Help! Ik heb last van Instagram issues

Help! Ik heb last van Instagram issues

Lieve meiden, vertel me toch eens. Hoe doen jullie dat toch?! Ik zie ontzettend veel prachtige Instagram feeds en mooie en vooral grappige Instagram stories voorbij komen. En dat is voor mij nogal een dingetje, want ik heb geloof ik last van Instagram issues. Help?!

Druk bezig met andere dingen

Ik was een paar jaar geleden behoorlijk actief op social media maar merk dat ik het de laatste tijd best lastig vind. Ik werk vier dagen in de week, steek enorm veel tijd en energie in mijn blog en huppel de overige uurtjes met de liefste baby ever rond. En ohja, tussendoor heb ik ook nog een sociaal leven hihi. Niets bijzonders zou je zeggen want druk hebben we het allemaal. Hoe krijgen jullie het voor elkaar om online ook zo actief te zijn? Tell me, want ik bak er niets van.

Het probleem is niet eens dat ik niet weet hoe het moet. Ik werk in de marketing- en communicatiebranche dus ik weet wel zo’n beetje hoe het werkt. Sterker nog; ik vertel anderen graag hoe ze het moeten aanpakken hihi. Alleen het zelf ook doen? Ho maar!

Instagram issues

Net zoals wanneer iemand zich voorneemt om minder te eten, meer te sporten of te stoppen met roken, neem ik me elke week voor om actiever te zijn op Instagram. Vorige week zondag bijvoorbeeld was ik de hele dag bezig met het op de foto zetten van producten voor BeautyOpinie. Dat leek me nu echt een leuk filmpje voor Insta. Maar nadat ik alles had opgeruimd bedacht ik ineens: OEPS, vergeten!
Instagram issues
En zo gaat het dus vrijwel altijd. Ik VERGEET gewoon foto’s te maken, laat staan dat ik foto’s ook nog eens maak met mijn digitale camera, verzend naar mijn iPhone en ze vervolgens met een speciale app bewerk en inplan. Het is niet dat ik het niet wil hoor maar wanneer?! Ik kan kwijlend kijken naar prachtige Instagram feeds. Mooie witte, bijpassende foto’s die er geweldig uit zien. Hoe doen jullie dit meiden!!!???

Volg je mij al?

Ik post zodra er een nieuwe blogpost online staat altijd een nieuwe foto. Een mooie feed? Mwah, dat valt mee maar consequent is ‘ie tegenwoordig wel! Geen duizenden volgers en ik doe maar gewoon m’n ding. Ben je toch nieuwsgierig en lijkt het je leuk om me, ondanks mijn Instagram issues, te volgen? Neem dan zeker een kijkje op mijn account, dat vind ik super leuk! En misschien kun je me met jouw account inspireren?

Hoe houd jij je Instagram account bij? Volg je mij al op Instagram?

Volg:
Share:

24 Reacties

 1. 5 maart 2017 / 07:11

  Ik volg je al! Zelf vergeet ik het de laatste weken ook wel eens een dag. Achja, niet zo erg toch? Het is jouw social tenslotte en jouw eigen regels

 2. 5 maart 2017 / 07:18

  Herkenbaar! Ik heb ook niet elke dag ”instagram worthy” fotos. Op dagen dat ik dat wel heb, maak ik er gewoon meerdere en die plaats ik dan door de week heen. Ik heb ook geen zin om elke dag een flatlay te maken van wat ik aan heb oid haha. Aint nobody got time for that!

 3. 5 maart 2017 / 07:39

  Ik post niet eens elke dag op instagram. Misschien moet ik dat eens gaan doen zodat ik wat meer volgers krijg

 4. Hennie
  5 maart 2017 / 08:15

  Ik denk dat het vooral een kwestie is van jezelf niets opleggen. En het moet ook een beetje echt blijven. Dus gewoon doen waar je jezelf lekker bij voelt. De rest volgt dan vanzelf. Of niet. Maar dat is hun gemis. 🙂

 5. 5 maart 2017 / 11:14

  Ik heb ook Instagram issues haha, ik krijg het niet voor elkaar om een feed te creëren waar ik echt 100% tevreden mee ben. Uiteindelijk wordt het toch niet echt één geheel ofzo hihi. Maar anderzijds wil ik ook gewoon kunnen delen wat ik wil 🙂 Het moet wel leuk blijven natuurlijk! Oh, en natuurlijk volg ik je.

 6. Manon
  5 maart 2017 / 11:48

  IK heb ook issues hoor. Ik heb al 2 keer alles verwijdert omdat ik er niet tevreden over ben, maarja sommige zijn gewoon geblessed met een ideale instagram feed

  • Natascha
   Auteur
   5 maart 2017 / 18:51

   haha ik weet het Manon, terwijl ik jouw feed zo mooi vind!

 7. 5 maart 2017 / 15:41

  Ik volg je op IG hoor, zelf probeer ik elke dag een foto online te zetten en in het weekend soms 2 ofzo maar ik vergeet het ook wel eens en ik heb zeker geen ‘mooie’ feed het is bij mij gewoon net wat ik leuk vind dus een bij elkaar geraapt zooitje 🙂 ik houd er wel van voor mij hoeft een perfecte feed niet gewoon leuk laten zien wat je leuk vind.

  • Natascha
   Auteur
   5 maart 2017 / 18:51

   Ik post ook vaak in het weekend wat meer! Dat krijg je als je naast je blog nog fulltime werkt he 😉

 8. 5 maart 2017 / 18:17

  Ik volg je ook en vind je account er mooi uitzien. Soms wil ik ook dat alle foto’s ongeacht het onderwerp met elkaar matchen. Maar dat is onmogelijk bij wat ik deel. En ik neem er genoegen mee. Een foto dat mijn prinsesje het afgelopen weekend in het ziekenhuis heeft doorgebracht kan ik echt niet mooier maken om bij de rest te laten passen.

  • Natascha
   Auteur
   5 maart 2017 / 18:50

   Serieus, heeft je arme meisje in het ziekenhuis gelegen :(? Hoe gaat het nu met haar?

 9. 5 maart 2017 / 18:25

  Ach, ik volg je met plezier hoor! Ik word juist super moe van die witte foto’s en flatlays allemaal.. zo onrealistisch! Mijn eigen feed is een grote, niet bij elkaar passende chaos en ik vind het helemaal prima, haha!

  • Natascha
   Auteur
   5 maart 2017 / 18:49

   Ahhh dat is lief Iris 🙂 Ik volg jou ook zo graag.

 10. 5 maart 2017 / 18:55

  Ik ben ook lang zoekende geweest wat betreft Instagram. Correctie! Ik ben nog steeds stiekem een beetje zoekende 😉 Voorheen maakte ik speciaal foto’s voor Instagram, maar dat ging ten koste van mijn blog (dan doel ik op het schrijven, foto’s maken, etc.). Ik was dus de balans kwijt in de energie die ik in mijn blog en Instagram stak. Nu maak ik nog maar zelden foto’s speciaal voor Instagram.

  Ongeveer twee weken geleden heb ik besloten om iedere dag één foto te plaatsen in plaats van twee, drie of vier. Op werkdagen doe ik dat ‘s ochtends wanneer ik aan mijn ontbijt zit. In de weekenden meestal een moment in de ochtend. Toevallig heb ik vandaag twee foto’s geplaatst, maar dat is een uitzondering.

  Ik plaats veelal een foto die betrekking heeft op een blogpost. In mijn privéleven maak ik ook geregeld foto’s die ik soms pas in een later stadium plaats. Toen ik laatst in Amsterdam was (bij het event :-)) heb ik een aantal foto’s bij de winkel Lush gemaakt. Deze verspreid ik over een aantal weken met een ‘kletspraatje’ erbij.

  Afgelopen week had ik vakantie en was ik vrijwel iedere dag ontzettend veel op Instagram te vinden (dat noemen ze een verslaving, toch?!;-)). Morgen begint mijn werkende leventje weer en heb ik er geen tijd voor / gun ik mezelf er geen tijd voor. Ik heb dan andere (belangrijkere) zaken aan mijn hoofd. Mijn werk gaat namelijk boven mijn blog, Instagram, etc..

  Ik zie accounts voorbijkomen met zulke mooie feeds, maar daar is volgens mij zo enorm over nagedacht en/of veel tijd/energie ingestoken. Dat lukt me simpelweg niet. Dus, die hoop heb ik opgegeven 😉

  Succes met je account, meid! Ik volg deze in ieder geval met ontzettend veel plezier 🙂 Liefs!

  • Natascha
   Auteur
   5 maart 2017 / 19:01

   Wat ben je toch een lieverd!! Fijn dat ik niet de enige ben die de hoop heeft opgegeven op zo’n feed hihi. Aan de andere kant, dat hoeft ook helemaal niet! Ik vind jouw account juist ook altijd erg leuk en zo lekker ‘jou!’

 11. 6 maart 2017 / 07:40

  Ik post gewoon wat ik leuk vind, spontane foto’s enzovoort. Ga er niet speciaal 1 thema/look van maken 🙂 x

 12. 6 maart 2017 / 10:56

  Ik ben je gelijk gaan volgen en ik vind je foto’s hartstikke leuk! Ik vind het echt heel saai als mensen allemaal van die perfecte, witte foto’s hebben (die ze dan het liefst compleet overbelichten). Ik houd veel meer van spontanere, kleurrijke foto’s. Ik weet niet zo goed hoe ik dat doe eigenlijk, maar ik vind gelukkig wel dat mijn foto’s bij elkaar passen! Hopelijk vinden mensen mijn foto’s mooi, dat is eigenlijk het enige wat ik wil. Malou x

  • Natascha
   Auteur
   7 maart 2017 / 19:50

   Wat lief van je Malou! Ik merk dat ik het ook steeds saaier ga vinden haha en het gewoon lekker op mijn manier doe!

 13. 6 maart 2017 / 12:53

  Soms vergeet ik het ook haha dan zegt mijn vriend nog “Oh je hebt al zolang niets meer gepost, moet je dat niet doen?” te grappig. Maar ik heb zeker geen perfecte feed, en dat wil ik ook niet.

  • Natascha
   Auteur
   7 maart 2017 / 19:50

   Ik vind jouw feed dus juist harstikke mooi, en vooral leuk om te volgen!

 14. Babs
  6 maart 2017 / 17:05

  Ik rommel ook maar wat aan. Die cleane foto’s maken lukt mij ook niet, dus dat heb ik alweer opgegeven. En iets leuk neerleggen lukt mij ook niet. Laatst heb ik mijn afbeelding niet vierkant gemaakt, en eerlijk gezegd heb ik daar ook geen zin meer in. (behalve als je dan plots een hoofd niet meer ziet om de een of andere reden)
  Ik denk dat over een tijdje al dat witte weer uit de mode is, en dan gaat het om kleur. Zal je altijd zien.
  Ik vergeet het ook vaak, meestal doe ik onderweg wat op Instagram. (ik rij zelf dan niet natuurlijk)
  Ach, ik zal het eerlijk zeggen… het is dat het bij het bloggen hoort, anders hoeft het ook niet van mij. Het leuke vind ik om gekke filters te gebruiken en de interactie gaat een stuk sneller dan op bijvoorbeeld Facebook.
  Maar dat is het enige eigenlijk.
  Ik volg mensen omdat ik ze aardig vind, niet omdat ze zulke mooie foto’s maken.
  Gebruik lekker die tijd, want er gaat zoveel tijd inzitten eigenlijk, voor de lieve Tess. Don’t worry!
  xxx

  • Natascha
   Auteur
   7 maart 2017 / 19:49

   Ja daar heb je helemaal gelijk in Babs! En dat is ook zo veel belangrijker.

 15. Yvonne
  6 maart 2017 / 18:31

  Met werk en alles daar omheen denk ik vaak pas in het weekend aan Instagram maar heel eerlijk de rest is belangrijker en heb me er bij neergelegd.

 16. Lonneke
  11 mei 2017 / 07:16

  Nou zo te lezen ben je echt niet de enige met dit probleem en ook ik heb hetzelfde. Aan de ene kant wil ik dat mijn fee mooi bij elkaar staat maar daardoor plaatst ik niet altijd wat ik wil, en dat is nou ook niet wat ik wil.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.