Een bijzondere box met huidherstellende producten

Silky Organic Recovery Box ervaringen

Zo aan het eind van de maand oktober, die in het teken stond van onder andere borstkanker awareness wil ik je graag een bijzonder product laten zien: de Silky Organic Recovery Box. In deze review vertel ik je over een bijzondere box met skincare van het Nederlandse merk Ik Skin Perfection.

Ik Skin Perfection Silky Organic Recovery Box review

Als je BeautyOpinie al langer volgt dan heb je misschien wel eens eerder producten gezien van Ik Skin Perfection, uit het Overijsselse Bornerbroek. Ik vind het namelijk een prachtig merk. Hun missie is natuurlijke schoonheid te versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Ze werken met 100% pure organische ingrediënten die ook wel groene cosmeceuticals genoemd worden.

De Ik Skin Perfection Silky Organic Recovery Box review sluit naadloos aan bij deze missie. Ik Skin Perfection heeft een speciale medische collectie ontwikkeld met producten speciaal voor de meest kwetsbare en gevoelige huidjes. Voor mensen die bijvoorbeeld zware medicatie gebruiken, een chemokuur of bestraling hebben ondergaan of op een andere manier een huid hebben die schilferig, overgevoelig of geïrriteerd is.

 Silky Organic Recovery Box review

Deze producten vind je in de Medical Affected Skin Silky Organic Recover Box:

SILK+: Milde ultrazachte 3 in 1 reiniging – 50ml

De SILK+ is een hele zachte reinigingsmelk, lotion met pH hersteller en oogmake-up remover in één. Het verwijdert talg en vuil, dus ook erg fijn wanneer je geen make-up draagt. Ik gebruik hem zelf ook heel graag, zowel in de ochtend als de avond omdat ‘ie heel mild is.

Milde ultrazachte 3 in 1 reiniging

RECOVER+ Sensitive Repairing Cream – 15ml

Na het reinigen van je gezicht kun je de RECOVER+ Sensitive Repairing Cream gebruiken. Deze dag- en nachtcreme is super zacht en kalmeert de extreem gevoelige- en probleemhuid. Je merkt direct dat hij je huid voedt, herstelt en hydrateert. Ook wanneer je last hebt van jeuk of gevoeligheid geeft ‘ie direct verlichting.

RECOVER+ Sensitive Repairing Cream
ik skin perfection RECOVER+ Sensitive Repairing Cream review

DE-ITCHY+ MEDICAL SKIN OIL – 15ml

Heeft jouw huid nog meer voeding nodig? Dan bevat de box daarvoor de DE-ITCHY+ MEDICAL SKIN OIL. Deze olie kun je gebruiken op je gezicht of hoofdhuid en is ook heerlijk voor de rest van je lichaam. Eigenlijk voor alle plekjes die nóg meer liefde kunnen gebruiken. De olie bevat namelijk veel antioxidanten en vitamines wat het herstellend vermogen ondersteunt.

DE-ITCHY+ MEDICAL SKIN OIL ik skin perfection review

LIP+

Tot slot wil ik je in deze Ik Skin Perfection Silky Organic Recovery Box review ook nog de LIP+ laten zien. Deze lippenbalsem is 100% vegan en herstelt zelfs de meest droge en schrale lippen.

Ik Skin Perfection Silky Organic Recovery Box review

Beauty Product of the Year 2019

Wat mij betreft is de Silky Organic Recover Box een prachtig cadeau voor vrouwen (en mannen!) van wie hun huid is beschadigd door chemo, bestraling of intensieve medicatie. Het verbaast me dan ook niet dat deze box is uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019. Dit is dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken.

Ik hoop oprecht dat Ik Skin Perfection veel mensen blij kan maken met deze producten. Helaas heb ik bij onder andere mijn lieve papa die inmiddels overleden is gezien wat deze behandelingen met iemand kunnen doen. En natuurlijk is beter worden het aller belangrijkste en doet uiterlijk er niet toe. Maar nare bijwerkingen op de huid herstellen en iemand even weer zichzelf laten voelen is een missie die ik van harte ondersteun!

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 29 oktober 2021 / 08:23

    Wat een fijne box, vooral benieuwd naar de Lip+