Zomertip! | Intimacy Capri Eau de Parfum

ervaringen Intimacy Capri Eau de Parfum

Stel je voor, een geur die je in een oogwenk meevoert naar het zorgeloze leven op een eiland waar de zon altijd schijnt. Warm, en tegelijkertijd fris. Dat gevoel, elke ochtend als je je parfum opspuit. Gewoon thuis.

Intimacy Capri Eau de Parfum review

De tekst hierboven is de officiële beschrijving van het Intimacy Capri Eau de Parfum en is PRECIES wat ik voelde toen ik deze geur voor het eerst rook. Ik schrijf niet vaak een blogpost over een parfum maar dit is er een om te onthouden. Één van mijn favoriete zomergeuren!

Intimacy Capri Eau de Parfum ervaringen

Zomer in een flesje

Dat is het Intimacy Capri Eau de Parfum. De topnoten van deze geur bestaan uit neroli, davana, petitgrain en bergamot. De hartnoten worden gevormd door heliotrope, tubéreuse, jasmine en de basisnoten zijn benzoin, tonka bean, patchouli en musk.

Dat maakt deze geur warm, elegant en op en top vrouwelijk. Absoluut geen overheersende geur, maar wel één die lang blijft hangen. Hij blijft me ook boeien gedurende de dag, ik blijf gewoon aan mijn pols ruiken. Volgens mij maak je niet alleen mij er blij mee maar veel meer vrouwen. Alleen deze zomer dan, want het Intimacy Capri eau de parfum is een limited edition, speciaal voor dit jaar.

review Intimacy Capri Eau de Parfum

De flacon ziet er net zo zomers uit als de geur ruikt. De fles is omhuld met riet. En zie je het ombré effect? Het lijkt wel een coctail! Dat maakt dat deze geur niet misstaat tussen de duurdere geuren die in mijn slaapkamer staan. Met als verschil dat Intamacy Capri wat goedkoper is dan de meeste geuren die ik draag. Je koopt ‘m namelijk bij Ici Paris XL voor €49,95.

Ik ben in elk geval groot fan, het is één van mijn favoriete geurontdekkingen van 2020.

Intimacy Capri Eau de Parfum review

Wat is jouw favoriete geur van deze zomer?

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

  1. 27 juni 2020 / 06:25

    Leuk om jouw enthousiaste review te lezen, nu ben ik natuurlijk wel heel erg benieuwd naar de geur! Ik moet zeggen dat ik weinig parfum draag in de zomer, zeker als ik me helemaal heb ingesmeerd met zonnebrandcreme vind ik het niet prettig om daar overheen dan een parfum te sprayen haha;-)