Inspiratie | Drie outfits voor het voorjaar

Inspiratie | Drie outfits voor het voorjaar

Stiekem ben ik de weken al aan het aftellen tot het voorjaar, jullie ook? Het lentezonnetje, langere dagen, de natuur die ontwaakt én natuurlijk de nieuwe lente collecties! In deze blogpost deel ik wat inspiratie met je aan de hand van een aantal items die ik voor je uitzocht bij Topsy fashion.

Nieuw seizoen, een nieuwe garderobe?

Natuurlijk hoef je niet elk voorjaar je garderobe compleet om te gooien, dat doe ik ook niet. Maar waar ik me wel op verheug zijn de nieuwe kleuren in de kledingcollecties: lichter en vrolijker. Dit voorjaar zie je veel helder geel, oranje-geel, roestbruin, lila, frans blauw, blauw groen, fuchsia en mint. En een aantal van die kleuren wil ik absoluut toevoegen aan mijn garderobe.

Voor deze blogpost zocht ik een aantal toffe items uit bij Topsy Fashion, een leuke winkel uit Volendam waar ik graag online shop. Ze verkopen er namelijk veel van mijn favoriete merken zoals Studio Anneloes, Lofty Manner en  Summum Woman dameskleding. Van die merken heb ik dan ook een paar toffe items voor je op een rij gezet:

Drie outfits, talloze looks

Dé kleur die ik aankomend voorjaar aan mijn garderobe wil toevoegen: Frans blauw. Deze kleur vind ik zo waanzinnig mooi en staat volgens mij iedereen. Op een faux leren rok bzoals deze van Studio Anneloes bijvoorbeeld, in combinatie met een stoer denim jack. Deze van Summum vind ik fantastisch. Classy met een stoere twist.

Lofty Manner is ook een merk dat mijn hartje gestolen heeft. Dit seizoen hebben ze super veel leuke rokjes en jurken. Gecombineerd met een simpele zwart top van het merk en je zit altijd goed.

Op mijn wishlist staan dit jaar meerdere items van Studio Anneloes omdat de kleding van dit merk fantastisch fijn zit, ideaal om te dragen nu we thuis moeten werken. Dit voorjaar is red wine één van de trendkleuren en die vind ik prachtig. Mijn favoriete broek ‘Franka’ wil ik graag nog in deze kleur. Gecombineerd met een blouse in dezelfde teint heb je comfortabele jumpsuit. Of met een witte blouse, daarmee zit je altijd goed. Elk seizoen!

Dit artikel is ontstaan vanuit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 21 januari 2021 / 08:06

    Toffe items die je allemaal kan gaan combineren maar toch telkens voor een totaal andere look zorgen, leuk!! Ik ben helemaal fan van de faux lederen rok en het felblauwe truitje.