Ik wens je hele fijne feestdagen!

kerst 2021

MERRY CHRISTMAS! Vanavond is het Kerstavond en dat wil ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Waar ik normaal gesproken de dagen aftel en je talloze prachtige kerstoutfits, make-up looks en cadeau’s laat zien was dat de afgelopen weken anders…

In de kerststemming

Herkennen jullie dat? Dat de Kerstsfeer er nog niet helemaal in zat? De lockdown waar we sinds een week weer in zitten maar ook alle corona maatregelen ervoor hebben er voor gezorgd dat ik iets minder in de kerstsferen was. Geen kerstmarkten, andere leuke uitjes die ik had gepland en de basisscholen die sloten zorgden er toch even voor dat ik mijn hoofd ergens anders naar had staan. En ineens pats boem is daar Kerst 2021!

Hoewel ik graag had gezien dat de wereld om ons heen er momenteel anders uit zag, besef ik me ook juist in deze periode wat ik wel allemaal heb. Fijn samen zijn met mijn gezin, extra tijd en aandacht besteden aan de mensen die je écht lief hebt. En dat alle afspraken deze week uitvielen was ook best lekker. Rust.

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2022!

Ik wens jou dan ook hele fijne Kerstdagen met iedereen die je lief hebt, geniet van elkaar en bedankt dat je afgelopen jaar mijn blogs heb gelezen. Aankomende week kijk ik trouwens traditiegetrouw naar de beste blogs van het afgelopen jaar, vertel ik je over de ALLER fijnste producten die ik in 2021 heb ontdekt en blik ik terug met een persoonlijke blog over het afgelopen jaar. Zie ik je dan weer terug?

Veel liefs X

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.