Fijne Kerstdagen!

Fijne Kerstdagen!

Fijne Kerstdagen en veel geluk, gezondheid en liefde in het nieuwe jaar!

Fijne dagen met iedereen die je lief is

Als er één periode in het jaar is waarin ik mijn gezin, familie en vrienden nóg meer waardeer dan anders dan is het wel tijdens de feestdagen. Dat betekent dat ik graag veel tijd met ze doorbreng, leuke dingen wil doen met Tess en vooral ook geniet van mijn vakantie. Daarom verscheen er afgelopen zondag dan ook even geen nieuwe blogpost, ik was te druk met relaxen en dat beviel stiekem best wel goed haha.

Ik wil vandaag ook niet te veel tijd van jou vragen met een uitgebreide blogpost. Wat ik wel wil doen is je fijne dagen wensen en je bedanken voor je bezoekjes aan mijn blog het afgelopen jaar.

Terugblikken op 2018

Aankomende week kijk ik trouwens traditiegetrouw naar de beste blogs van het afgelopen jaar, vertel ik je over de ALLER fijnste producten die ik in 2018 heb ontdekt en blik ik terug met een persoonlijke blog over het afgelopen jaar. Zie ik je dan weer terug?

Merry Christmas and happy new year concept

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. 25 december 2018 / 08:04

  Fijne dagen en geniet optimaal van je gezin en familie

 2. 25 december 2018 / 20:20

  Hele fijne Kerstdagen, geniet er lekker van. Ik zie alvast uit naar je aankomende artikelen!

 3. ByChristiana
  26 december 2018 / 08:31

  Merry XMAS! Ah leuk, een artikel met de beste blogs van het afgelopen jaar, die van mij staat ook al ingepland. Stiekem vind ik dat altijd een van de leukste artikelen om te schrijven;-)