Instagram winactie | Win één van de Bronz’ Express drops

Instagram winactie

Vandaag heb ik iets leuks voor je! Ik geef namelijk twee flesjes zelf bruinende druppels weg die ik zelf ook grade Bronz’Express Magic Radiance drops. Ik meng graag een paar van deze druppels zelfbruiner met mijn dagcrème. Deze geven namelijk een heel subtiele bruine teint, het hele jaar door, zonder dat je daarvoor de zon in hoeft.ag gebruik. Om te mengen met je favo dagcrème of bodylotion, handig.

Nazomeren met iets leuks

September is aangebroken en daarmee komt ook langzaam het einde van de zomer in zicht. Dat leek me het ideale moment om je te verassen met een zomerse winactie. Mét producten die ik zelf ook gebruik.

Als je mij wat langer volgt, heb je ze misschien wel eens voorbij zien komen: de Bronz’Express Magic Radiance drops. Ik meng graag een paar van deze druppels zelfbruiner met mijn dagcrème. Deze geven namelijk een heel subtiele bruine teint, het hele jaar door, zonder dat je daarvoor de zon in hoeft.Winactie Bronze express

Winactie Bronz’ Express Magic Radiance Drops

Ik vind het dan ook heel leuk dat ik maar liefst twee mensen blij mag maken met deze Bronz’ Express Magic Radiance Drops. Zo kun je zelf ervaren wat jij ervan vindt en met een kleurtje het najaar in.Winactie Bronz’ Express Magic Radiance Drops

Wat moet je daarvoor doen?

Vanaf vandaag staat er op mijn Instagram account een foto waarin ik je alles vertel over de winactie:

Meedoen kan tot en met 23 september, daarna krijgt de winnaar (die alle stappen ook echt doorlopen heeft) via een DM van mij bericht. Good luck!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 3 september 2019 / 08:51

    Mooie winactie! Omdat ik nog vloeibare bronzer van Dr. Hauschka heb en die eerst wil opmaken, gun ik deze prijs aan iemand anders.

  2. 4 september 2019 / 20:33

    Ik heb dit item ook ontvangen om weg te geven. Het is echt een leuk product en werkt onwijs goed! Daar kwam ik achter toen ik voor de foto één been had ingesmeerd om het verschil te zien. Je scrubt het niet zomaar weg 😉