Instagram winactie week

Instagram winactie week

Met nog nog 11 nachtjes slapen is het aftellen geblazen tot kerst. En speciaal daarom wilde ik eens wat leuks terug doen voor jullie. Vanaf vandaag heb ik de hele week, elke dag, een super leuke giveaway!

Kerst betekent geven

Kerstmis, ik kijk er het hele jaar naar uit. Gezelligheid, samenzijn en warmte. Dit jaar is het natuurlijk nét even wat anders en daarom leek het me leuk om vanaf vandaag elke dag een gaaf cadeau weg te geven. Om je toch een beetje extra kerstgevoel mee te geven.

Een prachtige oogschaduwpalette van Urban Decay bijvoorbeeld, een compleet huidverzorgingspakket voor kinderen, fijne producten van The Body Shop en nog meer!

Winactie urban decay

Het enige wat je hier nu voor hoeft te doen is mijn Instagram account volgen. Daar vertel ik je er namelijk meer over. So stay tuned want vanavond geef ik dit luxe Urban Decay palette weg. Alvast Merry X-mas!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 14 december 2020 / 22:12

    OMG, deze vind ik super mooi , lief dat je ’em weggeeft! Ik ga zeker m’n kans wagen. UD is een van mijn favoriete merken.