The Incredible face mask

the Incredible face mask

Heb jij wel eens van zwarte black-head maskers gehoord? Dit soort maskers zijn mega populair en ik hoor er veel goede verhalen over! De zwarte smeersels zuigen je poriën als het ware leeg en zijn zo super effectief tegen puistjes, mee-eters en grote poriën. De afgelopen weken heb ik zo’n masker voor jullie getest; namelijk the the Incredible face mask van MayBeauty. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.
the Incredible face mask

The Incredible face mask

Het ongelooflijke gezichtsmasker is speciaal ontwikkeld om mee-eters en dode huidcellen binnen een paar minuten binnen een paar minuten te verwijderen. Daarnaast verwijdert het olie en schijnt het acne te voorkomen.
the Incredible face mask

De maskers zijn stuk voor stuk verpakt. Erg hygiënisch en je hebt genoeg aan één zakje per keer voor je hele gezicht. Ik ontving het Incredible face mask van MayBeauty waar je zelf kunt bepalen hoeveel zakjes je koopt. Voor €39 ontvang je bijvoorbeeld 12 maskertjes én een kwast om het masker aan te brengen. Die heb je trouwens ook wel echt nodig want het masker met je handen aanbrengen is niet heel handig. Meer of minder maskers kopen kan natuurlijk ook, maar het minimum dat je moet bestellen is 8.
Helaas ben ik daarvoor niet de ideale proefpersoon want sinds de eerste weken van mijn zwangerschap voorbij zijn heb ik gelukkig weer een zuivere huid

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik water als belangrijkste ingrediënt en verder valt gelijk de Polyvinyl Alcohol en gewone Alcohol me op. Dat zie je vaak in dit soort producten omdat het werkt als kleef- en verdikkingsstof. Verder zit er carbomeer, glycerine en Triethanolamine in. Dit laatste is een ingrediënt waar nogal wat discussie over is omdat het allergische reacties kan veroorzaken en het schijnt ammonia te bevatten. Aan het einde van de korte ingrediëntenlijst zie ik nog Diazolidinyl urea (een conserveringsmiddel), Algin (diepzeemodder), en Iodopropynyl Butylcarbamate (ook weer een conserveermiddel) staan.
the Incredible face mask

Dit masker is dan ook niet gemaakt om je huid te verzorgen maar om je huid diep te reinigen. Je brengt het masker aan met de bijgeleverde kwast, laat het dan 30 tot 45 minuten drogen, waarna je het masker er weer af trekt. Mijn tip hierbij? Zorg dat het masker goed droog is voor je het eraf haalt! Als het masker helemaal droog is trek je het er super simpel af, anders écht niet. Omdat ik nauwelijks last heb van onzuiverheden en mijn huid sinds de zwangerschap nogal droog is heb ik ervoor gekozen om het masker alleen op mijn neus aan te brengen. Dat werkt prima voor dames die alleen last hebben van een wat vettere neus of t-zone.
the Incredible face mask
Hoewel het masker zelf er niet heel smakelijk uit ziet, ruikt het wel heerlijk!
the Incredible face mask

En misschien nog wel onsmakelijker, zo ziet het masker er dus uit als je het er na 45 minuutjes eraf haalt… Sorry 😉
the Incredible face mask

BeautyOpinie

Als ik eerlijk ben, ben ik niet de ideale proefpersoon om the Incredible face mask te testen. Ik heb geen onzuivere huid, in tegendeel zelfs. Sinds ik zwanger ben is mijn huid soms zo droog dat ik dit masker liever niet op mijn hele gezicht aanbreng. Daarom heb ik vriendlief gevraagd om dit masker ook eens op zijn T-zone (met grove poriën) te gebruiken. En inderdaad; dit masker zuigt echt als het ware je poriën leeg! Het ziet er misschien niet heel smakelijk uit maar het masker ruikt lekker en het werkt. Voor mijn werkt het in elk geval goed op mijn neus en/of t-zone! Wil je het zelf eens proberen? Als je via deze link bestelt, krijg je 30% korting.
the Incredible face mask
Gebruik jij wel eens zwarte black-head maskers?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. Babs
  26 juni 2016 / 09:18

  Het ziet er…ehm.. heel apart uit, hahaha… Heel goed juist dat je alles laat zien.
  Jouw huid ziet er wel heel goed uit, geen blackhead te zien! En nauwelijks waarneembare poriën.. als ik zo zou inzoomen lijkt het wel een mars landschap!
  Best vreemd dat die maskers zwart van kleur zijn, als ze wit zouden zijn zou je de “mee-eters” beter kunnen spotten achteraf. Maar zoiets kan ik zeker wel gebruiken, ik heb er genoeg! 🙂

  • Natascha
   Auteur
   26 juni 2016 / 18:55

   Dank je wel Babs! Inderdaad, daarom zei ik al dat ik niet de juiste proefpersoon ben. Het zwarte maskertje van mijn vriend zag er heul anders uit hihi vol met witte kleine rupsjes. En ja, dat is veel te veel informatie hahaha

 2. 26 juni 2016 / 10:57

  Leuk, ik heb het pore mask getest 🙂 mijn review komt morgen online.

  • Natascha
   Auteur
   26 juni 2016 / 18:54

   Daar ben ik ook heel benieuwd naar! Ik houd jouw blog morgen in elk geval in de gaten 🙂

 3. 26 juni 2016 / 11:35

  Haha, geinig dat jouw vriend het masker heeft getest. Ennuh, waarom heb je daar geen foto van gemaakt?! 😉 Tof dat dit masker ook echt zijn beloftes nakomt.

  • Natascha
   Auteur
   26 juni 2016 / 18:53

   Weet je dat daar zelf videomateriaal van is? hahaha ik durfde het alleen niet te plaatsen 😉

 4. 26 juni 2016 / 11:37

  Hey Natascha,

  Dit lijkt me wel een zeer fijne masker. Ik kan het wel goed gebruiken denk ik 🙂 . Het ziet er inderdaad een beetje apart uit, maar wel fijn dat het goed werkt.

  Misschien toch maar eens gaan uitproberen!

  Liefs!

 5. Lonneke
  27 juni 2016 / 06:15

  Eerlijk dit zou eigenlijk echt iets voor mijn vriend zijn hoe raar het ook klinkt, hij heeft een hele onzuivere huid en mee- eters. Zelf heb ik daar geen last van gelukkig.

  • Natascha
   Auteur
   27 juni 2016 / 14:31

   Dat klinkt helemaal niet raar hoor Lonneke, hier wil vriendlief het masker ook vaker gaan gebruiken 🙂

 6. 27 juni 2016 / 06:38

  Ikzelf heb er niet zo heel veel last van. Ik denk ook niet dat ik het geduld ervoor heb om het zolang te laten zitten. Misschien wel in de toekomst voor mijn 2 dochters, die gaan de puberleeftijd bereiken en die willen natuurlijk het liefst geen enkel meeëter!

  • Natascha
   Auteur
   27 juni 2016 / 14:30

   Je moet er inderdaad wel even voor uittrekken ja. Gewoon even lekker bij op bed gaan liggen en relaxen 😉

  • Natascha
   Auteur
   27 juni 2016 / 14:29

   hahaha het eraf halen van het masker is ook heerlijk 😉

 7. Kirsty
  27 juni 2016 / 12:33

  Dit klinkt wel goed! Ik gebruik met name bij mijn neus wel graag producten tegen mee-eters en grove poriën, omdat ik daar wel last van heb.

  • Natascha
   Auteur
   27 juni 2016 / 14:29

   Daar kan je het dan ook harstikke goed voor gebruiken!