruik van hydrocortison of hormoonzalven af te bouwen.

IK Skin Perfection  EXCM+ review

EXCM SERUM+

Het IK Skin Perfection EXCM SERUM+ is een serum dat je elke ochtend en avond kunt aanbrengen op je gevoelige huid, over je hele lichaam. Het serum vermindert dan direct de roodheid en jeuk (wat vaak een veroorzaakt wordt door je eczeem!) en verzacht tegelijkertijd. Heb je erg veel jeuk? Dan kan je het serum ook vaker smeren, zodat je minder last ervaart. Voor deze verpakking met 100ml betaal je €39,89. In verhouding tot gewone serums bevat deze flacon enorm veel inhoud, dus je kunt lekker vaak smeren. Want dát is noodzakelijk om eczeem aan te pakken.

ik skin perfection EXCM SERUM+ review

Het EXCM SERUM+ is een wat voller serum dan de doorsnee serums die je waarschijnlijk gewend bent. Met een rijke structuur en natuurlijk zonder geur omdat er geen parfum aan is toegevoegd. Het serum bevat wel ceramide 2 (een huid identieke lipide die de huid opbouwt en helpt hydrateren), beta-glucan wat het huid herstellend vermogen bevordert en beschermt tegen Uv-straling. Tot slot vind ik squalane ook een opvallend en mooi ingrediënt, deze droge olie wordt diep in de huid opgenomen en helpt je huid te herstellen waardoor wondjes en ontstekingen sneller genezen.

ik skin perfection EXCM serum+ ervaringen

EXCM CREAM+

Naast het serum is er ook een voedende crème; de IK Skin Perfection EXCM CREAM+. Deze crème is onwijs vol en daardoor geschikt voor de schilferige huid met ruwe huidsymptomen. De huidherstellende crème brengt je natuurlijke bacterieflora weer in balans, waardoor de extreem gevoelige huid direct kalmeert en roodheid en irritatie verminderen. Deze crème breng je iedere ochtend en avond aan, op een gereinigde huid.

ik skin perfection EXCM CREAM+ review

Wat het eerste opvalt als je de EXCM CREAM+ smeert, is een olie-achtige laag. Dat komt door de cannabid sativa seed oil, een ingrediënt dat de extreem droge en schilferige huid kan herstellen. De structuur is ook vol, mede door de Ureal. Dit ingrediënt werkt jeukstillend en is een natuurlijk vochtregulerend bestanddeel. Tot slot vind ik hier de biolin een opvallend ingrediënt, een natuurlijk prebioticum die de microbiotica van je huid in balans brengt.

Voor deze verpakking betaal je €35,66 en daarvoor krijg je wederom 100ml inhoud. Een royale flacon om lekker mee te smeren. Want dat is uiteindelijk de key bij het oplossen van je eczeem.

ik skin perfection EXCM CREAM+ ervaringen

Je koopt de IK Skin Perfection EXCM+ producten bij beautysalons die met het merk werken of in de online shop.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 16 november 2022 / 21:50

    Met dit merk heb ik nog geen ervaring. Lijken me producten waar mijn eczeemgevoelige huid blij van zou worden. Ik ga dit merk onthouden voor wanneer ik door mijn skincare ben.

  2. 17 november 2022 / 19:49

    Klinkt goed! Ik heb al een aantal producten van dit merk geprobeerd en die vond ik erg fijn. 🙂