Isabel Bernard | Verfijnde en tijdloze sieraden

sieraden van isabel bernard

Ken jij het sieradenmerk Isabel Bernard al? Ik ben helemaal weg van de ontwerpen van deze Parisienne en laat je vandaag dan ook met veel liefde wat prachtige bling bling zien. Heb je je portemonnee goed gevuld en bij de hand? Want na het lezen van deze blogpost heb je ongetwijfeld een lange wishlist.

Parisienne chique

Als je het mij vraagt is het plaatje van die jonge, afhankelijke vrouw uit Parijs hét toonbeeld van vrouwelijke perfectie. Een camel-kleurige trenchcoat, subtiel opgemaakt, een blauw witte streep in haar outfit verwerkt en een subtiel hakje. Kortom: een geheel om door een ringetje te halen. Prachtig! En dát beeld is precies wat ik in mijn hoofd had toen ik voor het eerst de Isabel Bernard sieraden zag.

Isabel Bernard

Niet zo gek dat ik direct aan Parisienne chique dacht, de sieradencollectie van Isabel Bernard (die inderdaad een jonge vrouw uit Parijs is!) is gebaseerd op haar favoriete plekken in haar woonplaats: Rivoli, Monceau en Le Marais.

Haar collectie bestaat uit een breed assortiment van oorbellen, armbanden en colliers, die allemaal gemaakt zijn van 14 karaat goud. Alle sieraden zijn sierlijk in hun eenvoud en geven je een instant gevoel van luxe. Dit zijn een aantal van mijn favorieten:

Sieraden

Armbanden

Hoe mooi zijn deze 14 karaat gouden armbanden? Eigenlijk kan ik geen favoriet uit haar collectie kiezen, ik vind ze allemaal even prachtig. Ook in combinatie met elkaar of juist met een grover klassiek horloge erbij.

Wat vinden jullie trouwens van de ‘initialen’ trend? Ik had het gevoel dat die een beetje op z’n retour was maar je ziet ze nog steeds in vrijwel elke sieradencollectie terug. In combinatie met met de hexagon hieronder vind ik het heel subtiel, mooi!

Armbanden van Isabel Bernard

Colliers

De initialen trend vind ik ook erg mooi bij een subtiel collier. Persoonlijk zou ik niet én een armband én een collier met initialen dragen maar zoals het hieronder gecombineerd is vind ik het heel geheel super chique. Mooi om twee dezelfde kettingen te dragen maar dan op verschillende hoogtes.

Helemaal tijdloos is een collier met een subtiele parel of een zirkonia. Ooit kreeg ik van Jarno voor mijn verjaardag een zilveren parel en daarmee zit je gewoon altijd goed! De combinatie zoals hieronder had ik nooit direct bij elkaar gekozen maar staat onwijs classy.

Isabel Bernard kettingen

Dragen jullie veel tijdloze sieraden? En investeer je dan ook in 14 karaat goud?

Dit artikel is ontstaan vanuit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. 17 juni 2020 / 19:17

    Ja… ik heb ook oorbellen van dit merk en ik vind het een prachtig merk! Heel subtiel en vrouwelijk.

  2. 27 juni 2020 / 16:58

    Ohhh wat een onwijs mooie sieraden! Ik ben dol op die fijne, dunne varianten, omdat ik zelf al smalle polsen en dunne vingers heb.