Is een Tweezerman pincet het geld waard?

Is een Tweezerman pincet het geld waard_

Je hebt van die beautytools die door de jaren heen een cult status bereikt hebben. Het Tweezerman pincet bijvoorbeeld. Bekend om z’n kwaliteit en veel vrouwen zweren erbij. Maar is ‘ie zo bijzonder dat je er meer dan 20 euro voor moet betalen? Kortom: is een Tweezerman pincet het geld waard?

Waarom is een Tweezerman tweezers nou zo populair?

De Rolex onder de pincetten, dat is hoe je de Tweezerman zou kunnen omschrijven. Met een verkoopprijs van tussen de 20 en 30 euro is ‘ie een stuk duurder dan de meeste pincetten die je bij de drogist koopt. Waarom dan zoveel geld uit geven? Tweezermans zijn handgemaakt en handgeslepen en hebben daardoor een bijzonder scherpe punt, ook hebben ze de perfecte spanning tussen de bladen om haren nauwkeurig te verwijderen.

Is een Tweezerman het geld waard

Tweezerman pincet review

De Tweezerman is qua uiterlijk een pincet als elk ander. Maar in gebruik merk ik ECHT verschil. Er is geen pincet dat zo goed en pijnloos alle haartjes meepakt, zelfs de aller kleinsten. Het resultaat is dan ook veel gladder en met minder irritatie. Ik vind dit het allerfijnste pincet dat ik door de jaren heen heb gebruikt. Járen geleden kocht ik mijn eerste en sindsdien heb ik nooit meer een ander pincet hoeven kopen.

Tweezerman pincet slijpen

Hij ligt fijn in de hand, ziet er strak uit en is bovendien in allerlei leuke kleurtjes verkrijgbaar. En wist je dat je officieel levenslang garantie hebt? Je schijnt hem op te kunnen sturen naar Amerika om hem gratis te laten slijpen. Persoonlijk zou ik dat niet zo snel doen maar het is leuk bedacht. Of het nodig is? Mijn Tweezerman is nog net zo scherp als toen ik hem vijf jaar geleden kocht. Ze staan er dan ook om bekend dat ze heel lang scherp blijven.

Waarom is een tweezerman nou zo populair

Is een Tweezerman pincet het geld waard?

Ja, absoluut! Ik zou eigenlijk niet weten wat ik nog meer moet vertellen over een pincet dan alles wat je hierboven hebt gelezen. Het resultaat is gladder en hij verwijdert zelfs de kleinste haartjes moeiteloos en pijnloos. En als je bedenkt dat ik mijn pincet een jaar of vijf geleden heb gekocht en hij nog steeds als nieuw is valt die prijs ook ineens mee toch?

Heb jij een Tweezerman pincet? Vind jij een Tweezerman pincet het geld waard?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 23 april 2021 / 07:09

  Voor mij alleen maar Tweezerman pincetten. Inmiddels heb ik m’n 2e exemplaar in gebruik en heb deze alweer jaren. Ik heb zelf een mini variant, ligt goed in de hand en is nog best betaalbaar vind ik.

 2. 23 april 2021 / 09:21

  Ik heb zelf ook Tweezerman en ik vind hem ook zeker zijn geld waard! Tussendoor heb ik wel eens een goedkoper pincet gebruikt, maar je merkt echt dat die dan een stuk minder fijn werken.

 3. 23 april 2021 / 10:43

  Ja, heb ik! En ik wil ook echt niks anders meer. Qua uiterlijk lijkt het gelijk met ieder ander pincet, maar in gebruik merk je pas hoe goed die van Tweezerman is.

 4. 27 april 2021 / 18:17

  Ik heb er ook eentje, al heel lang ook, maar doet nog steeds zijn werk. Al zou hij misschien wel eens wat scherper mogen denk ik soms…