Ik wens jullie een heel fijn 2019!

Ik wens jullie een heel fijn 2019!

Happy New Year! Ik wil jullie vandaag graag het allerbeste voor 2019 wensen. Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Lekker veel oliebollen gegeten, champagne gedronken en naar het vuurwerk gekeken?

De beste wensen voor het nieuwe jaar

Dit jaar hadden Jarno en ik familie uitgenodigd om de jaarwisseling bij ons te vieren. Lekker makkelijk want daardoor hoefden we niet met Tess op sleeptouw en dat maakte het tot een hele relaxte avond. Uiteindelijk werd het natuurlijk weer veel te laat en was de nieuwjaarsborrel van gistermiddag véél te gezellig waardoor ik nu nog steeds het gevoel heb dat ik bij moet komen van een mega knalfeest.

Vandaag werk ik een paar uurtjes, morgen staat er een nieuwjaarsontbijt op m’n werk op de planning en dan begint volgende week maandag het ‘echte’ leven weer. De maand januari vind ik altijd een beetje somber omdat de gezellige dagen van december voorbij zijn en de zomervakantie nog mijlenver weg lijkt. Hebben jullie daar ook last van?

Daar moet ik misschien ook niet te lang bij stil staan. Een nieuwe ronde, nieuwe kansen dus ik wil jullie het allerbeste wensen voor 2019 en ik hoop je hier nog vaak te zien.

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. ByChristiana
  2 januari 2019 / 06:35

  Voor jullie ook alle goeds gewenst voor het nieuwe jaar! Herkenbaar; januari is altijd een beetje een vreemde maand. Je wordt opeens zo ruw weggetrokken uit al het feestgedruis haha. Gelukkig heb ik leuke dingen op de plannen staan en zo wordt deze maand wel wat draaglijker;-)

 2. 2 januari 2019 / 07:04

  Maak er een geweldig 2019 van!

  Ik vind januari echt de saaiste en meest grijze maand van het jaar. De maand waarin de winter dan net te lang begint te duren.

 3. 2 januari 2019 / 10:24

  Een heel gelukkig nieuwjaar voor jou en jouw gezin! Ik moet ook best even wennen om weer aan de slag te gaan. Aan de ene kant gooi ik de Kerstboom nu het liefst de deur uit en zet ik het huis vol met tulpen en andere voorjaarsbloemen, maar aan de andere kant wil ik nog even vast houden aan de gezelligheid van de kerstdagen. Wat zomervakantie betreft, dit lijkt nog mijlenver maar ga ik wel al deze week mee aan de slag (moet ook wel omdat mijn dochter leerplichtig is en we dus helaas in het hoogseizoen moeten gaan). En dat betekent ook weer voorpret en uitzien naar de zomervakantie.. en daar kan ik me wel al op verheugen. Leuk dat jullie morgen een nieuwjaarsontbijt (volgens mij werk je wel bij een heel gezellig bedrijf) hebben op het werk en succes met het weer in het werkritme komen. Liefs

 4. 2 januari 2019 / 11:36

  Natuurlijk en nogmaals de beste wensen! Gezellig zo met de hele familie oud en nieuw vieren. Wij hebben naar de eindejaarsconference gekeken en ik heb nauwelijks wat gegeten . Wat soep en 1 oliebol.. normaal lust ik er wel pap van! Ik las ook net je vorige artikel over 2018 en zo waar, het leven is te kort om het aan je voorbij te lsten gaan en ieder jaar neem ik het mij voor om meer leuke dingen te gaan doen zoals teizen. Ik hoop niet dat mijn start van 2019 een stempel drukt op de rest van het jaar. Januari vind ik ook zo een gruwel maand, kijk al uit naar de lente!

 5. Annemiek
  2 januari 2019 / 15:52

  Ik vind dat wel een beetje negatief eerlijk gezegd. Dat zou betekenen dat meer dan de helft van het jaar saai is. Als alleen de zomer en kerst leuk zijn. Ik vind de feestdagen en de tijd er net voor erg gezellig en ik hou van de lampjes en versieringen en van de feestelijke kleding maar op een gegeven moment vind ik het ook wel weer goed. Het is even wennen als de boom en lampjes net weg zijn maar gewoon is ook wel weer heel relaxed! En er zijn altijd toch wel leuke dingen? Je kunt je huis altijd gezellig maken of leuke films kijken of gezellig eten. Of je heerlijk op te tutten of juist lekker comfortabel kleden.

  • 2 januari 2019 / 20:05

   Dat zegt ze toch helemaal niet? Ze zegt alleen dat januari een sombere maand is. Nou, dat vind ik ook zeker. En na Kerst mag het van mij ook direct zomer worden, want Kerst en zomer zijn voor mij de hoogtepunten van een jaar. Betekent niet dat ik me niet kan vermaken de rest van het jaar hoor!

 6. 2 januari 2019 / 17:26

  Vanuit Gemert ook de beste wensen en ik hoop je snel weer te zien!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.