1, 2, 3… serums over elkaar aanbrengen

IK Skin Perfection layering routine

Heb je er wel eens aan gedacht om meerdere serums over elkaar aan te brengen? Met het nieuwe serum concept van IK Skin Perfection voeg je elke dag meerdere serums toe aan je routine en pak je zo meerdere huidproblemen tegelijkertijd aan.

IK Skin Perfection serum

Door de jaren heen zijn hier al meerdere IK Skin Perfection reviews verschenen en afgelopen jaar heb ik het merk herontdekt. Waarom? Omdat de kracht van IK Skin Perfection ligt in het oplossen van huidproblemen. Zo staat de ‘IK’ voor ‘Infusion Knowlegde’ (Om dieper door te dringen in de huidlagen).

Daar waar je normaal gesproken één serum gebruikt in je skincare routine, zijn de serums van IK zo geformuleerd dat je er meerdere tegelijkertijd kunt gebruiken. Voordeel daarvan is dat je meerdere huidwensen en/of huidproblemen tegelijkertijd kunt aanpakken, waardoor je sneller resultaat bereikt. Elk serum heeft zijn eigen specifieke werking, resultaat en voordelen. De serums kunnen uiteraard afzonderlijk van elkaar gebruikt worden maar zijn ook over elkaar heen te gebruiken.

IK Skin Perfection serum review

Mijn IK Skin Perfection layering routine

PREBIOTIC SPRAY+

De basis van het IK Skin Perfection serum concept is de PREBIOTIC SPRAY+. Dit is een speciale spray met allerlei prebiotische extracten (goede, beschermende bacteriën die zorgen voor een versterkt huidmicrobioom). De spray bevat 99% natuurlijke bestanddelen. Met name een gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid heeft baat bij deze PREBIOTIC SPRAY+ maar in principe is ‘ie geschikt voor elk huidtype. Het zorgt voor een optimale hydratatie en kan preventief huidproblemen voorkomen omdat je microbioom beter in balans is. Voor deze spray met 75ml inhoud betaal je €25,89.

IK skin perfection PREBIOTIC SPRAY+

MICROBIOME+

De MICROBIOME+ (€18,95 voor 10ml) is een pre- en probiotica formule die (net zoals de PREBIOTIC SPRAY+) helpt bij het in balans brengen en het herstellen van je huidflora en zorgt voor een gezond en gebalanceerd microbioom. Je brengt ‘m aan nadat je de PREBIOTIC SPRAY+ over je gezicht nevelt. Dit serum helpt je huid nog beter om te gaan met externe factoren die kunnen leiden tot roodheid, irritatie, ontsteking, vlekkerigheid, schilfers, een doffe & grauwe huid, talgophoping, pukkels en acné. Kortom: een toevoeging die voor vrijwel elk huidtype geschikt is.

IK skin perfection MICROBIOME+ review

HYALURON+

HYALURON+ (17,94) is een intensief hydraterend serum dat de spankracht van je huid verbetert en daarbij ook zichtbare lijntjes helpt op te vullen. Hyaluronzuur is een ingredient waar veel huidjes baat bij kunnen hebben; van de jonge, normale, gecombineerde en rijpe huid en uiteraard de vochtarme en de droge huid. Dit serum is echt een hydratatiebooster met 99% aan natuurlijke ingrediënten dat uitdroging voorkomt en fijne lijntjes vermindert.

ik skin perfection HYALURON+ review

GLYCOL ACID+

Tot slot gebruik ik de GLYCOL ACID+ (€19,95). Dit serum heeft een intensieve huidverbeterende dieptewerking en verbetert de algehele huidconditie. Het helpt bij allerlei huidproblemen, draagt bij aan verminderen van rimpeltjes en pigmentvlekken, vervagen van (acne) littekens en verstevigen van de huid. In dit serum zit 15% glycolzuur en kun je daarom beter niet gebruiken bij een extreem gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid en tijdens zwangerschap of als je borstvoeding geeft.

IK skin perfection GLYCOL ACID+ review

Je koopt de IK Skin Perfection EXCM+ producten bij beautysalons die met het merk werken of in de online shop.

*


Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.