Is de iPhone 11 pro al je geld waard?

Is de iPhone 11 pro al je geld waard

Weet je nog dat ik een blogpost schreef over die belachelijk dure nieuw iPhone waar ik m’n zinnen op had gezet? Nou, ik heb ‘m dus al een half jaar in huis en ben er nog steeds enorm blij mee! Maar of het nu echt de moeite waard is om je spaarpot op stuk te slaan….

DUUR!

Eind vorig jaar schreef ik een uitgebreid artikel over mijn nieuwe iPhone 11 pro. Misschien kun je het je nog wel herinneren als je mijn blog al wat langer volgt want dat soort artikelen zijn hier schaars. Ik schrijf zelden over gadgets maar die telefoon van meer dan duizend euro was wel een dingetje. Eigenlijk vind ik het namelijk belachelijk dat Apple toestellen zo onwijs duur zijn. En toch wilde ik ‘m.

Mocht je benieuwd zijn waarom ik overstag ben gegaan. In de blogpost ‘Een smartphone van meer dan 1000 euro, belachelijk?’ vind je het lange antwoord op die vraag. Het korte antwoord is dat ik hem zakelijk kreeg en die dure telefoon inmiddels dus al een half jaar in mijn bezit heb.

Eenmaal een Apple fanaat….

Mijn eerste smartphone was een iPhone en jarenlang kwam het niet eens in me op om een ander toestel te kopen. Totdat ik een nieuwe werkgever kreeg en niet de hele dag met twee telefoons wilde rondlopen. Op dat moment had Apple nog geen dual sim toestellen en daarom stapte ik over naar Huawei. Een prima keuze want dat toestel was fantastisch. En toch miste ik iets. Het Apple gevoel zeg maar.

Ik heb dan ook geen spijt van mijn keuze voor de nieuwste Apple telg. De look & feel vind ik fantastisch. Drie jaar lang heb ik me gestoord aan het Huawei design (die emoticons!) en aan het eind van de looptijd van mijn abonnement stond ik te springen om een nieuw toestel. Bij Apple heb ik dat geen moment gevoeld.

En bevalt ‘ie?

JA! in hoofdletters. Ik vind de iPhone 11 pro een onwijs fijne smartphone. De belangrijkste reden daarvoor is de kwaliteit van de camera. Die is namelijk fantastisch. Hij doet niet onder voor de Sony Alpha camera die ik gebruik bij het maken van product foto’s. Bovendien heeft ‘ie een groothoek lens en is de kwaliteit van nachtfoto’s bijzonder goed. Extra fijn is dat de pro uitvoering de mogelijkheid tot dual sim heeft en dat maakt hem voor zakelijke gebruikers ideaal.

Maar verder blijft het eerlijk gezegd gewoon een telefoon net zoals alle andere goede toestellen van dit moment. Heb je het geld? Dan zou ik hem je zeker aanraden! En als dat niet het geval is zou ik daar niet te lang om treuren. Maar dat moet je sowieso niet doen om een smartphone.

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

 1. WILLEMSE
  22 juli 2020 / 06:41

  Vind vooral je eind conclusie heel verfrissnd
  Het is zo waar, treuren omdat je niet de beste van de beste telefoon hebt, dat is een beetje mal.
  Zelf krijg ik altijd de oude telefoon van 1 van mijn kids, en YES het zijn alle 3 vervente Apple fans, daar ben ik uiteraard heel blij mee.
  Want inderdaad, niks komt in de buurt van het Apple gevoel
  Die iphone 11 pro komt vanzelf deze kant op, zodra er een nieuwe iphone komt. Zo intens dankbaar dat mn man en ik altijd de “oude” iphone’s krijgen. Super lief ❤️

 2. 22 juli 2020 / 16:26

  Ik ben er ook heel erg blij mee, hoewel hij idd wel heel erg veel geld kost!
  Maar ik wist helemaal niet dat je hem als dual sim kan gebruiken, weer iets bijgeleerd 🙂