Is Batiste droogshampoo echt zo fijn?

Is Batiste droogshampoo nu echt zo fijn

Zeg je droogshampoo, dan zeg je Batiste. Het is misschien wel hét populairste merk onder de droogshampoo’s. Maar waarom eigenlijk. Is Batiste droogshampoo nu echt zo fijn? Ik vertel je over mijn ervaringen.

Wat is de beste droogshampoo?

Als er één vraag is die afgelopen jaren vaak in mijn inbox plofte dan is het: ”Wat is de beste droogshampoo?” Één antwoord daarop heb ik niet want ik heb meerdere favoriete merken. Overigens óók een aantal die je absoluut zou moeten skippen maar dat is misschien leuke content voor een andere blog haha.

Het meest bekende merk droogshampoo dat op mijn favorietenlijstje staat is denk ik toch Batiste. Bijna iedereen kent deze populaire spuitbussen wel. Maar is de Batiste droogshampoo nu echt zo fijn of bijzonder?

Wat is de beste droogshampoo

Review Batiste droogshampoo

Momenteel heb ik 3 verschillende spuitbussen met Batiste droogshampoo in mijn badkamer staan. Batiste heeft talloze verschillende soorten, kleuren en geuren in haar assortiment waarvan de nieuwste limited edition, Edgy & romantic tempt, momenteel mijn favoriet is. Naast dat ‘ie mijn haar er schoon uit laat zien, ruiken mijn lokken fantastisch! Een oosterse geur met houtachtige tonen en rozen. Edgy en romantisch, yum!

Batiste Tempt Droogshampoo

Ook fantastisch is de geur van Batiste Wildflower die perfect past bij deze periode van het jaar. En ook deze geeft mijn haren die frisse touch up waardoor ik in no time de deur uit kan als ik geen tijd heb om mijn haren uitgebreid te wassen.

Review Batiste droogshampoo wildflower

Naast dat droogshampoo ideaal is om het wassen van je haren even uit te stellen, gebruik ik het ook om volume in mijn haar te creëren. Dat kan in principe met elke Batiste shampoo maar met de volume editie nóg beter. De Batiste Droogshampoo Heavenly Volume is de ideale oplossing als je extra volume wilt.

review Batiste Droogshampoo Heavenly Volume

Is Batiste droogshampoo nu echt zo fijn?

Ja! Batiste hoort absoluut in mijn lijstje met favoriete droogshampoo’s. Alle droogshampoo’s die ik van dit merk heb gebruikt (en dat zijn er meer dan deze drie!) doen wat ze moeten doen.

Mijn haar ziet er instant fris uit, heeft meer volume, voelt fijn aan en de droogshampoo maakt de aanzet net even wat assiger van kleur. Bovendien is de geur fan-tas-tisch! Dat is wat ik zo fijn vind aan Batiste. Die heerlijke geuren. Niet té aanwezig of zoet maar een fijne, volwassen vleug. Ik ben fan!

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. 3 juli 2020 / 07:16

  Ook zeker mijn favoriet! Ik heb bruin haar en degene met het bruine tintje is daarom echt mijn favoriet. Ik heb al meerdere flessen versleten.

 2. 4 juli 2020 / 06:31

  Ik ben eigenlijk niet zo van de droogshampoos, maar nu ik (alweer) zo’n enthousiaste review lees over Batiste wil ik het toch eens gaan proberen.

 3. 4 juli 2020 / 16:01

  De flessen zien er in ieder geval wel heel mooi uit, maar verder ben ik niet zo’n fan vanwege het witte waasje dat ze geven. Moet er echt een hebben die speciaal is voor Brunettes.

 4. 5 juli 2020 / 09:43

  Ik kan ook niet zonder droogshampoo. Batiste staat hier ook op nummer 1, met soms een kleine uitzondering. Maar dit merk heb in ieder geval standaard in huis.